Zakaj noče seksat?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NataškaP »

^^ Res je, vsakič sem ta njegov odgovor sprejela in vztrajala naprej, se sprijaznila oz. si govorim, da bo že bolje...
Tudi to je res, da sem mu že rekla, ravno prejšnji teden, če bi si vzela malo pavze, naredila malo distance, da se razmisli o prihodnosti, pa se ni strinjal s tem.

Treba se je očitno pripravit do tega, da vsedeva in mu dam jasno vedeti, da pričakujem določene stvari v zvezi, ki so za pare normalne, ki če mi jih on ni zmožen dati, mi jih bo pa kdo drug in da je pač z nama konec kot parom, greva pa nazaj v prijateljstvo če bo le-to še možno. Ampak resno, ker do zdej sem mu pač res vedno dala občutek varnosti in da ostajam z njim ne glede na vse...
Hvala ;)
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

Abby,
potem je to psihičen problem, ima pač neke zadržke, ovire, ki pa jih žal še ne more delit z mano?

Sicer pa ja, poznava se že okoli 7 let, preko skupnih prijateljev, meni je bil v redu fant že na začetku, resen, sposoben, deloven, prijazen, na sploh taka oseba, ki sem si jo in si jo še vedno želim v svojem življenju. Lani je pri meni prišel ''preboj'' in sprva nisem naredila nič, družila sva se čedalje več, potovala, kino, večerje... ampak nič ni bilo več, kot prijateljsko. Letos sva šla za 1 teden skupaj v Grčijo, kjer sva se nekako odločila, da bi poizkusila z zvezo, tudi on je bil za, nisem ga rabila prepričevat ;) jst si enostavno njega želim v svojem življenju, nočem drugega fanta, ker mi je on dal to kar sem do zdaj rabila, in sicer samozavest, pozitivno energijo, spodbuja me pri študiju, ker imam še par obveznosti na faksu, v glavnem vse štima, težko bi mi bilo vse zavreči, ker mi enostavno daje preveč. Pa ne v materialnem smislu, ampak vsesplošno moje življenje je boljše zaradi njega. Je vse, kar si želim od partnerja, edino spolnost še manjka. On mi je rekel že julija, da je vedel, da čutim nekaj več do njega, ampak da ni reagiral, ker pač še ni bil pripravljen. Sicer pa ni bilo nikoli z njegove strani do zdej karkoli več, kot prijateljstvo v vseh teh 7 letih... Zdej mi reče, da me ima rad, da bo to z nama trajalo, ampak to najbrž vsi rečejo ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Oprosti, ampak meni se zdi, da tu ni samo seks problem. Če se lahko vidiš še s kom drugim, potem po mojem nisi prav na smrt zaljubljena vanj (kot bi ''naj bila'' po 4 mesecih zveze) in že to, da si mu predlagala odmik kaže na to.

Kakšen je bil pa vajin odnos prej? Jaz sem se dosti (poskušala vsaj) družit z nasprotnim spolom, ampak je vedno naneslo, da so se z njegove ali moje strani pojavila drugačna čustva, ki pa na drugi strani niso bila prisotna. Nekako sem skozi leta ohranila izredno malo moških prijateljev, ker je bila tako ali drugače prisotna neka seksualna energija, ki je ovirala prijateljstvo.

Kako je bilo pa pri vama? 7 let je dolga doba, kako to, da sta šele zdaj postala par? Kaj pomeni, da sta bila prijatelja - koliko sta se videvala, koliko sta si zaupala? Je bil kdo od vaju že prej zaljubljen?

Jaz mislim, da odgovor na to težavo leži v vajini preteklosti, oz. preteklosti vajinega odnosa.
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

^^ Ja če je v tem prijateljstvu med nama imel kdo kakšne druge kot prijateljske namene, sem to jaz. Jaz sem si želela nekaj več, zato je mene to oviralo pri najinem prijateljstvu.
Ne bi rekla na smrt zaljubljena, ne predstavljam pa si življenja brez njega v tej vlogi, kot je sedaj. On je moj popolni partner, to jaz vem že kar nekaj časa, nihče mu ne more priti blizu, družila sva se kar dosti, zadnje 2 leti sicer več, kave, kino, športni dogodki, od lani tudi potovanja in izleti...
Enostavno do zdej ni bil pripravljen na zvezo, svoje privatno življenje precej skriva, tudi njegovi kolegi nič niso vedeli meni uporabnega svetovati, sploh z enim se bolj razumeva, ali pa da bi vedeli, da ima kako punco... jst sm ga potem vprašala in mi je povedal za eno. Enostavno je zaprt vase, letos se je pa odločil, da midva probava resno. Ko sm ga vprašala zakaj, sem dobila to: A nisi ti dovolj dober razlog?

Jaz sem mu predlagala odmik za to, da on razmisli, kako naprej, ali si sploh želi veze z mano ali se vrneva nazaj. Ker jst vem, da želim ostati z njim, seveda pod pogojem, da dobim iskren odgovor o njegovih ''nezmožnostih''.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

kakšna je pa njegova seksualna zgodovina? a je mel z bivšimi tudi take probleme?

me je pa prešinilo ob branju te težave, da ni tip morebiti gej? s tabo je pa zato, ker si še ni odkrito priznal in pač poskuša če mu bo uspelo. ali pa te ima morda da svojo usmerjenost s tem zakrije.
Vsak raj ima svojo kačo.
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

^^ Vse, kar vem, je to, da je 2 leti nazaj imel bežno zadevico z nekim dekletom, trajalo naj bi 2 tedna. Ona je bila takrat recimo stara 24 let, on 30. To je vse, kar vem o njegovi seksualni zgodovini. Vprašala sem ga, kako mu je pa uspelo s tem dekletom seksat, pa je rekel da ne ve, ne razmišlja o tem. Beden odgovor, ha? ;) Kot vsi ostali z njegove strani, ki se tičejo te problematike...

Tudi sama sem pomislila na to, da bi bil lahko gej. Na moje vprašanje, če je to problem, je rekel da nima takih preferenc. Torej mu vrjamemo na besedo?
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

Lahko pa tudi, da si je ta fling s tem dekletom tudi izmislil, ker je čutil potrebo, da nekaj reče... Možno je ;) sicer pa v vsem času, kar ga jst poznam, naj ne bi imel resne oz. kakršnekoli zveze.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

no, on ima očitno težave že od prej, nepovezane s tabo. v 7 letih odkar se poznata sploh babe ni imel, razen te izpred dveh let. to je meni pri teh letih precej alarmantno.

možno, da je gej. možno, da je aseksualen. možno da je še vedno nedolžen in mu je blazno nerodno. nevem. in mogoče tud on ne ve. mi je pa zanimivo, kako je lahko tako prepričan v vajino razmerje ob (očitno) tako veliki hibi.

glede na to, da si se poskušala z njim pogovorit (večkrat), mu stala ob strani, dajala oblutek zaupanja, varnosti... pa se z njegove strani ni nič premaknilo; jaz dvomim, da se bo kaj spremenilo v prihodnosti. on je očitno odločen, da ga ta njegov problem ne moti oz ga noče rešit. tako da dvomim, da boš z izsiljevanjem kaj spremenila. kvečjemu se bo še bolj zaprl vase.

kar lahko storiš je, da se pač sprijazniš, da je tak kot pač je in uživaš ob njem dokler se ti samozavest ne bo dvignila do nivoja, ko boš dojela kaj hočeš od razmerja in kaj si zaslužiš. potem ga boš pa zelo verjetno zapustila.
Vsak raj ima svojo kačo.
NataškaP
Sramežljivka
Sramežljivka

^^ Hvala za napisano, do enakega sklepa sem tekom dneva tudi sama prišla. On enostavno ne ve, jst več kot opore in občutka varnosti mu ne morem dati, zadnji odstavek je zadetek v polno ;) pač nekaj časa se bo še vztrajalo, potem pa ne bo šlo več in bo to to... Lahko da je aseksualen, samo pri tem jst nimam kej naredit oz. a on lahko kej naredi pri tem? a to pač si in that's it?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

pred kratkim sem slišal za enga tipa k je bil do 60ga leta aseksualen, pol je pa ugotovil da ga vzburja če vidi žensko ki urinira.. in potem je še knjigo napisal o tem.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ In to ima povezavo s to temo ker ...?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

s0nckic4 napisal/-a:aseksualen

slovenc79 napisal/-a:aseksualen

zato.

še kakšna nevšečnost, gospa policistka?
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

hahah si bil prejšnji teden na predavanju sociologije spola in spolnosti na FF? :D No saj vem, da nisi bil, ker nas je zgolj nekje od 5-8 pa še to samo ženske, ampak smo ravno o tem govoril :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaz sem predaval, gospodična kolegica fatalna ;)
Flavij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Flavij »

@NataškaP:
Še vedno mi ni jasno, če ima tvoj 'fant' normalno erekcijo? :huh:
Odgovori