Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OranGina »

claire, kakšni pa so kaj rezultati? glede na mišično maso/oblikovanje.. Po kakšnem času si imela občutek da so se začeli opažat?
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Ja, bodyrock je zakon. Jaz sem zacela potem delati se Zuzanine ZWoW-e, ti so pa vcasih prav brutalni. Se pa zelo pozna in tudi hitro. Je pa itak treba gledat tudi na prehrano. Sama sicer tega ne pocnem zaradi hujsanja, ampak sem vseeno izgubila nekaj mascobe in po skoraj desetih letih prvic spet zagledala kvadratke na trebuhu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

---
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a naughtgelic »

Punce, vse se da.. če se hoče. :P
Jaz se že od srednje šole borim z odvečnimi kilogrami (v 4.letniku srednje šole sem jih imela 85 - na 176cm.)
Potem sem se odločila da je konec s tem in da je treba ukrepat. Začela sem laufat, totalno spremenila način prehranjevanja.. Ko sem prišla v Ljubljano na fax, sem se vpisala v fitnes, se posvetovala z osebnim trenerjem glede prehrane ipd. in evo me, eno leto kasneje jih mam 69. :) Zdaj sem si dala še par mesecev časa da padem dol na 62, 63 kg. :)
V glavnem si stvari sama doma organiziram (ker ne hodim več v fitnes), grem na sprehod (1h - 1,5h) al pa laufat.. potem pa vaje! te pobiram pri bodyrock-u pa insanefatloss-u, naučiš se par korakov zumbe, si prižgeš muziko in evola, si že cela potna. Se je treba znajt, na yt se pa itak vsega zanimivega najde za hujsanje. :)
Zjutraj zajtrk (obvezen!!), med obroki mora bit par uric .. vsak dan veliko sadja, zelenjave in tekočine! :D Še zmeraj vse jem (ja, tud sladkarije :P ) sam v manjših količinah. :)
Niti predstavljam si ne da bi se zdaj spet začela nažirat kot sem se v srednji šoli, če pa slučajno pojem malo več.. mi je že slabo, ker se je želodček navadil na določeno količino hrane :) Nobenih tablet, napitkov in teh zadev - to nič ne nuca :D :) :)

Vse to ste že slišale/prebrale in naj še jaz ponovim - samo gibanje in pravila prehrana pripeljeta do pravega in željenega rezultata! :)
Good luck vsem, ki ste na začetku poti! I've been there, vem kako je :P
Глаза боятся, а руки делают.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Čestitam. Mi je všeč da tako razmišljaš. Mislim da bi morali vsi ljudje sebe postavljati pred hrano.
Meni fitness in tek počasi postaja del življenja, rezultati so pa tako ali tako vidni na izgledu. Takoj opaziš razliko med bejbo, ki je samo suha in bejbo, ki je natrenirana. Pri samo suhih je navadno vse kot puter in koža samo visi dol.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Pa kje vidite take putraste suhice, ki bi jim kaj viselo, jaz še nikoli nisem nobene :) (sem že parkrat brala o tem kje na forumu). Ok, razen če je stara okoli 60, tam verjamem, da je koža že malo ohlapna, samo pri mladih suhicah pa itak nima kaj viset, če so suhe. Vsaj če so tako suhe, kot si jaz predstavljam pod suhost, drugo je, če mislite pač ženske običajne, povprečne postave :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Če hočeš, lahko vidiš celulit čisto povsod, še na 12 letnici s 40kg. ;) Še huje je, da se potem nikoli v življenju več ne vprašaš, kaj je s tem celulitom tako obupno groznega.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

O moj bog, celulit na ženskah!
Svinje zavaljene...
Drugače pa ne, resno. Obremenjuj se sama s sabo in tričetrt predebelih žensk bo izginilo okrog tebe.
Tudi sama ne vidim neke viseče kože na suhicah, pa če povem kot vidim okrog-tudi natreniranih vidim bolj malo. Večina je pač povprečnih.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

mislim da ni nič slabega če se spodbuja zardavo življenje in vadba.

Drugače pa se vidi na rokah, trebuhu, stegnih in zadnjici.

Evo primera:

http://fitnessrevolutionrowlett.com/2012/skinny-vs-fit/

Tako kot sem nekje prebrala: Skinny girls look good in clothes, but fit girls look good naked.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha, no sej, potem so to normalne ženske, to razumem :) Sem mislila, da je govora prav o suhih (ne mislim sicer anoreksičnih, ampak pač suhicah z vitkimi rokami, nogami itd.).. pri tistih je težko karkoli putrasto, če so mlade, ker itak nimajo ravno veliko 'materiala' za dol viset :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

ma je tud pri suhicah:

npr noge: http://www.fitisfeisty.com/2011/05/stro ... hould.html

ali pa zadnjica:

http://pinterest.com/pin/279363983105662919/

mislim sej ni važno, vsak dela po svoje, ampak kar hočem reči je, da ni nujno da je suha ženska lepa ženska. Pomembna je vadba, ne pa razne diete in shujševalni napitki.

Drgač pa ko enkrat začneš vaditi tako ali tako ne zmoreš več brez vadbe.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Saj res, ja, kakšne viseče zadnjice so tudi pri mlajših suhih :) Je pa itak vse odvisno od posameznika in njegovih preferenc, meni so npr. tiste taprve noge krasne, bi imela veliko raje normalne oz. ravne suhe, kot nabite, bog ne daj :heul: :heul: :)

Jaz sicer rada in vsak dan telovadim in se gibljem, samo ne maram pa, da bi se mi tako poznalo kot npr. pri teh na slikah, bi se počutila bajsasto :D Za druge mi je pa itak povsem vseeno oz. se strinjam, da je glavno, da se človek sam pri sebi dobro počuti in dela po svoje :gut:
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a naughtgelic »

Nesanica napisal/-a:Čestitam. Mi je všeč da tako razmišljaš. Mislim da bi morali vsi ljudje sebe postavljati pred hrano.
Meni fitness in tek počasi postaja del življenja, rezultati so pa tako ali tako vidni na izgledu. Takoj opaziš razliko med bejbo, ki je samo suha in bejbo, ki je natrenirana. Pri samo suhih je navadno vse kot puter in koža samo visi dol.

Hvala :) trudim se, no :)
Vadba mi ni samo več način s pomočjo katerega bi shujšala, ampak del vsakdanjika :) In sem vesela da sem končno prišla do tega pointa, ker sem se na začetku spraševala: "Kaj pa govorijo tisti, k praujo d jim je vadba uživancija, kaj pa njim ni jasn?" :lol:
Глаза боятся, а руки делают.
Uporabniški avatar
Anjachan
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Anjachan »

Pozdravljeni vsi skupaj :) Forum malo spremljam že nekaj časa, pa še nisem nič napisala, zdaj pa sem se lotila malo bolj aktivnega sodelovanja.

@naughtgelic: se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala v postu na prejšnji strani. Tudi jaz sem se dolgo borila s kilogrami, največ pa sem pridobila tekom študija. Sem imela res že 20kg preveč, pa sem jih uspela z nekaj vztrajnosti, precej gibanja in spremembo prehrane v dobrem letu že 17 izgubiti :) Meni pomaga ločevalna dieta, čeprav zdaj v bistvu nisem več prav na dieti, ampak samo pač ločujem hrano (razen ob redkih prilikah). In povsod hodim peš. Neverjetno koliko to prinese, če namesto z avtom greš tistih 20 minut peš v trgovino in nazaj, pa do kolegice in nazaj in tako naprej. Se kar nabere :) Najbolj pa sem ponosna, da sem letos na blejskem maratonu pretekla 10 km, pa čeprav ne ravno v blestečem času. Bistvo vsega je, da samo s prehrano ali pa samo s športom na zdrav način pač ne moreš shujšat.

Lep pozdrav in lep dan vsem :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Poznam punco, ki je sicer suhe postave, a ima nikakvo rit in "obroček", ki se izrazito kaže na bokih, torej ob strani, kjer visi iz kavbojk. Pa ima noge suhcene in za večino žensk verjetno idealno težo, ampak kaj ji to nuca, če ni niti malo natrenirana. Mi prav zanemarjeno deluje. :?

Jaz trenutno sicer ne hujšam, samo malo še želim učvrstiti postavo, ker sem se minula dva meseca malo razvadila s tem in onim, mi je pa miganje že pred leti prešlo v navado in migam vedno, tudi ko ne rabim od zime spravit dol recimo dve ali tri kile. Pa super je poslušati zraven muziko ali gledati film, pa ti dve uri mineta kot biks. :D
Odgovori