Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
fridA.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fridA. »

-da mam preveč dela za šolo, motivacijo pa na nuli
-da je bil včerajšnji party nekako dolgočasen
-da mam vedno bolj občutek, da stvar ne bo več dolgo zdržala, sploh pa ne do poletja
-da bi čimprej rada vsaj en tedn da mi ni treba čist nič naredit
-da mi je tale jesen ful všeč
maybe it's sad that these are memories now. and maybe it's not sad.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da sem spet preveč pojedla. jutri bom jedla normalno!
- mi gre na živce, ker ne odpiše. :mad:
- se mi ne da nazaj realno življenje. sem zdele dva meseca živela v nekem drugem svetu...
- ah, grem pod tuš. pol pa napisat nekaj tečnih mejlov in poročil...
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

...da sem komi padla nazaj v ta turnost biti vsak dan v sluzbi
... jutri se, v torek pa doma ;)
... da morem delat za vsak praznik in to cel dan, ker sem pac student
...da skoraj po treh mesecih iskanja upam, da najdem en ok job, pa da bo tut vec ur
... ds po vecini rabijo studenta samo za par ur na mesec, nazadnj so ponujali 15o eur na mesec
... da se za poloznice nebi zneslo
...da ne vem kam smo v nasi drzavi prisli, da niti kot student ne najdes sluzbe, ko si pa brez statusa pa tako lahko zivis na racun starsev
...da sem danes kupila kostanj v mescu, in imajo tako miniaturne merice, ceno pa visoko
...pa se pok kostanjs ni bilo pecenga, mali kostanji pa zazgani
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sarimari napisal/-a:...da ne vem kam smo v nasi drzavi prisli, da niti kot student ne najdes sluzbe,

boš videla, ko boš imela diplomo v žepu in strokovno znanje!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

*včeraj sem zvedela, da je osebi kateri sem pomagala govorila zelo grdo o meni - to me je tako zelo prizadelo....
* ko sem se zbudila sem bila zelo jezna, da pustim, da take bedarije vplivajo na mene...
* to noč sem spala ko ubita - 11 ur! sem si napolnila baterije! bom mogoče celo zdržala faks do pol osmih zvečer (samo pol ure pavze vmes)
* nevem kaj naj jem v tej kratki pavzi (nočem sendviča)
* da sem totalno dobre volje!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sem delal kot zmešan prejšnji teden, in bom pokasiral spet nekaj keša kar je kul
-* lahko jutri dobim redno službo, in lovim zadnji vlak ki ne bo prišel najbrž še nekaj let..takrat pa bom že prestar in imel drugo službo. Rabim samo nekaj sreče, pa naj imam to službo nekaj let, ker bom imel diplomo in potrebno znanje bi rad videl če si uspem tukaj zgraditi kariero, če ne pa bi samo pregural to krizo in si uspel najti svojo nišo s.p.ja.

Če se pa ne izzide jutri...jbg mi je pa namenjena druga pot.
-* me zanima kaj je foter zgruntal v teh 2 tednih ko me ni bilo, me pa veseli da bo končno začel prodajati svoje znanje.
-* mi je žal da si nisem pripeljal svojega obnovljenega mestnega kolesa na Ptuj, včeraj in danes bi mi prav pasalo se malo voziti po tem soncu
-* me je zadnjič ko sem delal nekaj na šihtu ena stranka skoraj povozila ko sem delal in čeprav sem se ji umaknil, je ostro zavila proti meni in potem sem opazil da je telefonirala... potem sem v jezi ko sem odhajal k vratom začel govoriti mnenje o njej in njenemu stilu vožnje. Se obrnem nazaj, in je imela okno spuščeno :D . She looked shocked.
-* sem v službi našel kompresor za napihovanje balonov ter balone, in potem me je zanimalo do kam lahko napihneš balon..preden ga raznese. In začnem napihovati, balon raste in raste do točke kjer je postal velik okoli 70cm, in sem si rekel..moram, moram še naprej...se sklonim pod rob mize ker vem da bo vse raztrgalo. In je tako usekalo da so slišali vsi sodelavci, mene je pa še cel dan bolelo levo uho.
Majhne stvari, ki mi prinesejo srečo v življenju :) .
-* kupil kitajski polnilec za HPja ker mi je crknil. Po 2 tednih je začne zafrkavati akumulator, tako da lahko daš 220v kabel samo pod točno določenim kotom da dela. Po enemu mesecu se mi odlomi glavica 220v kabla. Hvala lepa
-* da je preveč gangnam styla, vsi ga imajo za zvonenje, iz vseh avtov buta pa še radii ga vrtijo
-* čestitam Dionizu za internetni dosežek.
-* sem bil točno eno leto nazaj v Villafranca del Bierzo, in naslednji dan sem zapustil Castillo y Leon. Heh, ravno spomnil.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

... ne razumem, zakaj vedno vedno naletim na idiote, ki se jim ne da niti malo potrudit.
... sem jezna, ker res ne razumem, kaj je narobe.
... bom nehala razmišljat o tem.
... grem na študijsko izolacijo. dokler ne naredim tega izpita, ukinjam vse forume in družabna omrežja. :hallo:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

*da že dolgo nisem tako težko vstala kot dans.. rabila sem pomoje ene deset minut, da sem sploh dojela kje sem in zakaj sem..
*da tudi jaz zadnje čase ful delam and I love it! sploh zato kr sem na začetku mesca bil kr malo v strahu, da bo ta mesec bolj polom.. ampak kot poosebljena solidarnost se pridno ponujam kot menjava raznim kašljajočim in od tečnobe godrnjajočim sodelavcem, tako da se ure kr nabirajo :zustimm:
*da res rabim keš za moj težko pričakovan celotedenski odklop (aaaaaa..čez 2 tedna že pičim!! :jump: ) in za kakšno manjšo investicijo v toplo in všečno garderobo..
*da že dolgo nisem bila na tako kul žuru, kot to soboto pa hodim kr dost okrog.. res proper rejv z neverjetnim vzdušjem! se tako naplesala in nasrečala s starimi frendi, da sem pomoje celo dokončno zadovoljila svoje potrebe po tem.. za nekaj časa :)
*da so mi ti naši parti-izleti v druge kraje vedno bolj všeč kr imamo praktično povsod nekoga, ki nam nudi brezpogojno gostoljubje v obliki varnega parkirišča, animacije pred in po žuru, sveže postelje ko res več ne gre.. se zna zgodit, da od lepega kr malo produžimo "izlet", če nam le čas dopusti :D
*da sva z mojim "prijateljem" v okviru sobotnega žura bila ta vikend v mariboru pri enem frendu, ki je bil res zlat.. itak sva bla še celo nedeljo povožena in tip naju je z mehkimi odejami na najudobnejšem kavču, hudimi dokumentarci in vrhunskimi palačinkami tako lepo postregel, da sva se vsa srečna in spočita vračala šele včeraj.. seveda je v nasprotju z laganim wellness-vikendom, pravočasni prihod na job predstavljal last-minute projekt..kako tipično :lach:
*da bi se morala nujno pobarvat pa nevem al naj ostanem v toplih odtenkih, al se naj podam v malo bolj ekstravagantne vode? poln kufer se mam kr se ne znam zadovoljit z neko barvo, in skoz neki sanjarim o nevemkakih novostih, na koncu pa je preverjena varjanta itak vedno najboljša..
*da mamo zadnje čase v fletu čisti raztur kr smo vsi po cele dneve na jobih in se zvečer valda nobenmu ne da niti s prstom pomignit... kopalnica je v mojih očeh že kar oporečna, kuhinja bi pa tudi bila vesela vsakršnega dotika s cetom...
*da si fuuul želim enih odfukanih hlač..najraje v kaki sivi varjanti, spuščeni in kul.. mmm :clowm: škoda k jih ni več nikjer za najt.. še moja večna rezerva, zara, je čist opustila takšne kose. svoje zadnje upe zdaj polagam v berlin.. nujno morm ene dobit!
Zadnjič spremenil rachka_, dne 23. Okt. 2012 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

2x,,,ups
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da je bilo super, ampak prekratko
- Da mi je šlo od četrtka vse narobe. Sem si govorila, samo še malo, potem pa itak grem k dragemu in bo vse kul. In v soboto ob treh zjutraj po dobri uri spanca vstanem, celo pridem prav čas na dogovorjeno mesto za prevoz, nekje pred Nemško mejo pa ugotovim, da mi je crknil mobitel. Kako, zakaj, ne vem. Bi morala dragega poklicat, ko prispemo, da pride po mene na postajo podzemne, ampak uuuups :mad: In kr nobeden v avtu ni imel mobitela, ki bi ga lahko uporabila za svojo sim kartico, da pošljem sms. Jebeni iPhoni. Tudi navodila, na kateri postaji moram dol, so bila na mojem telefonu. Ok, grem do glavne železniške (vsaj to sem že od prej v Munchnu dobro poznala, vsaj mislila sem) in se najprej zgubljam pol ure, da najdem turistične informacije. Tam dejansko najdem zemljevid in cela srečna ugotovim, da vem, do katere ulice moram. Nazaj na podzemno, dve postaji naprej in potem sem samo še deset minut hodila v napačno smer, potem sem pa le našla pravo hišo :D
Dragi ni mogel verjeti, da sem našla. Ja dobro no, lepo, da tudi drugi ne zaupajo v moje sposobnosti. Sej ne, da sem že en lep kos sveta sama prepotovala :roll:
- Mi je že žal, da sem nesla burek gor. Zdej naslednjič ga bom morala prinest za vse.
- Mi kr paše, da drug teden delam bolj malo, tudi če je en dan delovni praznik. Sej kaj pa bom z vsem tem denarjem...
- Se mi ne da ta vikend ven. Upam, da ne gremo.
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a naughtgelic »

- zadnje čase nisem v "romantic" moodu. :P
Глаза боятся, а руки делают.
mala_blondinka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala_blondinka »

* da sem zelo, zelo jezna
* bi jo kar.... ufffff (vem da se težave tako ne rešujejo)
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a naughtgelic »

- I <3 Ljubljana :) :P
Глаза боятся, а руки делают.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da precej dogaja zadnje čase, končno
*da mam tolk vsega še v načrtu, da upam da mi rata vse uspešno speljat
*da trip v UK drug teden odpade... bo pa drugo leto, upam. če ne pa kam drugam.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a T|gr|cA »

-da sem srečna :) <3
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Zaklenjeno