Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sm screwed
* da bi najraje imela boksarsko vrečo, da dam tale bes iz sebe, še raje na kako osebo seveda :evil:
* da ko že mislim, da rešena vsega, se pojavi nove težave, da me nervirajo, NE; nimam zadost drugega, res ne
* da so moji medčloveški odnosi precej zanič zadnje čase, razturam :D
* da bi šla najrajš na eno pivo zdele...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

* da mi je noro dolgčas odkar je mama šla od doma :(
* da pride sestra do res norih idej, če je preveč časa sama v hiši :S
* da moja čisto nova športna torba smrdi...po ne vem čemu. še danes jo bom oprala :)
*
I am not an enigma, just a contradiction!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da bom sama doma še do 22h in da mi je malo mučno.
* Da čisto službeno berem nek mladinski roman in mi ni všeč in samo čakam, da gre mimo še zadnjih 100 strani.
* Da komaj čakam, da se moj vrne domov, pa tudi to, da bom jaz sama lahko kam šla. Ven iz stanovanja. Na predaaaavanjaaa!!!!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se veselim jutrisnjega vecera: stara dobra druzba, nova poznanstva, the best slavljenec pa smeha in :bia:
- ^^ joj, spet nas bo glava bolela v nedeljo :D
- so zaceli padat prvi predlogi, kje bi letos praznovali martinovo
- mi ni jasno kaj stokas nad situacijo :evil: , govoris kako slabo zivljenje mas, kako si nic ne mores privoscit a mas sluzbo in ni videt, da bi se ti pogodba kaj hitro potekla! Bodi vesela da mas sluzbo. Jaz bi v trenutku zamenjala s tabo!!!!!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-si nikoli ne bi mislila, da bom pristala na seminarju Saše Einsidler. Pa sem. In ženska je dejansko ql :) .
-mi gre malo na živce, da so po trgovinah že Božički in okraski. Po januarju najboljše da kar začnem jajca barvat :D ,
-mi je fajn, da sva če ne drugega vsaj zvečer skupaj,
-upam, da bo vikend super topel, da zvlečem svoje pasje riti v gozd, med listje,
-so nam odprli nekaj ql trgovin . Kar je ql :D no, po eni strani pa tudi ne,
- mi ni čisto jasno, zakaj ne morem več iti niti po kruh, brez da bi se mi en smrkavec razvajen drl na uho. Pa vem, da znajo biti tamali super ql in pridni,ampak kombinacija blesav starš in razvajenost je morilska za okolico (pa mi je čisto jasno, da skoraj vsak otrok kdaj zateži za kaj v trgovini, ampak da se jih vedno več joka zaradi igračke/lizike/čokolade....jao). Bi rekla, da je kak vzgojen pes manj moteč kot pa dretje in pol oni ne smejo v trgovino...,
-mi je še vedno smešno, da sva sošolki s sestro. Po eni strani je pa faca :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* ne da se mi na faks - tretji tedn se že končuje js pa sn čist off - ne morem se niti spraviti, da preberem članek, ki je dolg 8 strani :(
* da bom ta vikend uredila svoje zapiske, prebrala vse članke in si naredila zapiske!!
* da začnem danes po 12 dnevih "dopusta" delat. kak se mi ne daaaa. sam ležala bi pa gledala serije. totalno neproduktivna
* mislim, da je ta moja neproduktivnost povezana s tem, da sem preživela prejšni teden v Londonu nad katerim sem bila totalna navdušena, zdej sem pa spet v Sloveniji in mi ta umirjen način življenja sploh ne ustreza??
* danes imava s fantom obletnico - skupaj sva že 5 let :) ob tem se res zamislim kako težko je vzdrževati razmerje - kompromisi, prilagajanje... ampak se splača :)
* da danes KONČNO! vidim svoje mačke po 12 dneh. nenormalno jih pogrešam! mojee princeske ^^
* da sem naročila svojo najmlajšo mucico na sterilizacijo - upam, da je ne bo preveč bolelo :(
* da poslušam nove komade od Lane del Rey - zelo so mi všeč
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

_patchouli_ napisal/-a:- Da bom čez en teden pri mojem dragem... Komaj čakam, da ga objamem in se zbudim z njim in vse vmes :oops: In spet poslušam tist njegov simpatičen irski naglas. Kak zna bit življenje včasih nesramno... Ampak ok, res ne živi v sosednji ulici, vseeno pa ne tako daleč. Še z letalom mi ni treba do njega, torej niti ni taka razdalja. Samo vseeno ni fer, da spoznaš človeka, s katerim se res ujameš, si pripravljen celo spustiti svoj obrambni zid, ampak kaj, ko živi predaleč stran :cry: No, sam jaz ne bom odnehala tako hitro in se (še enkart) kasneje tolkla po glavi, kaj bi bilo, če... Ker zdaj delam stvari drugače, kot sem jih prej :)

Ce cuti on enako kot ti, potem se bo tudi za to situacijo nasla resitev. Govorim iz izkusenj.. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je žalostno kolk časa sem porabila, da spoznala njegove prave barve, kolega pa tak :mad: :mad:
* da sem po drugi strani pa vesela, da to vem, končno, feeling free
* da super uživam zadnje čase in da se končno spet obetajo časi super fešt, YES
* da se včasih počutim k da sm 16 stara, ampak ok, zaenkrat se zabavam
* da preveč oklevam z iskanjem službe, kar še upam da dobim tisto smer, kar bi rada, ne pa kr neki, sam ker rabim denar
* da v bistvu res rabim denar, sam ne vem kolk zlo sm obupana trenutno
* da life is good, končno spet, po pol leta :jump: :jump:
* da mi manjkajo edino potovanja (ok, + služba & denar)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Čigave prave barve!? :eek:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a naughtgelic »

* se ne morem sprijazniti z dejstvom, da si je uzeu ziuljenje zaradi punce..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da mi je bolezen prekrižala par načrtov
-da se še nikoli nisem veselila in komaj čakala da gremo tja kamor smo namenjeni
-da sem home alone :D
-da imam katastrofalno mastne lase, morem si jih res umit
-da bi on od mene avanturo, ker ima resno zvezo ampak je ona kao ful lubosumbna, bla, bla...
-da šele zdej ko sem 1 leto samska vidim kakšna je dejanska situacija s tipi
-da punce, ki ste v resnih zvezah in zelo zaupate svojemu izbrancu da vam je zvest, mislim da bi mogle 2x premislit ali je res, ker zasedeni tipi množično pacarijo, vsaj jz to opažam
-da bom možgančke dala na off in se totalno odklopla
-da bom žurala, kot pri 18-ih :)
-da sem tipi topi uredila nohteke, sestra mi jih je še dodatno okrasila z poslikavo, prav cute
-da se grem v torek mal razvajat, sem si zaslužla
-da se grem zdej še zdepilirat na hitrco in potem brat eno dobro knjigo in zaspat ob tem :P
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

naughtgelic napisal/-a:* se ne morem sprijazniti z dejstvom, da si je uzeu ziuljenje zaradi punce..

verjetno ni bilo samo to, ampak kombinacija večih stvari. Vem da ni tolažba, ampak ljudje smo rojeni, zato da enkrat umremo in je bistvo da med enim in drugim doživiš največ kar lahko...
Moje sožalje,ampak življenje gre naprej in ne razmišljaj preveč o tem. Ljudje so umirali tudi zaradi bolj neumnih stvari kot je ljubezen...

Priznam da:

* sem vsak dan bolj fascinirana nad moškim svetom. Vsak dan znova me presenti, kako so moški hitro pripravljeni skočiti čez plot ali pa hodijo zelo na robu in je samo vprašanje časa kdaj ga bodo prestopili.
Prejšnji teden spoznam tipa, ful hud... Flirtava na veliko in mi da jasno vedeti, da če rabim še kaj več od njega, da naj samo javim. In mi znanka pove da ima doma punco in dvomesečno dojenčico...
Isto moj bivši lover, ki mi je včasih zatrjeval da ko bo v resni zvezi, da je zanj konec skakanja okrog. Sedaj naj bi bil ultra srečen z eno bejbo, po FB si pišeta takšne, da bi dobila sladkorno, vselila sta se skupaj, zadnjič pa mi v pogovoru navrže, da bi lahko imela spet kdaj kakšno skupno 'vadbo'. Sem mislila da se šali, ampak ne, je že kar določil termin.
Saj iskreno že prvič nisem verjela,ko je to rekel, ampak mi je res malo smešno. Aja pa zraven ta zgodbica, da on pa ne vara, ampak mu je z mano res ful fajn... Kot da ne bi vedel, da tako naivna pa spet nisem oz. sem samo če želim biti.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

naughtgelic napisal/-a:* se ne morem sprijazniti z dejstvom, da si je uzeu ziuljenje zaradi punce..

Življenje si je vzel zaradi lastnih težav, ne zaradi punce. Odrasli ljudje si sami krojimo svoje življenje, in ne moremo te odgovornosti prenesti na partnerja. Oz. ne more partner - ali kdorkoli drug - osmisliti naše življenje. Osmislimo si ga sami, če si ga.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Se strinjam.

Mora pa seveda biti grozno: vedet, da si je nekdo vzel življenje takoj zatem, ko si ga zapustil.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- se mi smili moj bančni račun in mi nikakor ne uspe, da mi kaj ostane od plač. Vsak mesec mam neke nepredvidljive stroške pa še kmalu bo čas za avto servisirat pa zavarovanje uredit, tako da mam tudi bodoči denar že zapravljen... Uff, komaj čakam, da se mi plača poveča z decembrom!
- sem se končno spravila za faks bolj konkretno delat in mam vsaj okvirno temo določeno (končnooo!), ki mi je dejansko všeč. Samo moram še pobrskat, če in kako bom dobila podatke pa upat, da bo mentorju všeč, ko mu pošljem dispozicijo.
- ^ se mi zdi, da bom pa imela precej problemov s tem, da se po šihtu dejansko usedem za računalnik in še čist aktivno razmišljam in berem in pišem nalogo. Sploh pa ker mam navado pojest kosilo, malo zabluzit pa it na fitnes dat možgane na off.
- opažam, da so se fantje začeli drugače obnašat do mene odkar sem uradno "v zvezi". Očitno je res to, kar sva z Dionizem enkrat mela razpravo o moško-ženskih prijateljstvih (pa se takrat lih nism strinjala z njim). :wink:
- grem čez kakšno urco prvič k njemu...da spoznam vse. Pa sem kr živčna, ker bo to prvič, da spoznavam starše :oops: (z bivšim smo bli sosedi in smo se poznali že prej). Sam upam, da ne bleknem kaj neumnega, ker to se pri meni rado zgodi...
Zaklenjeno