Džeki napisal/-a:Veš kaj pomeni nekoga res ljubiti...da mu dovoliš tudi oditi, ko-če to res želi
ljubiti pomeni da si nikol ne želiš da bi odšel. kar ti opisuješ je enostranska ljubezen, ki ima v zvezi samo pol smisla.
slovenc79 napisal/-a:zdej sem mal zmeden.. če praviš da neki pametnega povem, pa v realnosti ne deluje.. pol ni lih pametno to, ne?
razlilčni ljudje smo pa različno razmišljamo, eni imajo ene cilje drugi druge. dost govorim po forumu, pa se enkrat eni z mano strinjajo drugi ne, drugič pa eni ne in drugi ja. od nas ki redno sodelujemo na forumu sem pa očitno edini neizkušen (ali pa to prizna).
še nekaj, pač o mojih nasvetih, ki vam tok zvišajo pritisk.. ljudje so ljudje. ali ko je človek v zvezi, ali ko je prijatelj ali sovražnik, še vedno je isti človek in ima svoj značaj. s sexom, poljubljanjem res nimam izkušenj, ampak imam izkušnje z ljudmi, z njihovimi značaji.
moja edina izkušnja v zvezi je tista v kateri sem odraščal - moja oče in mama. kar sem se pri tem naučl je da sta 2 človeka skupaj funkcionalna če se imata zadosti rada in sta se posledično zmožna tud prilagodit drug drugemu. in to je to. in karkoli mi govorite, to ne deluje, nehi živet u pravljici itd, jeb*š. jaz mam tukaj mat in fotra in sta dejansko dokaz, in tudi zrela in bolj izkušena od kogarkol tukaj. in mislim izkušena v eni srečni in dolgotrajni zvezi, ne v trapastih igricah ala kdo mora koga osvajat kdo se mora nedostopnega delat kdo boljše fuka kdo slabše.. meni, in vsakemu ki ima namen imet dolgotrajno in plodno zvezo bojo koristile TE izkušnje. ne izkušnje tistih ki iščejo vedno boljšega partnerja, boljši sex in živijo iz dneva v dan, glavni cilj življenja jim je pa razvajanje, itd, itd..
skratka tistim ki tukaj iščejo pomoč da bi imeli eno dolgotrajno in iskreno zvezo bom jaz BOLJ koristil kot pa tiste ki pravijo tukaj "pusti ga, drugega najdi, uživaj pa sexaj". takim ki pridejo na forum vprašat kako naj bolj uživajo v sexu in kako se delat nedostopno, kako osvajat tipe, tukaj jim bodo pa te izkušnje bolje prišle.
Ni edini.sanna napisal/-a:nekemu fantu k me ni nič razumel
Kako je lahko narava popolna, ce pa se vseskozi spreminja. Riddle me this shit Batman.slovenc79 napisal/-a: kot rak jo spreminja po svoje in uničuje naravno popolnost
Mahagonij napisal/-a:Kako je lahko narava popolna, ce pa se vseskozi spreminja. Riddle me this shit Batman.