Živijo!
Sem nova na forumu, prebrskala sem teme in nisem našla nič podobnega mojemu problemu, zato odpiram novo temo.
Torej... S fantom sva par skoraj dve leti, pred pol leta sva si uredila stanovanje pri njemu doma, tudi prej sva že nekaj časa živela skupaj v najemu , ker je najina zveza nastala in prijateljstva in sva do določene mere poznala eden drugega. Ko sva se zaljubila sem bila v sedmih nebesih, bilo je veliko čarobnih trenutkov in še zdaj se počutim kot da se vsak dan na novo zaljubim vanj.. do včeraj, ko sem se po dveh tednih njegovega skrivanja mailov in fb-profila odločila, da pobrskam kaj mi skriva, čeprav nikoli nisem dvomila vanj, bila ljubosumna ali nezaupljiva. Pa sem hitro spoznala, da sem se pošteno zmotila. Našla sem pogovore s punco, s katero se očitno poznata še od prej, jaz je ne poznam. Ko sem prebirala o tem, da si jo želi povabiti domov, ko mene kakšen dan ali noč ne bo, da bi rad da pride, ko jo pokliče, da se bosta imela noro ...in še in še...mi je postala slabo. Nisem mogla verjeti kaj vidim po vsem tem zaupanju, ki sem ga imela do njega. Že pogovor o tem, da je dobita kje drugje, ne pa pri nama doma, v najini postelji?!? bi bilo lažje brati.
Ko sem pobrskala še po mailu, sem ugotovila, da je prijavljen tudi na eno od strani za zmenkarije in avanture. Tudi tam sem našla nekaj namigovanj vendar nič dorečenega. Po dnevu in noči razmišljanja ter tuhtanja sem se odločila, da se tudi sama prijavim na to spletno stran ter ga poskušam zavesti pod lažnim imenom. Saj nevem če je to pravi način, ampak nekaj sem morala storiti.
Nevem kako se naj pogovorim z njim, kaj naj sploh rečem, ostala sem brez besed. Najina spolnost je super glede kvalitete, seksava pa le enkrat do dvakrat na teden, kar je meni premalo in o tem sva se že velikokrat pogovarjala, pa nikakor nemorem izvrtati iz njega zakaj noče večkrat. Vedno je utrujen in nerazpoložen, vedno moram jaz dati pobudo. Predlagam novosti v postelji, dajem ideje in zamisli, ker nočem da najino spolno življenje postane rutina, on pa se začne zatekati k drugim ženskam in avanturam. Prva stvar, ki mi je padla na misel je, da je človek bolan. Do mene se obnaša odlično, me objema, poljublja, večkrat pove, da me ima rad....
Kaj naj naredim?!?