Spletne trgovine
*mala* napisal/-a:BTW:Urban Outfitters dostavlja v Slovenijo in imajo trenutno znižano poštnino za Slovenijo
O, hvala!
mene pa zanima,če katera pozna tole stran:http://www.prettylittlething.com/
se mi zdi par stvari luštnih in bi si jih naročila.
pa če mi lahko katera malo bolj pove,kako to poteka? sama še nikoli nisem nič naročala iz tujine,tako da nimam pojma kak je to s carino,poštnino itd.?
P.S.:zdaj sem ugotovila,da imam samo Maestro kartico,tako da si niti ne morem narediti paypala. Se mogoče da še kako drugače (na varen način)? Bi si rada že jutri nekaj stvari naročila,tako da bi blo res fajn,če bi katera z izkušnjami pomagala! Hvala!
se mi zdi par stvari luštnih in bi si jih naročila.
pa če mi lahko katera malo bolj pove,kako to poteka? sama še nikoli nisem nič naročala iz tujine,tako da nimam pojma kak je to s carino,poštnino itd.?
P.S.:zdaj sem ugotovila,da imam samo Maestro kartico,tako da si niti ne morem narediti paypala. Se mogoče da še kako drugače (na varen način)? Bi si rada že jutri nekaj stvari naročila,tako da bi blo res fajn,če bi katera z izkušnjami pomagala! Hvala!

^^ Na srečo je to angleška trgovina (UK), torej v EU. To pomeni da lahko ignoriraš davek in carino.
Glede poštnine: "International delivery is £6.99."
In ne, z našo Maestro ne moreš plačevati (ni ista kot angleška). Rabiš Mastercard, Viso (in še potem priporočam ureditev PayPal, najbolj varen način, zihr
)
Nisem pa še kupovala.
Glede poštnine: "International delivery is £6.99."
In ne, z našo Maestro ne moreš plačevati (ni ista kot angleška). Rabiš Mastercard, Viso (in še potem priporočam ureditev PayPal, najbolj varen način, zihr

Nisem pa še kupovala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja tukaj na seznamu nas ni http://www.riverisland.com/internationa ... nationalpg
js sm tud že e-mail poslala, ni fer, ker se mi zdi da smo kar dost naročal. Sej jih nič ne stane, če k nam pošiljajo, tko al tko plačamo dost veliko poštnino. 

Mene pa zanima,če katera namerava v kratkem kaj prek angleškega/nemškega eBaya naročit,pa če bi blo možno,da bi še za mene naročla nekaj?
Sama nimam Master card kartice,niti katere druge s katero bi lahko plačala,poleg tega pa se mi je zaradi nekaj malenkosti niti ne splača rihtati. Nima pa je niti kdo od bližnjih,da bi mi posodil.
če bi katera bila pripravljena naročiti še moje,naj prosim sporoči na ZS.
Pa hvala!
Sama nimam Master card kartice,niti katere druge s katero bi lahko plačala,poleg tega pa se mi je zaradi nekaj malenkosti niti ne splača rihtati. Nima pa je niti kdo od bližnjih,da bi mi posodil.

Pa hvala!

-
- Cosmofrik