Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

*da me je pošteno strah, da ati zgubi službo
*da sem čist broke
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

+ da si sladkam življenje z pravkar pečenim muffinom in v ozadju poslušam Claptona …balzam za dušo
+ da sem po eno letnem delu na sebi in razčiščevanju življenja ugotovila, da sem šele na začetku in da bom šele stopila na neko pot kot treba ko bom diplomirala in zaključila krog
+da še kolebam med tem da kontaktiram predavateljico za ta torek ali pa mogoče drug teden, ker učila sem se bore malo tako, da ne vem odločitev bo padla zadnji moment tako kot zmeraj vem pa, da če bi se tega rešila bi padlo veliko breme, ki me muči že kar lep čas
+ da četudi me čaka še en izpit in en kolokvij si že rišem okvirno kako bom postopala pri diplomi…upam, da dobim mentorico, ki sem si jo izbrala kar bo težko ker je tako kul jo vsi hočejo …pa dobro v tem primeru sem si zamislila še rezervo …izbrala sem si tudi nekaj tem in si nekako v duhu moči vesolja celo zamislila okvirni datum do kdaj si želim diplomirati…pa da vidimo
+ si ne predstavljam, da bom kdaj doživela diplomo oz tistega občutka, ker se mi vse skupaj zdi kot zelo dolga pot in ves čas si govorim še malo…pa še malo…verjetno da ko bom diplomirala bo prva stvar ki jo bom naredila šla domov …padla v posteljo in spala dva dni skupaj …potem pa se kak mesec kasneje za nagrado sami sebi spravila na kako fajno destinacijo z kako super play listo v ozadju
+ da imam v glavi en kup stvari, ki sem si jih zamislila za eno leto vnaprej…veliko stvari, ki jih želim doživeti in poskusiti…tako, da ne morem ravno reči da mi bo dolgčas
+ da se bom spravila pred tv z čajem in zavita v deko gledat biografijo o Beatlu
fridA.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fridA. »

-da moji načrti o sprotnem učenju vsakdan bolj plavajo po vodi
-da delam vse drugo, sam tisto kar je treba ne
-da res sovražim to, da ne morem dolg bit jezna na njega
da mi gre na živce, da se najprej dela nezainteresiranga, potem pa reče neki, da bi se v tistem trenutku lahk usedla na letalo in šla k njemu
-da bi me en pošteeeeeeen šoping zelo osreču
maybe it's sad that these are memories now. and maybe it's not sad.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- da je 6 let mlajši od mene
- i think i'm falling for him
- aaaaaaaaaaaaaaa!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da me malo skrbi, kako bo z enim projektom. nočem, da mi ga prevzamejo eni nesposobni kreteni.
- da bom umrla ta mesec
- da se morem spravit učit
- danes sem čist preveč zapravila. samo kaj ko nimam nič za obleč
- mi gre na živce s totalno neprimernimi komentarji na fb. ne razumem, kaj mu ni jasno...
twettiy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a twettiy »

- da sem po 14 dnevnem dopustu še bolj zmučena kot ponavadi ko delam..
- da se bo treba letos prej usedt pa začet učit
- da že nestrpno pričakujem plača (wish lista se vsak dan veča)
- da mi gre na živce njegovo reagiranje na določene situacije :/
Gasika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objava Napisal/-a Gasika »

- da sem preveč vesela,da sem spet samska :|
- da res ne vem,kko sm lahko trpela to da sm bla skoz pod kontrolo v zvezi 1let pa 2 mesca?! :aerger: :aerger:
- da zdej uživam na pouno ;)
- da sam sanjam kko bi žurala :)
- da se mi ne sanja kam bom šla na faks?! Any help? :(
- da ko sem izgubila fanta, sem s tem izgubila soplesauca na mat.plesu In da nimam pojma s kom bom plesala.. :/
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Sem obupno lena danes.
* Mi je danes za kosilo naredil res super lazanjo.
* Da sem skoz lačna.
* Da sem vesela, ker je mačkina operacija končno mimo in je z njo vse okej.
* Da bi šla v ponedeljek rada na faks, ampak moram k nevrologu in bom znorela zaradi tega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da podiram svoj rekord, 4 fešte v 5 dneh, če to preživim! :D
* da je Lj zakon, I just need a job...soon!
* da me vrsta za Urbano vsakič znova sprav na rob obupa in da ne vem kdaj bom dejansko počakala
* da bo treba kej na faks, nujno
* da bo tole leto precej crazy, awesome!
* da komi čakam naš cosmo babji večer v sredo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Vsem, ki še urejate Urbano... Pejte rajši v Šiško na tehnične preglede. Že v ponedeljek ni bilo pretirane gužve, jaz sem čakala cca 10 min.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

*mala* napisal/-a:* da komi čakam naš cosmo babji večer v sredo :D

Ja, ok, JA! JA! :D
It was forever..but it didnt last long..
fridA.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fridA. »

-da se zdle tak bedno počutim in bi se najrajš zjokala in pojedla celo čokoladno torto
-da nimam zadnje dni volje za nič
-da se morm skupi spravit nekak
-da ne vem a hočem čist končat z vsem al pa furat tole kar sploh ne znam poimenovat
maybe it's sad that these are memories now. and maybe it's not sad.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

- da mi gre na smeh zavoljo teme "kok sm ponosna da mam velike joške". Me zanima, kako ponosno jih bo bejba pr sedemdesetih za sabo vlekla :twisted: (zdj sm pa že mal nesramna, a ne? he he)

- sem prvič v 8 letih videla, da je moja mačka borbene narave! Sicer plaha mucica je nagnala strah v kosti sosedovemu mačku, kva ga je to podila čez travnik...proud :D

-da komi čakam da vidm svojga dečka dons zvečer. Obeta se tarok, noč bo še dolga.

-da sem diplomirala na svoji najljubši študijski smeri. Še ta druga diploma, pol smo pa fertik in adios faks! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

haley napisal/-a:^^Vsem, ki še urejate Urbano... Pejte rajši v Šiško na tehnične preglede. Že v ponedeljek ni bilo pretirane gužve, jaz sem čakala cca 10 min.

Tam je še zmer??? oz. spet? Neki časa vem, da ni blo za tam za urejat. Res?
Woooohoooo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

ni več tam, kjer je bilo včasih, je pa tam zadi zadi :) ko 8 zavije desno, greš na 2. postaji dol, čez cesto do tiste zgradbe, kjer so tehnični pregledi, najprej se boš pa že znašla :D
Zaklenjeno