Kaj ste danes jedli?
..Evelyn.. napisal/-a:Hm, ok.Skutoholik, teta skuta, haha
NOM NOM NOOOOOOM. Ej, ampak TOKRAT EVELYN, mislim eh, sploh ne vem kako naj to napišem? Nisem niti Prešeren, niti Hemingway, še manj Orwell, kaj šele kaki VERNE ali pa Twain. Težka bo, ampak bom poskušal.
TOKRAT a ne, pazi, poudarek na TOKRAT, pa se je TETKA SKUTA tako ODKUPILA za leta naprej, saj, ne vem, POZOR, saj so MADAM PRESEGLI, a razumeš P R E S E G L I samo sebe in naredili TAKŠNO SKUTO, da sem, takoj ko sem pomolil rilec in odvzel košček, padel tja v 3 dni. Mislim, PERFEKCIJA v vsakem pomenu.
Ahh, pustimo raje SANJE, da se slučajno ne prebudim

Imam še polovico posode, tako da užitek bo še do pon. pol pa NOVA POŠILJKAAAAAAAA...... njaaaaaaaam
-
- Cosmopsiho
z: 2 jabke
m: jabka
k: cel dopoldan sm grizljala bučnce-golice in vsega skup pojedla 3 vrečke
kar je mal majn ko pol kg-posledica boleč želodec
m: 2 jabki, skodelca mleka
v: skuta zmiksana z jagodami, 2 jabki, skodelca sojinega mleka
m: jabka
k: cel dopoldan sm grizljala bučnce-golice in vsega skup pojedla 3 vrečke

m: 2 jabki, skodelca mleka
v: skuta zmiksana z jagodami, 2 jabki, skodelca sojinega mleka
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

- Snežna Sova
- Sramežljivka
(precej pozen) *zajtrk: ovseni kosmiči in narezana banana, prelita z navadnim jogurtom
*malica 1: jabolko
*malica2: 2 čokoladici od milke..oni wafelini al kaj je že..z lešniki
*malica3: banana
*malica4: kajzerca z mortadelo
*večerja (bo): polenta z jurčkovim ragujem
*predvidena pozna večerja: moj slavni šmorn s koščki na cimetu prepraženega jabolka + vanilijevem prelivom
*malica 1: jabolko
*malica2: 2 čokoladici od milke..oni wafelini al kaj je že..z lešniki
*malica3: banana
*malica4: kajzerca z mortadelo
*večerja (bo): polenta z jurčkovim ragujem
*predvidena pozna večerja: moj slavni šmorn s koščki na cimetu prepraženega jabolka + vanilijevem prelivom
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Snežna Sova
- Sramežljivka
Včeraj
Z: sadni jogurt s kosmiči
M: jabolko
K: juha iz vrečke, zeljnata solata s krompirjem
V: bananino mleko, suho sadje
Danes
Z: navadni jogurt s kosmiči
M: jabolko, banana
K: pohane marele, endivija
V: 2 jabolki, kozarec sojinega napitka, par krhljev suhih jabolk
Z: sadni jogurt s kosmiči
K: juha iz vrečke, zeljnata solata s krompirjem
V: bananino mleko, suho sadje
Danes
Z: navadni jogurt s kosmiči
M: jabolko, banana
K: pohane marele, endivija
V: 2 jabolki, kozarec sojinega napitka, par krhljev suhih jabolk
You are you. Now, isn't that pleasant?
Z: 2 jabki, zeleni čaj
M: 2 jabki, pest semen
K: 2 velika krožnika kremne zelenjavne juhe,, skleda zelja s fižolom, skleda zelene solate+ajvar, senf, po kosilu 1 jabka
V: 250 g navadnega jogurta+banana, 3 manjše jabke
M: 2 jabki, pest semen
K: 2 velika krožnika kremne zelenjavne juhe,, skleda zelja s fižolom, skleda zelene solate+ajvar, senf, po kosilu 1 jabka
V: 250 g navadnega jogurta+banana, 3 manjše jabke
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

- Snežna Sova
- Sramežljivka
- Snežna Sova
- Sramežljivka
Z: 2 jabki
m: skleda zelene solate s semeni, pest bučnih semen
k: 2 krožnika zelenjavne juhe, velika skleda zelja s fižolom, bučno olje, kis, semena, 2 jabki
M: skleda zelja s fižolom, pest bučnih semen
v:250 g jogurta z banano, 3 manjša jabolka
m: skleda zelene solate s semeni, pest bučnih semen
k: 2 krožnika zelenjavne juhe, velika skleda zelja s fižolom, bučno olje, kis, semena, 2 jabki
M: skleda zelja s fižolom, pest bučnih semen
v:250 g jogurta z banano, 3 manjša jabolka

- Snežna Sova
- Sramežljivka
MBrando, lahko povem, da so bile sladkarije ta greh, o količini pa res ne bi hehe
Drugače pa nimam nobenih težav, če mešam sadje in mleko. Imam zgleda zelo "trdoživa prebavila", ker mene ne požene nič, ampak res nič, pa sem sprobavala že takšne kombinacije da joj (primer: kilogram sliv, poplaknjen z radensko in mlekom )
Drugače pa nimam nobenih težav, če mešam sadje in mleko. Imam zgleda zelo "trdoživa prebavila", ker mene ne požene nič, ampak res nič, pa sem sprobavala že takšne kombinacije da joj (primer: kilogram sliv, poplaknjen z radensko in mlekom )

You are you. Now, isn't that pleasant?