Kaj trenutno jeste?
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^uuuu, pa bo res (Lidl akcija), hvalaaaa!!
Bo treba it pofirbcat tole.
Zdej mi pa povej še kje si kostanjev pire najdla, prosim?
(sem za vikend delala neko pecivo, ki je zahtevalo tole, pa sem pač samo pretlačila (kuhan) kostanj, sam ni blo to glih to..)

Zdej mi pa povej še kje si kostanjev pire najdla, prosim?

(sem za vikend delala neko pecivo, ki je zahtevalo tole, pa sem pač samo pretlačila (kuhan) kostanj, sam ni blo to glih to..)
^^ Hehe, jaa, jaz grem tudi iskat verjetno
Jaz imam eno majceno špansko kostanjevo zadevico (Cuevas Chef) iz Maxija, sicer ni mišljeno toliko za pecivo, bolj kot dodatek k slanim jedem kakšna žlička
: http://www.packagingoftheworld.com/2010 ... -chef.html
Na sliki je na desni.
Za pecivo bi pa priporočala kakšno večje pakiranje (in predvsem cenejše:/) pireja, ponavadi sem za pecivo kupila takega v veliki počevinki v Leclercu. Znamke se pa žal ne spomnim, ampak saj Francozi imajo vedno veliko izbiro kostanjevih pripravkov
(najdeš pire, kostanjev sladkan namaz, kuhane kostanje, glazirane kostanje itd.). So pa imeli tudi v Maxiju zraven nek pire v pločevinki, ampak leclerc ima pomoje večjo izbiro
Enkrat sem pa tudi tak kostanjev namaz uporabila in je bilo tudi super:
- Koruzni krispi kruhek z mlečnim namazom in semeni na vrhu

Jaz imam eno majceno špansko kostanjevo zadevico (Cuevas Chef) iz Maxija, sicer ni mišljeno toliko za pecivo, bolj kot dodatek k slanim jedem kakšna žlička

Na sliki je na desni.
Za pecivo bi pa priporočala kakšno večje pakiranje (in predvsem cenejše:/) pireja, ponavadi sem za pecivo kupila takega v veliki počevinki v Leclercu. Znamke se pa žal ne spomnim, ampak saj Francozi imajo vedno veliko izbiro kostanjevih pripravkov

- Koruzni krispi kruhek z mlečnim namazom in semeni na vrhu

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho