torej ta tvoja premisa
ja, opravka maš s tipi ki so v tvojem interesu očitno so to taki ki jim sex pomeni več kot vse drugo
gladko pade.
js praktično živim tvojo pravljico.

ja, opravka maš s tipi ki so v tvojem interesu očitno so to taki ki jim sex pomeni več kot vse drugo
Tamala_mrha napisal/-a:Od samskih so dejansko vsi za FF, tudi taki, ki iščejo zvezo.
Tamala_mrha napisal/-a:Moj point pa je bil, da ima nekdo lahko ff, medtem ko "čaka" resno zvezo.
slovenc79 napisal/-a: pa še enkrat povem da bo jasno: mogoče je velik samskih tipov ki bi bilo za FF, niso pa VSI taki. .
slovenc79 napisal/-a:a si ti samski tip ki išče zvezo? nisi. ne moreš tega rečt. ne moreš vedet kaj jaz iščem, kaj mi največ pomeni. jaz če sem potreben si ga vržem na roko pa je. in ko mi pride nimam več želje po sexu vsaj par ur. z nekom ki ga imam rad pa mu zaupam si pa ves čas želim bit. tko da ne govori bedarij. če imaš ti fanta samo da ti pride, čustva so ti pa nepomembna potem so to TI in ne VSI.
meni gre na živce da je vedno več folka samo za FF. še bolj pa to ker niso sposobni kontrolirat čustev.
joh, kaj ti men o težavah s puncam? tuki se o FF govorijaz pravim: ne grem se fukat z eno xy punco sam ker jo P***a srbi. pa tud če ma fetiš ne. kurc, jaz bi rad da se mava rada..
.. ubistvu bolj bi mi pasal imet EBemotion buddy
punca s katero bi skupaj hodila, se objemala in poljubljala sam sexala ne bi
vsaj čustva bi bla in itak bi si ga nanjo metal
Jochie napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:moj point je da nismo VSI fukači in enim več pomenijo čustva kot fukarjenje. TO je moj point.
slovenc, ko boš fukal, bodisi iz strasti, bodisi rekreativno in doživel občutke, ko ga namočiš v ekstazo, ko boš dobil nohte v hrbet, ko bo vzdrhtela pod tabo, na tebi, pred tabo, ko ne bo vedela, kje je, kaj počne, ko ji boš lahko medtem prepeval partizanske pesmi, pa tega ne bo registrirala, ko ji boš pa potem povedal, kaj si počel, te bo pa gledala, kot da si največji lažnjivec, itd, itd.
ko boš doživel te občutke, ki nastajajo tudi med rekreativnim seksom, potem boš videl, kaj je fukarjenje. in potem boš dejal: seks s čustvi je vrhunski, ampak rekreativni seks je pa tudi odličen - saj ni važno, samo da je vlažno!
pohorc napisal/-a:Jochie napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:moj point je da nismo VSI fukači in enim več pomenijo čustva kot fukarjenje. TO je moj point.
slovenc, ko boš fukal, bodisi iz strasti, bodisi rekreativno in doživel občutke, ko ga namočiš v ekstazo, ko boš dobil nohte v hrbet, ko bo vzdrhtela pod tabo, na tebi, pred tabo, ko ne bo vedela, kje je, kaj počne, ko ji boš lahko medtem prepeval partizanske pesmi, pa tega ne bo registrirala, ko ji boš pa potem povedal, kaj si počel, te bo pa gledala, kot da si največji lažnjivec, itd, itd.
ko boš doživel te občutke, ki nastajajo tudi med rekreativnim seksom, potem boš videl, kaj je fukarjenje. in potem boš dejal: seks s čustvi je vrhunski, ampak rekreativni seks je pa tudi odličen - saj ni važno, samo da je vlažno!
Za moje pojme je to pretirano. Namočiš ga v ekstazo? Oh, come on ...Sploh seksati z nekom brez ljubezni, ki ti ni seksi, privlačen, je neumno. Se mi dogaja, da ko je kolegica pri meni po nekaj dni, seksava le enkrat, mogoče dvakrat, če sem reeeees potreben, sicer si ga raje vržem na roko in pozabim na to. Pa ni neka grdavša. Ampak mi ni. Nočem, da se me dotika, nočem, da me poskuša poljubljat, nočem, da me strastno gleda v oči ... Tudi pri prejšnji je šlo bolj za to, da sem jaz njej delal usluge. Če mi ženska ni toliko všeč, da bi jo najraje pojedel, mi tudi do seksa z njo ni preveč. Potem je pa vse odvisno od tega, koliko sem potreben.
Jochie napisal/-a: