_* sem šel prejšnji teden prvič na brajo grozdja...prvo uro je zabavno, potem je pa dolgčas
_* se mačke precej derejo ko jih kopaš
_* mi je zabavno ko spremljam svojo punco v trgovine, potreboval sem kar nekaj mesecev da sem se navadil da imajo ženske malo drugačne nakupovalne navade. To da greš v trgovine in samo gledaš, to da ko najdeš nekaj kar ti je všeč si v glavo zapičiš, da ko kupiš to oblekico v tem mescu v naslednjem kupiš plašček

, in medtem ko čakaš na plašček že vidiš novo stvar, ki jo boš kupil po plaščku.
In najbolj pomembno, če je nekaj poceni in je všeč...se kupi, pač se..ker je poceni in se splača.
Pa zanimivo mi je, ko se ženske čustveno navežejo na oblačila..ker jih spomnijo na neke dogodke.
Jap, tukaj smo 1000% drugačni..je pa fajn iti z njo kamorkoli ker se vedno zabavam.
_* so se prejšnji teden spoznale najine familije, in je bilo kul...popolnoma nestresno. Sem imel vseeno malo strahu, ker mi ni vseeno če bi bilo kaj čudnega, ker jo imam rad.
_* sem kupil Kinecta za xboxa in zdaj z bratom pleševa na Dance centralu, sicer zgledava precej neumno, ampak se zabavava...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.