Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- grem cez vikend na morje :D Upam, da bo lepo vreme...
- bi bil ze res cas, da se spet vsi skupaj dobimo. Brez izjem!
- mi je trenutno malo dolgcas...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:40, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da ne razumem zakaj se folk poroča noseč. niti nazdravit ne moreš konkretno. kamoli zažurat. to pomeni, da nardiš poroko zaradi drugih, ne zaradi sebe. kar je na celi črti fail. v končni fazi proslavljaš svojo ljubezen.
- da bi šla spet na kako poroko, posebno če bi bla tako kul kot prejšnj a(in edina na kateri sem bla, poleg tiste od staršev)
- da sem kr pridna :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da joj kolk postov se nabere, če nekaj časa nisi na forumu
*da je bil faaajn dopust kljub temu, da je vreme mal nagajalo. aja pa da sem se za kako kilo zredila od vse predobre hrane, omomom. :D
*da se moram brcnit v rit, da bom spet začela malo bolj migat. menda je jesen idealna priložnost za to, hm?
*da sem bla sprejeta na podiplomca. yay, še mal se bomo učili.
*da si moram obvezno še kakšno delo najt zraven da bo še mal dodatnega zaslužka
*da upam, da bo vse kul.
*da moje mačkice že tak dolgo nisem videla, da jo moram it ob prvi priložnosti pogledat da jo pocartam.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da mi je strašno smešno, da ljudje sprejemajo ljubezenske nasvete od mene
- Da sem nekje na koncu lanskega leta sklenila, da bom letos delala čim več stvari "outside my comfort zone." Poleg tega poskušam v čim več situacijah, ki se mi ponavljajo, ravnati drugače, kot prej, saj pač ne moreš vedno znova ravnati enako in pričakovati, da bodo stvari same od sebe tokrat drugačne. Kar je težje, kot se sliši. Ampak pri obeh dveh točkah mi gre zelo dobro. Vsaj pri manjših stvareh, ampak počasi napredujem tudi do tistih res ključnih. Če ne druga, če pogledam nazaj, je bilo do sedaj prav zabavno leto, spoznala sem en kup novih ljudi in naredila precej zabavnih stvari, ki jih prej nikoli ne bi.
- Da sem se tudi glede ljubezenskega področja odločila, da bom ravnala drugače, kot sem do sedaj. Ampak tole je že malo težje. Ker v bistvu v dotični situaciji (ki se mi ponavlja kot deja vu) nisem še popolnoma uspela reflektirati, kaj je vzorec, ki ga je treba spremeniti. Na trenutke imam občutek, da grem spet z glavo skozi zid. Ampak je vsaj zabavno :P
- Sem spet sanjala, da sem noseča. In v sanjah me je najbolj skrbelo, ali bom froca lahko vlekla s sabo na potovanje konec leta...
- Da je štopanje zabavno. Sploh, ker dobim takoj prevoz. Prijazno izgledajoče blondinke imamo pri štopanju pač določeno prednost.
- Da sem imela včeraj srečo z vremenom. Zjutraj v LJ ni deževalo, začelo je po poti na Primorsko, ampak je deževalo edino, ko sva s kolegico itak bili pod streho. Potem je pa začelo spet deževati šele zvečer, kakih 10 minut po tem, ko sem dobila prevoz. V Lj je začelo deževati samo kako minuto preden sem stopila skozi vrata doma. Pa mi ni nihče verjel, da bom zrihtala vreme, da bo vredu :D
- Da moram jutri domov kej pogledat, sam se mi ne da...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

floribunda napisal/-a:- da ne razumem zakaj se folk poroča noseč. niti nazdravit ne moreš konkretno. kamoli zažurat. to pomeni, da nardiš poroko zaradi drugih, ne zaradi sebe. kar je na celi črti fail. v končni fazi proslavljaš svojo ljubezen.

Jaz pa nikoli nisem gledala tako na to; se mi je zdelo ravno nasprotno, da to naredijo zaradi sebe in bodočega potomca, ker verjetno tradicionalno želijo, da se rodi že v sklenjeni zakonski zvezi.. no, ne vem :D Ali pa ker bo po rojstvu večina časa in denarja namenjena raje otroku, par let se jim pa ne da čakat s poroko, da bi otrok malo zrasel..

- da me zebe, namesto klime bo kmalu treba vklopit gretje
- da bi jaz tudi imela superge s polno peto (ampak ene lepe, ne nekih vesoljskih pisanih gmot :D ) in nisem še slišala te povezave z najstnicami... Gisele Bündchen pa Anne Hathaway, ki imata meni najbolj všečne nevpadljive črne, sta obe dost starejši od mene:) Sem mislila, da je to bolj za odrasle, sej najstnice še keša nimajo tok ponavadi :)
- bo treba malo pospravit po stanovanju :oops:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Sej pomoje ni tok povezano s krščansko vero, gre se jim bolj za princip ali pa je to mogoče ostalo še iz starih časov, ko pravno niso bili izenačeni zakonski in nezakonski otroci :) Zato so pa včasih imeli institut 'pozakonitve' takih otrok, ki pa zdaj ni več potreben v naši ureditvi.

Ne vem, jaz tudi vedno rečem, da se nikoli ne bi poročila trebušasta, ko vidim kakšne slike :D , ampak ok, jaz si tudi poroke ne želim, niti ne bi rada rodila, tako da ne bom imela problemov:)

- sem šele zdaj opazila, koliko je že ura, in hitro tečem po opravkih :/
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

-da ugotavlam, da mi je začel mal živčke kravžlat
-da razmišlam razlog za to
-da bi mela eno fajno službo
-da sem vesela za eno kolegico, da se ma fajn z novim fantom
-da je danes prov mrzlo
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-da sem danes v onem debelem, res prav zimskem pulovru, brr

-Sem se zredila, odkar hodim domov pozno popoldne, že približno tri tedne nisem šla teč, ali še dlje?? Jem pa seveda tudi zdej. :D

-Bi mogla ob tem času še delat, pa ni blo več nikogar in sem zaključila, hmm uro prej :)

-Mi ni čist jasno če do mene kaj čuti (yyes, please!), ali ga kakšna druga mantra(hope not) ;(

-Hahaa man skoraj vsako noč erotične sanje, vsakič o nekom drugem. What the hell!! :D

-Tommorow's night's a good question.:D
Upam da bo kul, reeesno :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

- da smo včeri spet pretiraval

- da mačka super odganja limonada

- da je faking mrzlo
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- je blo vceraj finoooo :D
- se ta vikend se koncal ni, pa ze komaj cakam naslednjega...vecer s klapo...kaj cmo lepsga :tanz: :bia:
- me zanima, ce mi bodo danes ratali...
- ze lep cas ne spim dobro
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- kljub musklfibru dns sem imela super vikend!
- mi je vsakič ko sva skupaj bolj hud, noro no...že sam ko se lupčkava mi je :flamingdev: kaj šele bo :twisted:
- hvala moji zlati mami, ki mi je rogljičke podturila v torbo in mam fajn za prigriznit pred spanjem
- grem jutri na govorilne ure k mentorju pa morm še do konca prebrat eno študijo, da ne bom neresna izpadla
- se mi zdi, da me čaka en kar prijetno naporen teden. No, sam da čimprej mine do vikenda!
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

Slika
> da pozdravljeni speet. im baaack.
> da sem cela lepo skopana diseca in kul
> da sem sprobala neki low budget šampon pa je ravno tako dober kot kakšen dražji
> da me malo prpa kaj bo jutri
> da sem rahlo prehlajena
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

v-e-s-n-a napisal/-a:Priznam da:

- me zanima, ce mi bodo danes ratali...

^^ se moram pohvalit :D da so mi muffini vceraj full fajn ratali. Sploh glede na to, da jih prvic pekla... :D
Naslednjic jih nardim s cokolado
Zaklenjeno