- Da mi je strašno smešno, da ljudje sprejemajo ljubezenske nasvete
od mene
- Da sem nekje na koncu lanskega leta sklenila, da bom letos delala čim več stvari "outside my comfort zone." Poleg tega poskušam v čim več situacijah, ki se mi ponavljajo, ravnati drugače, kot prej, saj pač ne moreš vedno znova ravnati enako in pričakovati, da bodo stvari same od sebe tokrat drugačne. Kar je težje, kot se sliši. Ampak pri obeh dveh točkah mi gre zelo dobro. Vsaj pri manjših stvareh, ampak počasi napredujem tudi do tistih res ključnih. Če ne druga, če pogledam nazaj, je bilo do sedaj prav zabavno leto, spoznala sem en kup novih ljudi in naredila precej zabavnih stvari, ki jih prej nikoli ne bi.
- Da sem se tudi glede ljubezenskega področja odločila, da bom ravnala drugače, kot sem do sedaj. Ampak tole je že malo težje. Ker v bistvu v dotični situaciji (ki se mi ponavlja kot deja vu) nisem še popolnoma uspela reflektirati, kaj je vzorec, ki ga je treba spremeniti. Na trenutke imam občutek, da grem spet z glavo skozi zid. Ampak je vsaj zabavno
- Sem spet sanjala, da sem noseča. In v sanjah me je najbolj skrbelo, ali bom froca lahko vlekla s sabo na potovanje konec leta...
- Da je štopanje zabavno. Sploh, ker dobim takoj prevoz. Prijazno izgledajoče blondinke imamo pri štopanju pač določeno prednost.
- Da sem imela včeraj srečo z vremenom. Zjutraj v LJ ni deževalo, začelo je po poti na Primorsko, ampak je deževalo edino, ko sva s kolegico itak bili pod streho. Potem je pa začelo spet deževati šele zvečer, kakih 10 minut po tem, ko sem dobila prevoz. V Lj je začelo deževati samo kako minuto preden sem stopila skozi vrata doma. Pa mi ni nihče verjel, da bom zrihtala vreme, da bo vredu
- Da moram jutri domov kej pogledat, sam se mi ne da...