Ne, ni ta. Ena angleška je. ... pa kaže eno druzinico, da imas vsak dan nesteto moznosti za pogovor, za branje...pa ne vem kaj se vse, ampak samo 6 moznosti za tv programe - te od POP non stop
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
bi kdo vedel kako je naslov komada v portugalščini, besedilo pa govori o fantu, ki je zapustil dekle, nato mu je žal, a je prepozno... saj je ful poznan komad, skoz se vrti, samo se prav ne moram spomniti naslova
Tole se bo najbrž slišal neumen poskus ugotavljanja pravega komada, pa vendar - poskusiti ni greh, pravijo. Iščem izvajalko in naslov pesmi, katere del besedila je "parapa pa, parapa pa", je pa bolj miren komad, v stilu Suzanne Vega - Tom`s Dinner, celo glas ima zelo podoben njej. Sem že iskala in iskala, a žal nisem našla kar iščem.
Iščem dve pesmi, pomojem da sta novejši, ker sem ju danes prvič slišala po radiu.
Prva gre besedilo nekako takole: Vzamem torbo in kitaro in od doma se podam... Je pa varjanta Adi Smolar. Sem poskusila v googlu pa nič ne najde -.-'
Druga je pa moško-ženski duet. Glas od tipa me nekako spominja na Kreslina , ženska ima pa tak nežen glas, je pomojem mlajša pevka. Pojeta pa o nasmehu in kako te osreči ko podariš nasmeh. Je res lepo besedilo in melodija.