Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem razočarana nad njenim obnašanjem, več sem pričakovala od ene meni najbližjih oseb :? :? neverjetno, kako te lahko kdo tako negativno preseneti (mogoče pretiravam, sam vseeno...)
* da upam, da ni jezen name preveč in da se mu res moram opravičit
* da sem obsedena z ameriškim Big Brotherjem :oops: :oops:
* da tole definitivno ni eno mojih boljših obdobij, res ne!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da mi je malček žal, da sem zamudila Dimensions festival, ampak se tolažim, da sem večino zvezd že slišala
- da upam, da je šla claire poslušat Booka Shade
- da je bil letos na taistem prizorišču kot Lake festival tudi Urban Art Forms, z najbolj katastrofalno organizacijo ever, bojda. Škoda, v letih, ko smo mi na to hodli je bil to res 1A popedenan festival.
- da letos nisem bla na niti enem festivalu.
- da grem za vikend bojda na morje, hvala bogu tokrat ne bom mela menstre. huraj!
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
+grem naslednje poletje v Brazilijooooo :cheer:
+sm uibr super srečna :cool:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- je bil ta vikend peklenski..
-prvič na dejanskem pogrebu, pokopu, vse kar spada poleg in to ravno na njenem :cry: :cry:
-redko lahko rečeš dobre stvari o preminulem in jih resnično misliš, tukaj pa ni res nobene slabe stvari za povedat o njej..angel v poosebljeni obliki je bila, odraščala brez očeta in takorekoč brez mame in na koncu bila pokopana poleg očeta, babice in dedka pri rosnih 19h letih :cry:
-sem vzela en kup njenih stvari za spomin, še umazano, nošeno jopco..
-ne moreš verjet kako se lahko kej tazga zgodi fak, možgani kr ne dojamejo, da je ni več potem pa so prebliski realnosti, ko se zamaje vse in ne vidš pol metra od solz..čisto vsak posameznik je jokal za njo, celo duhovnik je začel jokat med prebiranjem pisma o njej..
-bo res za vedno v mojem srcu in vedno bo ostala v spominu kot resnično ena najboljših oseb, kar jih je ta svet premogel
It was forever..but it didnt last long..
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- me je zmrazilo danes ko sem sla po mestu in malo gledala te 15-letnice kako se napravijo za šolo.. meni minica in pete res niso seksi na tako mladih dekletih, ki so na nek način še otroci, še na mojih vrstnicam mi niso. čisto drugače se mi zdi je videt kakšno 20+ žensko v pravem pomenu besede tak zrihtano. men ismo ble take, res ne..
- kam gre ta svet, ko slišim svojo 12-letno sestrično o seksu govorit me kr zmrazi.. kaj se z družbo dogaja?
- malo me je razžalostilo to
- sem se prijavla na vse možno prostovoljne organizacije, ker zdaj začnem z novim poglavljem v svojem življenju. tak!
- sem bla danes privč pri starejši občanki na domu, da sem ji pomagala in me je res zapolnilo to na nek način. se dobro počutim, ko sem nekaj res dobrega nardila in hočem še :)
- sem trenutno tak zmedena zaradi svojih čustev.. res ne vem zakaj se mi je blo treba zaljubit v nekoga, ki mu sploh ne morem zaupat
- ah bo že.. pa te prime pa te mine
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

katy. napisal/-a:- kam gre ta svet, ko slišim svojo 12-letno sestrično o seksu govorit me kr zmrazi.. kaj se z družbo dogaja?

to je 21. stoletje :D to je zdaj moderno, razbijat tabuje in delat kar se hoče :)
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

katy: Dokler govori o tem, jo stvar zanima itd. je to odlično! Ko začne seksat je to zgrešeno. ;)

* Da tudi mene zmrazi, ko vidim te našoperjene punčke, ki morajo pokazat svoje ravnokar zrasle hribčke. Bljak. Sploh ker se ob tem vedno spomnim, kako je moj foter nekoč povedal prav bolno zgodbico: S kolegom je šel na pir, nakar začne dec (krepko čez 40) komentirat prsi mimoidočih 16-letnic. K temu doda, da bi bilo ful fajn, če bi jih lahko zgrabil za te prsi in med njimi vozil ''motorček''. :eek: Moj foter, kateremu je to razlagal, je imel v tem času doma eno 17 in eno 14 let staro hči ... :eew:

* Da sem bila danes na zelo navdihujoči kavici. :)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

*mala* napisal/-a:* da sem razočarana nad njenim obnašanjem, več sem pričakovala od ene meni najbližjih oseb :? :? neverjetno, kako te lahko kdo tako negativno preseneti (mogoče pretiravam, sam vseeno...)
* da tole definitivno ni eno mojih boljših obdobij, res ne!

- Da se obe točki lahko direktno preneseta na mojo trenutno življenjsko situacijo
- Da ne morem verjet da se ni sposoben odpret: fak no, če se z lune vidi da te nekaj muči, in je več kot očitno da bi rad govoril o tem - SPEAK UP!
- Da ne vem zakaj se sploh sekiram zaradi njega. Sej je velik dečko in bi moral znati poskrbeti sam zase. Na tej točki v življenju mu drugega itak ni treba.
- Da sem izmenično jezna na njega in se mi smili.
- Da končno razumem prijateljico, ki je pred kakimi 2 leti šla čez precej podobno situacijo in sem se ji takrat samo smejala da zakaj komplicira. Zdaj pa vidim da dejansko ni lahke rešitve.
- Da mi je bedno ker bi se rada o tem z nekom pogovorila, pa imajo vsi viška svojih problemov trenutno.
- Da se počutim kot 12letnica ki divje čečka po svojem Hello Kitty dnevniku :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ne morem spat ker razmišljam a naj bom na forumu skrit al ne.. :gruebel:
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^first world problem
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem bla včeraj prvič na stand-up comedy nastopu, dve uri smo se v dvorani smejali in na koncu me je že vse bolelo od tolkega režanja. Sploh je pa nek tip za mano mel tak smešen smeh, da sem se kr parkrat nasmejala zarad njega :D
- greva v soboto na pohod. Me je prepričal, čeprav nevem kako bom poleg njega tempo držala, ker vem, da ma ful (ampak res ful) kondicije. To še nebi bla težava, sam on misli, da jo mam jaz tudi in bova na vrhu v šusu. Yeah, right.... :lol:
- da ma dns 5 oseb, ki jih poznam rojstni dan
- se mi je prej prav fajn zdelo, k me je kr en fant prišel na igrišče pohvalit, ker delam sklece & co., sam pol je vtis pokvaril, ker me je tak očitno opazoval, da mi je blo že neprijetno in sm šla kr stran
- upam, da bo brat čimprej vse te izpite skup spacal in diplomiral, ker zdej pa res že predolgo to vleče
- zadnjič v neki trgovini nase nisem mogla navleč hlač št. 40 (?!). Sploh se mi zdi, da so te številke kr neke čudne, za št. 38 (ki jih običajno nosim) pa se mi zdi, da bi ble lih prav kakšni punčki od deset let.
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Gracia »

Priznam, da

- že dolgo nisem priznavala :D
- mi paše to vreme, ker ni vroče in ne hladno
- sem danes rešila en kup opravkov, zdaj pa počasi na delo
- se mi je odvalila skala od srca, ker sem prejela pozitiven odgovor glede zadeve, zaradi katere sem bila na trnih kar nekaj časa
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ful se mi lušta ene dobre tortilje :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Priznam, da sem zaradi službe

*totalno slabe volje
*da se počutim zmanipulirano in izkoriščeno
*da se mi sploh ne da več v službo oz. bi jo najraje zamenjala :?
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

da sem čist razočarana sama nad sabo in da bi bil že skrajni čas da se zresnim.. :(
Zaklenjeno