Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

Jaz priporočam beljakovinski dodatek sploh po vadbi, ker so mišična vlakna poškodovana, beljakovine pa so gradniki mišic in jih lepo zafilajo.

Nič ne more bit narobe, če dodaš beljakovine k prehrani, samo pazi, da ne boš zgolj dodala beljakovin in nič drugega, ker pol je to pribljižno 200kcal več na dan in se boš zredila.

Pazi, da izbereš kakovostne beljakovinske dodatke in ne kšnga Herbalifa, ker je sam cukr...

Lahko si pa več prebereš tukaj.
Zadnjič spremenil Fatalna, dne 19. Sep. 2014 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
jana975
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jana975 »

Nevem zakaj toliko ljudi misli da potrebuje te beljakovinske in razne druge dodatke.... najverjetneje oglaševanje in miselnost, da jih pač moraš vzeti.

Normalno se da shujšati brez teh, bolj ali manj dragih dodatkov, potrebno je le urediti prehrano, pravilno razporediti obroke čez dan (vsaj 5 obrokov), se držati primerne razporeditve hranil, kar se tiče vadbe za hujšanje pa je tako ali tako najboljša aerobna vaja, kjer pa mišice ne trpijo toliko, da bi potrebovali razne dodatke.

Z mojim po vadbi ponavadi raje popijeva vsak eno malo pivo :) Sem že velikokrat slišala da eno pivo po vadbi pomaga pri reinkernaciji mišic, tako da sem poizkusila in me mišice naslednji dan res skoraj nikoli več ne boljio.
<a href="http://www.vsezazdravje.si/">vsezazdravje.si</a>
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

jana975 napisal/-a: reinkernaciji mišic.

Verjetno misliš regeneraciji :wink: Tok jih verjetno spet ne zmatraš, da bi se morale kar na novo rodit, če je bila mogoče mišljena reinkarnacija, hehe :) :D

Glede teh beljakovinskih pripravkov tudi jaz mislim, da za običajno hujšanje za par kil niso nujni, verjetno pač bolj za tiste, ki delajo bolj na mišični masi :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

:ja:

Fora proteinskih shakov je, da nahranijo mišice takoj po vadbi. Če bo nekdo sedel na riti ceu dan, bojo proteinski shaki zgolj nadomeščal en obrok (med 100 - 200 kalorij), ker beljakovine pri kaloričnem presežku tut redijo. Torej, če bi nekdo ceu dan pil te shake in v kombinaciji z ostalimi (sicer zdravimi) obroki presegu bazalni metabolizem (=kalorije, ki jih telo porabi v enem dnevu v mirovanju za osnovno delovanje), se bo vseeno redil (čeprov bo torej jedel zdrava živila - ovseni kosmiči, proteinski shaki itd). In obratno - nekdo lah poje sam 3 100g čokolade na dan, pa bo vseeno hujšal. Kvalitetna sestava teh shakov tko pride do izraza predvsem pri aktivnih ljudeh, ki želijo pridobit mišično maso, ne sam kile dol vržt. Niso pa nikakršni čudežni praški, ki topijo kilograme.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Lepo povedano :cool:

jana975 napisal/-a:Nevem zakaj toliko ljudi misli da potrebuje te beljakovinske in razne druge dodatke.... najverjetneje oglaševanje in miselnost, da jih pač moraš vzeti.

Normalno se da shujšati brez teh, bolj ali manj dragih dodatkov, potrebno je le urediti prehrano, pravilno razporediti obroke čez dan (vsaj 5 obrokov), se držati primerne razporeditve hranil, kar se tiče vadbe za hujšanje pa je tako ali tako najboljša aerobna vaja, kjer pa mišice ne trpijo toliko, da bi potrebovali razne dodatke.

Z mojim po vadbi ponavadi raje popijeva vsak eno malo pivo :) Sem že velikokrat slišala da eno pivo po vadbi pomaga pri reinkernaciji mišic, tako da sem poizkusila in me mišice naslednji dan res skoraj nikoli več ne boljio.

1. Tu oglaševanje nima nič zram, ker tisti ki jih pije(vsaj večina) točno ve zakaj jih pije. Nateg je edino herbalife.
2. Seveda se da shujšat brez dodatkov in tut brez 5 obrokov na dan se da. Za tole aerobno vadbo se pa ne morem glih strinjat. Ok če želiš zgubit kilograme, sam ni fora hujšanja v kilogramih ampak v izgledu, a ne? Če hodiš ti laufat kuriš počaši mišice ker jih ne rabiš za dolge teke, mlahavost pa ostaja, pol dobiš neke vrste skinny "fat". Najbolše za hujšanje oz. najbolši rezultati so anaerobna plus nekaj malega aerobne.
3. Pivo po treningu? Če ti paše, drugače nima pa nobene veze pir pa to da tebe majn mišice bolijo. Ko se navadiš te nehajo bolet, ko spremeniš trening al pa začneš znova trenirat te bolijo..simpl :?
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Da malo spet oživim temo;

nazadnje kar sem bila v lekarni sem videla, da prodajajo čaj za hujšanje. Pa me zanima, če je katera izmed vas že ta čaj poizkusila in ali deluje; pozitivne in negativne učinke,...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Tole pa ne bi bilo slabo. Eh, da bi le bilo tako lahko.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

večina teh čajev temelji na delovanju kofeina. "hujša" oz. bolje rečeno "izgublja težo" se s tem na 2 načina: zvišanje bazalnega metabolizma in diuretično delovanje.
če mene vprašaš je isto kot če bi bila zeleni/črni čaj oz. kavo brez dodatkov (sladkor, mleko...), samo da tu hujša še tvoja denarnica.

že stotisočkrat se je v tej temi povedalo, da hitrih in enostavnih rešitev ni, obstaja le preverjeno zanesljiv recept: več gibanja in urejena prehrana!
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ :zustimm:

Dejmo punce začet migat in manj junka konzumirat. Bljižnic ni(!), prej, ko jih nehate iskat in se spravte v pogon, bolš bo.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

preverjena francoska dieta: man' žri :)
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

že migamo, brez skrbi, samo pospešit oz. večji učinek naredit. Nekakšno piko na i :wink:
Uporabniški avatar
smiley7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smiley7 »

haylee napisal/-a:^^ :zustimm:

Dejmo punce začet migat in manj junka konzumirat. Bljižnic ni(!), prej, ko jih nehate iskat in se spravte v pogon, bolš bo.

Jp, to bi bilo to :)
Gibanje & zmerno prehranjevanje delata čudeže..Škoda je obremenjevat telo z raznimi dodatki..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

---
Zadnjič spremenil claire, dne 26. Okt. 2012 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Je na tej strani kak program, ali delaš izmenično vaje kakor ti paše?
The world is as you are.
Odgovori