Čiso odvisno kdaj sem sama. Med šolo se učim, ker imam mir. Med vikendi pospravim, kaj skuham. Če je to kakšen vikend (petek, sobota) imamo kakšno žurkico, ali pa sva z fantom (sama!) in se malo razvajava. Če pa sem sama par uric, pa berem knjigo, gledam tv, kakšen film.. tko da res, čisto odvisno.
Vsega vraga...računi, gotovina, nekaj malega drobiža, polno računov, razdeljenih po datumih (da vem točno koliko zapravim na mesec), slike mojih bližnjih, bančna kartica, osebna, prometna, vozniška in kartice od trgovin. Aja, pa karte od kina.
Podobno kot v tvoji : računi, kartice, denar, vozniška, slike od najbližnjih, menstrualni koledarček, razne kartice od trgovin, kakšni kupončki z popusti; to pa je to.
Nazadnje, sosedov pes. Mislim res je neverjeten, kaj vse se tega psa da naučiti. Vse kar mu lastnica reče naredi. Še preval zna narediti =P Tako da nad tem sem bila res zelo zelo presenečena.
---
Bi šla kdaj na plastično operacijo (prsi, zadnjica, nos) ali pa na kakršen koli lepotni popravek(lifting, povečanje ustnic)?
Zakaj ja, in zakaj ne?
bi, ampak le če bi bila z nečemer res nezadovoljna. Naprimer zelo kriv nos, res ploske prsi... Take stvari, ki se jih ne da spremeniti. Npr na liposukcijo ne bi nikoli šla. Bi raje 3× na dan celo leto hodila v fitnes.
Ja se strinjam, jaz še za prsi nevem če bi si jih dala povečati, pa če bi bile še tako majhne. Popravit bi si dala nos, če bibil kriv, ali pa ušesa, če bi bila le ta zelo štrleča. To pa je tudi vse!
Pijem vodo, spim, jamram kako me nekaj boli (glava ponavadi), govorim kako ne bom več pila, spet spim, se zgražam nad zalimanostjo obraza in kuštravostjo las,...