zakaj me moti poligamija? ker se pri cerkveni poroki lahko moški sam z eno žensko poroči

slovenc79 napisal/-a:prvo kot prvo, ti nisi noben tip kot tip, ampak tip kot p***a. pravi tip ve kaj je zvestoba in se je drži ne glede na kaj.
pač če nisi dost zrel da ti grejo še vedno igrice po glavi ne it v resno zvezo. pusti punco ali pa pusti eksperimentiranje. vsega se pač ne da imet, tko kot otrok ne bi smel dobit vsake igrače ki mu pade na pamet.
tako ženske kot moški so enak sposobni varat. eni ja eni ne. tisti ki varajo se jim gre za svoj užitek več kot zvestobo - pokvarjeni so.
dsman52000 napisal/-a:No vidim, da je kultura na tem portalu na psu. Ne iščem potrditve, ne iščem izgovorv, sem sem prišel po nasvet, ampak ker vidim, da iz te moke tukaj ne bo kruha, bom raje tudi odšel. Ne razumem vas, vi meni solite pamet, sami pa tudi nimate pospravljeno pred vrati. Če imate takšen odnos do ljudi tukaj na forumu, potem kaj boljšega ne morete imeti tudi doma pri starših in partnerjih. In to samo zato ker se v nekaterih stvareh pač ne strinjamo. Tukaj v naši kulturi, ki je pač krščanska se pač KAO ne sme varat in mora imeti samo enega partneraj. Potemtakem, vsa tista ljudstva, ki ne podpirajo monogamije, so za vas omejenci, pra***, psi in ne vem kaj še. Pač ugotavljam, da je tukaj ogromno feministk, ki znate samo pljuvati po tipih. Ali se kdaj prašate, koliko ste ženske fer do tipov? Razne frigidne ženske, ali ženske s predsodki itd... Je tukaj na tem forumu ogromno tem na to temo...
Kakor sem dejal, niste sposobni nekega kulturnega dialoga. Z izjemo blondinke in slovenca79 ste vsi/vse nesposobne odraslega razmišljanja in odgovora.
Pa lep pozdrav in uživanje ob vaših furstracijah, za katere dobite potrditev tukaj na tem forumu, ob mišljenju sebi podobnih.
Pa še nekaj, vi meni govorite strahopetec, ker se ne pogovorim s svojo, kdo je pa rekel da se nisem, da ji nisem že marsikaj predlagal? Vi ne jaz...
Kaj pa vi/ve? Ki o vaših problemih s svojimi partnerji razglabljate tukaj po forumu pod krinko anonimnosti? Zakaj se ne upate pogovorit s partnerji? Zakaj je ta forum za vas neka potrditev, nek zaupnik kateri vse prenese?
Moje mnenje, da zato, ker v resnici nimate pravih prijateljev, nimate poguma da bi te probleme izpostavili pod pravim imenom, pravim ljudem, ampak raje tukaj v virtualnem sveti.
Saj vem, zdaj se bo spet usul plaz, ki bo pordil moje mnenje o vaši kulturi. Bla, bla, bla
LP