Zdaj živiva skupaj že kakšen teden dni,ve,da ga ne ljubim oziroma,da mu ne morem ponujat ničesar pa še vedno vztraja tako zelo me ljubi,nisem mogla kam it in sem njega poklicala čistega neznanca,sem en dan prespala pri njem nato se je začelo razvijati in sva se pogovarja veliko seveda preko intrneta in mobilnih sporočil ampak me je prejšni fant tako ranil,tako zelo močna ljubezn je bila do njega,da jo ne morem izpustiti a poleg tega do tega fanta čutim v trenutkih k me poskuša zavarovati,zaščititi čudne čustva do njega
kot,da bi bila to prava ljubezen,ker tukaj ne občutim neke nore zaljublenosti.Bi lahko bila to prava ljubezen?Nikoli nisem spoznala kaj takega,da mi kdo podari dom,da mi da hrano,da je pripravlen vse zame narediti,da me zaščiti.Imela sem čudne psihične težave doma in sem se slabo počutila in on je želel,da pridem k njem,skrbi ga nenehno zame in je želel,da se počutim dobro.zato sva se odločila,da se preselim k njemu.Nikoli nisem videla,da lahko fant tako ljubi ampak jaz še vedno ne vem kaj čutim do njega JE MOŽNO ČE TE KDO PRIZADANE TAKO MOČNO,DA NE MOREŠ VEDETI KAJ ČUTIŠ?Kako vedeti,da ga ljubiš?
JE MOŽNO ČE TE KDO TAKO ZELO PRIZADANE,DA ENOSTAVNO NE MOREŠ ODPRETI SRCA ZA NEKOGA K TE RESNIČNO LJUBI?
Ta fant ima probleme z težo in hujša zaradi mene,ta fant je malo drugačen kot ostali včasih sem malo gledala po videzu mi je bil tudi videz pomemben ampak zdaj gledam drugače,ko sem bila v težavah sem mogla nekam it po zgledu mi je bil grozen in me je bilo strah imel je brado in dolge lasje bol v stilu metala,ampak sem mu zaupala ne vem zakaj in sem se ga tudi bala,skupaj sva poimenovala najino zgodbo LEPOTICA IN ZVER,rekel mi je,da ga lahko spremnim v princa in res postrigel se,pobril se in zdaj hujša,je imel zelo velike probleme z težo ampak naredi vse zame kar je mogel in še vedno dela na tem nikoli ne bi želela drugačnega fanta kot je on,čeprav me je še malo strah pred njim,ker je resnično grozno zgledal in med nama je kar velika razlika jaz sem zelo majhna,drobna,on pa je čisto nasprotje zato sva poimenovala LEPOTICA IN ZVER.Neglede kako sva si različna se mi zdi,da še vedno na tem dela,da bi bila vsaj približno enake širine glede teže,se mi zdi,da to vse dela zame.Ne vem zakaj je tako dober in zakaj vse to dela.Ljubi me tako.Rabim pa mnenje kako naj vem,da ga tudi jaz ljubim?
rabim nasvet