^^ Jaz sem izključno pri tej liniji Colour&Go opazila to tekočost , pri ostalih Essence je bilo vedno vse super Je pa res, da imam isti odtenek kot ti, mogoče ima tale še posebej takšno teksturo
Am - predvidevam, da veste, da večino cene prinese marketing + pri nekaterih embalaža in določene sestavine (holo prah ...).
Pa sploh ne zagovarjam Colou&Go serije, ker se mi zdi po kvaliteti najslabša od vseh Essence izdaj lakov (najnovejši so mi veliko boljši, a ne odlični ala Catrice, Essie, Alessandro ...). Šele sedaj so se začeli približevati redni kolekciji, ki je bila pred leti ukinjena XXL, XXXL ...
Ne vidim pa neke hude razlike recimo med novimi Colour&Go ter L'Oreal Color Riche.
Stara linija colour and go me je tako zelo dotolkla, da essence lakov sploh nisem hotela kupovat. Ampak, moram pa v isti sapi priznat, da so bili pa do sedaj vsi laki iz omejenih kolekcij super. Torej, naj dam novi liniji priložnost?
Od manjših pakung (s še vedno nizko ceno) me pa zadnje čase navdušujejo Deborah lakci.
Čakaj, da jih malo več sprobam ... ti bom lahko povedala kateri odtenki se pri meni najbolje obnesejo ... boš imela vsaj ožji krog.
Tistega od dot in Fatalne očitno lahko damo na minus listo.
Res mi ni jasno kako lahko izdelajo/naročijo tako dober lak, kot je črni dvojček v My Sparkling Acrobat in nekatere blazno crapy Colour&Go odtenke.
Essence "chirp, chirp" iz kolekcije "natventurista" + na prstancu en zmešanček + noname postrani vijolične mašnce (konad štampiljka)
že neki dni stara manikura; na zadnji slikci se malenkost vidi, da ima tale bež lak nek droben roza shimmer - opazen samo od blizu, kar pa valda nihče ne počne, tko da lak sam zase mi naredi ful "mrtve" roke, se mi zdi
purple_rain - ooo, prav všečne so mi tvoje pentljice (jaz bi tudiiii)
Moji "vikend" nohti.
Sem lih zadnjič pisala, da lih ne maram udarnih barv na svojih nohtkih....pa mi je blo prejle dolgčas in sem poiskala enega od redkih lakov, ki so za moje pojme že malo bolj živi in sem ga dobila kot darilo. (like always - v živo je malce temnejši odtenek)
Burjois (ne-vem-točno-kateri oz. kako se imenuje) - pa samo 1 nanos.
Hvala, drugače pa je kr star hehe, sm že pozabila kdaj sm ga dobila za rojstni dan in neodprt je res dolgo zdržal.. To je una kolekcija essence twins 03 bonnie