Priznam da..#17
-
- Sramežljivka
* Da je moja diplomska še vedno precej bližje minimumu strani, ki ga moram doseči, kot pa mojemu zamišljenemu obsegu.
* Da se 25.8., ko bi naj oddala zadevo nenormalno hitro bliža.
* Da motivacije še vedno (spet?) nimam.
* Da se sprašujem, če je diploma mogoče zaklet tekst, ker tolikokrat slišim, kako ga nihče nima volje napisat.
* Da sva oba tečna in pod stresom in se skoz prepirava.
* Da komaj čakam 2. 1/2 septembra, ko bova imela kakšen dan oddiha.
* Da se mi ne da, ne da, ne da, ne da ...
* Da sem nekje tu
* Da se 25.8., ko bi naj oddala zadevo nenormalno hitro bliža.
* Da motivacije še vedno (spet?) nimam.
* Da se sprašujem, če je diploma mogoče zaklet tekst, ker tolikokrat slišim, kako ga nihče nima volje napisat.
* Da sva oba tečna in pod stresom in se skoz prepirava.
* Da komaj čakam 2. 1/2 septembra, ko bova imela kakšen dan oddiha.
* Da se mi ne da, ne da, ne da, ne da ...
* Da sem nekje tu

da sem že dva dni pod vplivom negativnih novic in da to vpliva name
da si bom danes popoldan vzela čas za druženje
da me zanima na katero temo piše abby diplomo
da je dopusta resnično konec
da že par dni zavijam stanovanje v temo, ker samo to pomaga pri obvladovanju vročine, klime pa nočem po nepotrebnem uporabljat
da se mi nenormalno slien cedijo ob misli na kisle gumijaste bonbone, tiste kače ali pomfrite še posebej
da si bom danes popoldan vzela čas za druženje
da me zanima na katero temo piše abby diplomo
da je dopusta resnično konec
da že par dni zavijam stanovanje v temo, ker samo to pomaga pri obvladovanju vročine, klime pa nočem po nepotrebnem uporabljat
da se mi nenormalno slien cedijo ob misli na kisle gumijaste bonbone, tiste kače ali pomfrite še posebej

Vsak raj ima svojo kačo.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
priznam da:
-mi gre na živce njegov nogomet, odbojka, tenis.....in vsi butasti športi s katerimi se mora ukvarjat, namesto, da bi se posvečal meni....
- se bojim, da zaradi njegovega pomanjkanja časa trpi najina zvezA..ne da se mi zdi..res trpi!!!
- sem jezna ko hudič.
-mi gre vedno preklemena na živce ko se dragi odpravi z mano v šoping, pa morma bit doma ob 5, da ja gospod nebo zamudil svojega butastega treninha, turnirja oz bilokaj kar je povezano s tem.
- sem sama športnica, ampak mi je dovolj ura teka na dan...
al pa vsak drugi dan:d
- BO VIDEL HUDIČA...
- se zdaj počutim boljše.
HVALA FORUM COSMOPOLITAN KER OBSTAJAŠ:ddd
-mi gre na živce njegov nogomet, odbojka, tenis.....in vsi butasti športi s katerimi se mora ukvarjat, namesto, da bi se posvečal meni....
- se bojim, da zaradi njegovega pomanjkanja časa trpi najina zvezA..ne da se mi zdi..res trpi!!!
- sem jezna ko hudič.
-mi gre vedno preklemena na živce ko se dragi odpravi z mano v šoping, pa morma bit doma ob 5, da ja gospod nebo zamudil svojega butastega treninha, turnirja oz bilokaj kar je povezano s tem.
- sem sama športnica, ampak mi je dovolj ura teka na dan...
al pa vsak drugi dan:d
- BO VIDEL HUDIČA...
- se zdaj počutim boljše.
HVALA FORUM COSMOPOLITAN KER OBSTAJAŠ:ddd
-floribunda je tudi mene nasmejala haah oomaajgad
-sem vesela ker sem mali sestrični tak fajn darilo kupla (in zavila)
-upam da bo njej jutri tudi všeč
-sem ziher da ji bo.
-že načrtujem nov šoping pa sem bla enem tednu že dvakrat, not good
-si res želim da nebi vsega z******a.
-me je tako strah šole, fajn sploh nevem kerega naj gledam
-mi gre on oranžen sok vedno po odbojki res na živce, nimajo vode?! ACE mislim wwtf?

-sem vesela ker sem mali sestrični tak fajn darilo kupla (in zavila)

-upam da bo njej jutri tudi všeč

-sem ziher da ji bo.
-že načrtujem nov šoping pa sem bla enem tednu že dvakrat, not good

-si res želim da nebi vsega z******a.
-me je tako strah šole, fajn sploh nevem kerega naj gledam

-mi gre on oranžen sok vedno po odbojki res na živce, nimajo vode?! ACE mislim wwtf?

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da sem varuška želvi, ki blazno rada pobegne na sprehod. Že od jutra, ko jo je dragi, ki jo pazi za kolega, prinesel nazaj iz zavetišča za plazilce, kjer je pristala po zadnjem pobegu, čepi pri vratih sobe in obupano praska, da bi našla pot ven. Na živce mi gre. Sem jo že ene 50x dala nazaj v terarij pa najde pot ven. Upam, da to ponoči spi.
- Da veš, da si v Nemčiji, ko greš čilirat in se kopat v park in se mimo tebe sprehajajo ljudje, ki se sončijo lepo goli...
- Da je Munchen fajn mesto, super za kolesarit. Vsi tako uvidevno vozijo. Mogoče še preveč...
- Si moram danes sama nekaj za jest naredit. Včeraj smo imeli BBQ in je blo super, edino tist njihov radler mi ni bil dober, ker je bil presladek.
- Še ne vem, kdaj grem nazaj, pred ponedeljkom po moje ne. Itak nimam v Lj nič za delat.
-
- Da veš, da si v Nemčiji, ko greš čilirat in se kopat v park in se mimo tebe sprehajajo ljudje, ki se sončijo lepo goli...
- Da je Munchen fajn mesto, super za kolesarit. Vsi tako uvidevno vozijo. Mogoče še preveč...
- Si moram danes sama nekaj za jest naredit. Včeraj smo imeli BBQ in je blo super, edino tist njihov radler mi ni bil dober, ker je bil presladek.
- Še ne vem, kdaj grem nazaj, pred ponedeljkom po moje ne. Itak nimam v Lj nič za delat.
-

_patchouli_ napisal/-a:- Da sem varuška želvi, ki blazno rada pobegne na sprehod. Že od jutra, ko jo je dragi, ki jo pazi za kolega, prinesel nazaj iz zavetišča za plazilce, kjer je pristala po zadnjem pobegu, čepi pri vratih sobe in obupano praska, da bi našla pot ven. Na živce mi gre. Sem jo že ene 50x dala nazaj v terarij pa najde pot ven. Upam, da to ponoči spi.
Ojoj, boga

- da sem se skoraj stopila danes na vročini

- da bom zdajle šele nadaljevala z delom
- da se mi nekako ne da, raje bi malo uživala na terasi, pa ne morem:P
- da še vedno nisem našla primerne oblekice
-
- Sramežljivka
-jst pa danes priznam, da sem se prišla sem pofočkat, ker me je zanimalo, če se bom spomnila gesla.
-da, OMG, ne vem, kdaj sem bila nazadnje tu gor
-da me res zanima, kdo se me sploh še spomni
-da mi tolk dogaja, da adijooo pamet
-da tud jst pišem diplomo (končno)

-da, OMG, ne vem, kdaj sem bila nazadnje tu gor
-da me res zanima, kdo se me sploh še spomni
-da mi tolk dogaja, da adijooo pamet
-da tud jst pišem diplomo (končno)
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen