Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
baronica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baronica »

arianna87 jaz sem imela enako mnenje pred kakim letom, zadnje čase pa so moji nohti samo v živih barvah :)

pa še dopustniško ustvarjanje :D
Slika
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

Moji so že čist jesenski, pa še buča v ozadju :D
Revlon 570 Vixen...
Slika
Bacio*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Bacio* »

Fatalna -> lepi :gut:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

arianna87 napisal/-a:Meni so pa tako všeč vaši pisani, barvasti, temni in podobni nohtki, sam sami na sebi mi niso kul.
Agh, taki lepi nohtki NUJNO rabijo žive barve! :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Že dolgo nič od mene pa tudi zdaj bolj "revna" manikura - Avon Golden Wine

Slika
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Za sprobat sem kupila nov Essence lak, pa so mi prejšnji bili bolj všeč :?
Slika
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Fatalna, daj raje dve plasti laka gor, je lepša in bolj intenzivna barva in prekrije cel noht..Tko pa se ti lise na nohtih vidijo..
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

@Fatalna: kateri pa je to, a tisti v novi, bolj podolgovati steklenički, Colour&Go?

Sem jih včeraj gledala, pa ne vem, a je to nov odtenek? Prej so imeli enega podobnega vijoličastega še v prejšnji embalaži (npr. kot je na tej sliki: Slika) A potem je barva drugačna pri tem novem?

EDIT: aha, sem šla pogledat še na blog :) Očitno je vseeno ista barva, ker ime je enako (edino številka je spremenjena).
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Evelyn na blogu sem napisala, verjetno bi mogla še tukaj, da sem pustila tako, da pokažem slabšo prekrivnost teh novih lakov, ker tole sta dva nanosa, torej bi mogla dat kar 3 za isto prekrivnost kot pri prejšnji formuli. Mene so teli novi laki razočarali tako ali drugače. Ubistvu se je vse obrnilo, kar mi je bilo prej všeč mi zdaj ni in kar me je prej motilo je zdej edino cool- ne krušijo se več.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Jaz imam že 9+ novih lakov, pa še nisem naletela na takega kot si ga ti kupila. Ta niti ne more biti mišljen za slojenje, tako da me zanima zakaj je tako prosojen. Očitno ga moram kupiti in stestirati. :lol:
Sicer pa pri Essence/Catrice isto ime še nič ne pomeni - lahko obdržijo odtenek ali pa ga nadomestijo z drugačnim. :o
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Gejba kaj pa vem, meni se zdijo bolj tekoči in posledično bolj prosojni... Mogoče kupim še enega, da vidim, če je to le stvar tega odtenka...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Se strinjam, tile se meni že od prej zdijo preveč tekoči in posledično se takole čudno mažejo :? Čeprav ni mišljen kot jelly varianta, naj bi bil normalno prekriven drugače... Tale Colour&Go linija se mi je zdela že v prejšnji embalaži grozno čudna, pa tudi druge punce so jo tukaj že kritizirale, če se prav spomnim. Mi je pa všeč tisti vijoličasti odtenek, ki ga imam že dolgo doma (ampak ga ne nosim ravno zaradi te navedene pomanjkljivosti :D ), zato sem upala, da so zdaj kaj izboljšali.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Slikce ni, ampak se pridružujem debati, k lih nosim enga od tanovih ("oh my glitter") in - jz sem bla čist iz sebe kolk se res hitro suši :eek: Superfinofajn, sam kaj ko men so pa všeč taki "počasnejši", dovoljujejo več popravkov, hehe. Drugih pripomb nimam. Mislm, kaj pa pričakujete za evro pa drobiž..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Eh, cena pa res nima veze oz. ne vem, zakaj bi morala biti ta linija zaradi nizke cene prekomerno tekoča :D Na obstojnost itd. že mogoče kaj vpliva cena (čeprav pri meni je Dior ali OPI že isti dan enako znucan kot cenejši), na gostoto pa ne vem, zakaj bi... Saj imaš tudi dosti drugih ugodnih znamk, pa je super tekstura :) Tudi druge linije od Essence so meni drugače kul... A tvoj ni bil tako tekoč? :/

Se spomnim, da sem enkrat probavala Art Deco lakce, tudi neuporabno, preveč tekoče in posledično neprekrivno, samo nekaj plava po nohtu, heh... sploh jih ne gledam več, čeprav so kakšne barve lepe :(
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja no sej je res čist preveč poceni, človek se res vpraša kako se jim lahko to splača, to je mogu nekdo narest, pa embalaža pa prevoz itd. itd. Načeloma sploh ne maram Essence lakov ampak začuda jih imam ful, ker vsake tolk mimogrede kakšnega zagrabim porabim pa itk nikoli...
Vseeno je pa fajn napisat + in - za ostale, ki kupujejo.
Odgovori