Brčice
-
- Cosmopsiho
Lasersko odstranjevanje z medicinskim laserjem 800 nm (diodnim) je edina zanesljiva in trajna metoda razen ce nimate eksplozije hormovov v sebi....
Najdlje se s tem ukvarja tale salon ki ima celo dva taka laserja www.beautycenter-sp.si/
Najdlje se s tem ukvarja tale salon ki ima celo dva taka laserja www.beautycenter-sp.si/
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Drugič pa daj puder v prahu nad ustnico pred voskanjem. Kar precej, da se ga vidi na koži. To prepreči praskanje kože, je pa res da kakšno mini dlačico za sabo pusti, to pa pač s pinceto odstrani ali pa znova napudraj in še enkrat uporabi trakec- če ga uporabiš večkrat ko je že ves sticky na suho kožo ti jo bo posnelo.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Un link zgoraj za lasersko odstranjevanje sem pogledala in nikjer nisem našla podatka s kakšno frekvenco laser deluje ter kakšne podatke o napravi. To kar vsi pozabljajo. In potem plačuješ in ni učinka.
Jaz imam vse rdeče od voskanja in zatečeno, sem zamenjala že nekaj voskov. Sem si pa kupila preparat za zmanjšanje rasti dlačic, me prav zanima, če bo kaj zaleglo.
Jaz imam vse rdeče od voskanja in zatečeno, sem zamenjala že nekaj voskov. Sem si pa kupila preparat za zmanjšanje rasti dlačic, me prav zanima, če bo kaj zaleglo.