Pasovih.
Hm, a nismo teme o tem že imeli enkrat

Samo zdaj je ne najdem.. oz. samo tole sem našla, sam to ni ravno to:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=225
V glavnem, jah, jaz sem vedno tako oblečena

Mislim kak poseben kompletek, petke in obvezno nogavičke, vsakič malo drugačne ponavadi... Kaj pa še drugega ostane sploh, gatke z medvedki? No, saj tudi to ni nujno slabo. Sem velika oboževalka perila in nogavičk, tako da mislim, da mi do smrti ne bo uspelo porabit vse zaloge

Je pa res, da se dokaj redko vidiva oz. ne živiva skupaj, drugače bi verjetno kdaj za spremembo z veseljem tudi v kakšni luštni navadni pižamici skakala naokoli, so tudi čisto kul. Imam precej stvari iz AP, pa tudi iz teh običajnih trgovin; pa saj ni take razlike v samem stilu (to je bolj v ceni

, še kvaliteta ni signifikantno boljša kot drugod)... tudi v H&M se najde kak podoben kompletek, itak kopirajo vodilne znamke, nogavice pa tudi v vsaki trgovini že najdeš, tako da ni tak problem sestavit oprave
Mi pa konkretno tale na linku ni preveč simpatična, mi že ta ženska v celi kampanji ni bila všeč, pa tudi kožne nogavice niso po mojem okusu; ampak ok, koncept je podoben. Rokavičke znajo tudi lepo pristajat zraven, pasties pa še nimam, čeprav moram reči, da so mi na slikah kar všeč. Vedno pa sem zvesta svojemu slogu in značaju, tako da kakšnih bizarnih in pretirano 'hard' (v stilu BDSM) oprav ne prakticiram, izberem kose pač v okviru svojega okusa. Imam pa vsakič nekaj čisto drugega, eksperimentiram z barvami, modeli, kombinacijami, včasih dodam še kak drug kos za začimbo, tako da ni nikoli dolgčas, ne meni ne njemu.
Aja, odziv je pa pozitiven

Se pa tako uredim predvsem zato, ker se v tem počutim fino in mi pristaja, on se pa tudi ne pritožuje, heh.