Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
brida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brida »

dot napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:^^Ne, to pomeni, da tej glupi babnci vi sosedje mečite v okno in v stanovanje vodne balončke (z oljem, črnilom..). Bitch deserves it. Pa naj vam takrat reče policija, da ne ureja teh zadev.

Jah, ne poznamo sicer zgodbe / okoliščin, ampak naj bi bilo to zasebno zemljišče te ženske :gruebel: (čeprav zadnjič je pisala, da je neprivatno, to mi ni jasno, mogoče se je zmotila)... torej je edina pametna rešitev, da nehajo hodit na njeno posest, ne pa ji še dodatne škode delat o.O Verjetno bi tud komu drugemu prekipelo, če bi mu folk na njegovo zemljišče vozil živali iztrebljat al pa pač tacal tam vsak dan :D Je pa res, da bi lahko to rešila s postavitvijo ograje in ne z nezrelimi izpadi :?

- da bom šla spet prepozno spat danes, očitno
- da se še vedno ne znam odločit glede ene barve

ni zasebno zemljišče, tako da ji nihče ne dela škode (gre se za zemljišče poleg bloka, kamor ona iz stanovanja rada zaliva ljudi...). Če bi bilo njeno, ne bi hodili po njem, pa tudi policije po tem takem ne bi klicali, da nas ženska na lastnem zemljišču poliva z vodo, mar ne? :) Drugače pa ženska ni normalna, glede na to, kaj je do sedaj že vse naredila, samo o tem ne mislim pisat, mi pa dvigne tlak, ko se spomnim na vse to...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

priznam, da:
- že cel teden doma gnijem in samo jem in se nikamor ne spravim
- da ne omenjam, kako se nisem pritaknila knjig
- edino koristno (ampak časovno potratno) je bilo, da sem si septemberski izlet splanirala (vsaj okvirno)
- ne morem verjet, kako ima lahko še vedno tak velik vpliv name...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da se počutim kot balon... :freak:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-ce jutri preberete, 22 letni moški ubil skupino mladih francoskih najstnikov, ter de extra zraven eno horičanko, potem vedite da sem bil jaz. Eni brcajo v šotor, kuhajo in vlečejo kovčke ob polnoči, druga pa nabija hey i just met you. In ce rečeš kaj ne pomaga, torej...fuuuuuuuuuuuuu.
Pa sem vsako leto vsaj 2 tedna v šotoru sam sem vsako leto manj potrpežljiv.

-mava srečo z vremenom, pa danes sem po 12 letih obiskal Vintgar.. Bohinj je pac zakon, dokler ti tulalan pa carly ne jebejo mira.

-mi je emanuela povedala da opazi koliko moških drži punce za vrat z roko, in je red...ker je rekla da sem tudi jaz nekajkrat. Zakaj? Ne vem, da jih zadavimo. Najbrž.

-da sem se navadil da se na počitnicah s punco nič ne zgodi hitro. Ko se hodi se sprehaja, ki se vesla se slika in uživa v trenutku in ne divja kdo je hitrejši, spi se do 9.30 in ne do 7ih...in wc mora biti v dometu 100 metrov. Ampak to sam če je rdeči monsun.

-je bolje biti moški, ker greš lahko vedno na počitnice...ni ravno vedno tisti kartonček vmes

-tulalan sacre bleu so šli spat, jaz pa tud
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Led Zeppelin napisal/-a:mladih francoskih najstnikov

Da me zanima, kakšni so stari francoski najstniki :D

- Še 9 dni :oops:
- Da se veselim vznemirljivega road tripa do Nemčije. Sam da ne bo road trip, ker grem z vlakom. In da ne bo vznemirljiv, ker bo dolgočasnih 6 ur in pol. V bistvu se ga ne veselim.
- Da upam, da bo isti vlak, kot je bil, ko sem se ene 3 leta nazaj nazadnje vozila po tej poti, ker je imel v kupejih vtičnice in bi lahko vsaj filme gledala po poti.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- smo meli prav fajn družinski vikend. Celo ratalo nam je, da smo se skupaj zbrali vsi bratranci in sestrične (ter tete in strici) z mamine strani familije. Ful mi je všeč ta del moje družine, vsi so super! Sicer se tudi z očetove strani zastopimo, sam s temi smo še prav povezani. :)
- sem včeraj zamudila eno hud "summer cocktail party". Mi je blo malo žal, ker nisem pričakovala, da me bo tolk frendov poklicalo zakaj me ni in kaj zamujam....ampak se s familijo vidimo tolk poredko, pa še kul smo se meli ob igranju kart in druženju.
- Ko se peljem sama v avtu nimam klime prižgane ... pa če je še tolk vroče. Edino malo razpiham zrak na vsakih 15 min, to je pa to. Precej dobro prenašam vročino (samo moram imet vodo s sabo) pa moje oči so čist preveč občutljive na klimo in m je grozno, če so čist suhe.
- si grem za večerjo nardit mlečen riž, pa bo tudi fajn zajtrk jutri
- bi šla pohajkovat nekam, kjer je ful lepo, pa še nisem bila (npr. Plitvice, slapovi Krke, dolina Kostel al pa tudi kam težje...recimo do Sedmerih triglavskih jezer).
- se mormo še zmenit, kaj bomo počele v sredo, ko je dan na off :D
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
+si nisem mislila da bom to rekla,ampak...ga pogrešam :love:
+mi je prov fajn zutri it rolat,pol pa še skok v morje ;)
+upam da jutri preživim boot camp ;D
+bi se mogla učit v malo večji hitrosti,sam nekako ne gre...
+sm srečna :cool:
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Bi dala vse da bi bil moj :/
-Mi je ta tema tako kot nekakšen dnevnik, ki ga ne upam pisat, ker se bojim, da bi ga kdo prebral.
-Bom gledala Remember me, ker ga še nisem :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Mi je Robert Pattinson s čikom v ustih tak fuj.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* da mi je Robert Pattison fuj :D
* da me je zdaj pa res že groza zaradi diplome ... sploh se nikamor ne premaknem, pa nobene motivacije nimam
* da imam vsako noč nočne more in je res grozno že počasi ... danes sem sanjala o nekem paru, ki sva za z mojim spoznala in izkazalo se je, da je ženska v osamljenosti, ker je njen ni podpiral, utopila svoje tri otroke. :O
* da sploh ne morem povedat kako komaj čakam tam en 22.8., ko bi pa ta diploma naj že bila (za silo) napisana
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

da grem na dopust za en teden. pridni bodte pa kregite se da bo zanimiv za brat, če pa kkšna taka zame punca pride pa ji rečte naj me počaka ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:45, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da se učim po kake 3 ure na dan, kar je verjetno premalo, ampak za več enostavno nimam volje
- Da si kljub temu ful želim naredit letnik
- Da ga pogrešam <3
- Da ga pogrešam še bolj ker tudi kolegov trenutno ni nikjer na spregled, vsi nekje pohajajo
- Da nisem bla še nič na morju
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

*Da ŽEEE v nedeljo odhajam za pol leta :s Me je kar malo strah kaj bo, kako bo, kako bo, ko se vrnem.
*Da ga bom nenormalno pogrešala :(
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da čakam, da se diploma napiše sama, ampak se noče. :eek: :eek:
* Da ji malo pomagam in je zdaj že skoraj 15 strani! (Juhu!)
* Da komaj čakam, da mi prof. odgovori, kdaj moram oddat, tako da vidim koliko časa še imam. (Res upam, da je dovolj moje sorte, da bo lovil zaaaadnje dni! :D )
* Da upam, da bo mamino in atovo darilo ob diplomi dejansko neko krajše potovanje (oddih, morje, karkoli v tej smeri) in da bova ob koncu septembra posledično oba malo lažje dihala.
* Ga bore malo vidim, čeprav živiva v istem stanovanju. Te dni je on v kuhinji/balkonu, jaz pa v dnevni. :D
* Sem bila presrečna teh nekaj dni brez vročine!!!!!
Zaklenjeno