Piercing
-
- Sramežljivka
Pred enem mesecam sem varnostno zaponko zelo dobro razkužil in si z njo prebodel ušes , bolelo me ni skoraj nič ! Potem pa sem dau varnostno zaponko čez 5 minut vn in si probu noter pirs porint pa ni šlo ko bi bla luknja narejena premajhna! No in sem pač počakal da se zaceli, luknja je čist zginla in tudi vidi se ne več, dones sem se pa odločil in si še enkrat sam uho prebodu pa sem spet pirs probu noter dat pa ga nisem spravu , zato vas sprašujem kako pirs daš noter ku maš že enkrat iglo skoz uho prebodeno???
Prosim povejte mi kako to gre???
pa še nekaj ali ma lahkotisto eno noč po prebadanju pirs noter zjutraj pa ga daš vn potem pa drugega ali se v eni noči dost zacel da se mi pol spet ne zgodi da pirs ne gre noter? Pa kolk časa se celi???? cca...
Prosim povejte mi kako to gre???
pa še nekaj ali ma lahkotisto eno noč po prebadanju pirs noter zjutraj pa ga daš vn potem pa drugega ali se v eni noči dost zacel da se mi pol spet ne zgodi da pirs ne gre noter? Pa kolk časa se celi???? cca...
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
no odloču sem se da si z eno šivanko še enkrat prebodem oho in potem pa probam šivanko s pirsam vn izrint pa pirs noter ustane.
U zlatarno sem pa klical pa so rekli da more biti starš zraven!!!
Pa še nekaj jaz si ta nebom ta pirs naredu čisto na sredino ušesa ampak malo višle ker mam tam že od rojsta tako udolbinico in če bo lukna noter se tudi vidlo ne bo
U zlatarno sem pa klical pa so rekli da more biti starš zraven!!!
Pa še nekaj jaz si ta nebom ta pirs naredu čisto na sredino ušesa ampak malo višle ker mam tam že od rojsta tako udolbinico in če bo lukna noter se tudi vidlo ne bo

Ojej, pusti že to bogo oho, otrok božji, da ne boš še kakšne infekcije fasal
+ Dvomim, da morajo biti vedno starši zraven, sem bila še jaz (in še ena sošolka) priča, ko si je šla ena sošolka uhančke dat, smo samo tja prišle, vse še ne polnoletne in v 5 minutah je bilo vse zrihtano
Je bila pa to ena zlatarna na Čopovi, če se prav spomnim. No, ne vem, koliko si ti star sploh.

+ Dvomim, da morajo biti vedno starši zraven, sem bila še jaz (in še ena sošolka) priča, ko si je šla ena sošolka uhančke dat, smo samo tja prišle, vse še ne polnoletne in v 5 minutah je bilo vse zrihtano