Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ ali ti usoda hoče neki sporočit? :D awesome

* da sem res presenečena nad samo, kako družabna sem ratala :)
* da pogrešam plesat, pogrešam Lj in komi čakam oktober :tanz: :tanz:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
brida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brida »

Priznam da...

... ne razumem čisto najbolje, kako ti lahko nekdo reče, da si ti njegov najboljši prijatelj, pa zate nima skoraj nikoli časa :eek: (in živiva v istem mestu, glede na dogovarjanja za pijačko, pa kot da bi živeli na dveh različnih koncih Slovenije.... Vedno najde kakšne izgovore, da ne pride na pijačo, v našo klapo, izgovori so pa v glavnem svašta....)
... počutim se odpikano, na koncu še skoraj dobim vtis, ko se s to prijateljico pogovorim o tem, da jaz pretiravam, da jaz ne razumem, da ima ona pač take in onake very important zadeve za uredit :roll: (ma saj ne, da vsi okoli nje opažajo isto kot jaz)
... mah, v redu, tudi jaz imam take in onake zadeve za uredit, pa si skoraj vedno vzamem čas za prijatelje, samo v bodoče bom dobro premislila, za katere prijatelje si ga bom vzela.... pa če bom zato poslušala zrcalne očitke... ok.... :/ vse je stvar volje, interesa, če ni tega, pač najdeš/iščeš izgovore...
... včasih se šalim, da se je pri meni sreča malce neenakomerno porazdelila, bi te dni bolj zares ta stavek rekla.... hmmm... zgleda, da imam nek čuden teden... ampak saj gre h koncu... teden mislim, pa to butasto razmišljanje upam, da z njim vred :D
... mogoče bo pa počasi obdobje za čokolado... grem pogledat v hladilnik :scherzkeks:
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*imam menstro in sem čist cmerava, vse me spravi v jok
*ne morem še spat
*se mi jutr res ne da
*bom v kratkem naredila križ čez enih par osebkov, ker se ne pustim zajebavat
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^^ Da ne štekam folka, ki drži čokolado v hladilniku :D pa nutello - o, bog!

- Daaa delamo podrobne plane za ta teden in sm noro excited :cheer:
- Da bo to moj edini teden off v celem poletju
- Da je useno super šiht
- Da je nekdo, ki pač res ni dobr človek zapadu v grozno situacijo in mi je kr mal težko sočustvovat z njim. In mi to dela slabo vest.. dammit, sej nism ista?
- Da bom že jutri izkoristila fraj dan in šla do obale
- Da ne morm verjet da je že avgust!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*sem vesela, da se spet bolj druživa, ker sem ful pogrešala njegovo družbo in že vidim da bo to (spet) super prijatelstvo

*moram razčistit še par stvari s parimi osebami

*nimam posebnih načrtov za ta vikend, pa imam vseeno občutek da se obeta nekaj lepega...
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da ne razumem določenega osebka, ki je čist slučajno moja teta, faaak of, včeraj sva se zmenile da delam čez dan, še 1x sem jo šla vprašat če to je zdej ziher, ja ziher. Ker grem danes ven, in mi danes zjutraj napiše sms, da naj pridem delat ZVEČER. Ziher ja. Zdej je pa cela živčna na mene, pa mi govori kakšna princeska sem, da nič ne delam (v primerjavi z njo...bi se dalo debatirat ja), da sam žuram, pa da bi lahko nekaj delala.. Čuda.

-Bo jutri cel spektakel, ker bom prišla domov zjutraj in bojo vsi, kje sem spala. Mama ve, tete :hearts: pa to res ne briga :)

-Je blo včeraj boljše kot sem pričakovala, enih tak dolgo že nisem vidla, aaah :) Vbistvu je blo res zakon no :D

-Sem bluzila še z enim, fak:D Sej sem samska, lahko delam kar hočem. Mogoče med letošnjimi počitnicami malo pretiravam:) Malo :D

-So te počitnice res najboljše do zdej, zaradi maturantskega itak, pa nasplošno mi dogaja :D

-Faking vlaki ne vozijo jutri :x

-Grem zdej likat :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da se dostikrat nasmejim tem izpovedim od dayđremer - so tako prisrčno zbluzeno pomešane da si ne morem pomagat :)
- Da bi se mogla učit. Res. Ampak ne morem, ker imam občutek da sploh ne vem kaj računam in me ful potre ko ne znam rešit naloge oz. ne razumem zakaj je treba tako računat.
- Da se včasih počutim prav debilno.
- Da mi letošnje poletje ni prav nič všeč - nič se mi ne dogaja, počutim se škifo in sama sebi sem že sitna in sploh ne vem zakaj me rajši kdo ne ubije ;)
- Da mi ni všeč da sem mogla še tistih parkrat ko sem šla ven poslušat očitke - zmirom se je treba tebi prilagajat, delaš ne nič, sej te ni nikoli doma... Prav bedno mi je vse skupaj...
- Da bom kmalu eno leto starejša... In me očitno že grabi kriza srednjih let, ker se počutim prav grozno zaradi tega :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

(a mi lahko kdo pojasni zakaj mi vsako objavo 2x nakopira????!!) :mad:
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 04. Avg. 2012 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da me že dolgo ni bilo, da preberem kaj pa še to zeloo poredko, pišem pa bolj malo, nimam več navade hodit tule gor
-da se je ful stvari spremenilo, na boljše seveda
-da sem bila home alone in sm ful uživala
-da sem bila pa parih zmenkih ampak sem po vsem tem sklenila, da mi je boljše če sem samska :D
-da enostavno ti tipi niso to kar jz iščem...
-da razmišljam drugače kot prej, da so me izkušnje spremenile
-da delam na sebi
-da nič ne športam, prav sram me je :oops:
-da je ponavad bilo ravno obratno
-da sem imela čistilno akcijo in da se vse sveti
-da sem v zadnjem tednu pojedla veliko sladkarij, prav pašejo mi, ko sicer jih ne jem veliko
-da sem spremenila svoje prehranjevalne navade do te mere, da še sama komaj verjamem
-da sem ponosna na to, kot tudi na svoje druge dosežke
-da bivšega ne vidim, ne slišim nič o njem, no menda ga je en kolega videl in to je to
-da me on sploh ne zanima, hvaležna sem mu za to izkušnjo iz katere sem veliko pozitivnega potegnila
-da ima dayđremer sem zelo zanimive izpovedi, samo da se meni ne zdijo tak zmedene
-da me iritiraje osebe, ki se visoko nosijo in ki mislijo da so oh in sploh
-da čakam mesič od enga tipa in se ne morem odločit ali bi mela avanturco z njim ali nič, za resno zvezo pa tak ni material, najboljše po občutku
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Babs. »

Džeki napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:-* sem ravnokar pogledal novega Batmana

EPIC!

Najboljši del. Zagotovo.

.

Tudi jaz se strinjam, da je film huuuud. Načeloma nisem fan akcijad in superjunakov, batman mi je pa pri srcu že od onega z Nicholsonom dalje.

Vsi trije batmani od Nolana so hudi, zadnji del pa najboljši.

meni je bil precej precej všeč skoraj do konca, potem pa je nolan rahlo pokvaril vse skupaj
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da že dva dneva zapored preživljam z hangover, fun times
* da je bil včer eden najbolj zabavnih večerov ever, z tono najbolj zabavnih pogovorov; še zmer se mi smeje, ko se spomnim
* da mi je zakon kak sem v njej najdla eno najboljših frendic, ko bi le prej vedla
* da se res res veselim spanca
* da sem očitno edina, ki ji zadnji Batman ni najboljši; moram rečt, da sem glede na prejšnji del pričakovala več
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da me ubijaaa, dejansko, moram se umirit.

-Sploh več ne vem, kako je imeti mačka. Sem se čist navadla že al kako no :)

-Že dva nisem nič spala, jutri spim do 12-ih ziher.

-V naši vasi živi ženska, stara baba, vsak dan skoraj v cerkvi in je vnuk spomladi pripelal si psa domov, ta pes je stari razkopaval vrt in jim je grozila da jim bo psa ubila, če še to enkrat napravi. Danes naj bi psu odsekala glavo.

-Če to staro vidim, ji bo nekaj v glavo priletelo. Če je nihče nebo prijavu, jo bom jas, pa me boli k****.
.
-Da več ne morem tega doma gledat, eden bolj hinavski od drugega, na koncu pa če naravnost povem, sem smrklja, ki si preveč dovoli. :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

-da bi si ful rada pogledala en dobr film pa ga ne najdem
-da se ful preveč sekiram za vsako stvar tako, da sm že na začetku glavobola
-da ga ful preveč pogrešam
-da mi je vroče za po****** pa ne morm pol normaln zaspat!!
-da po dolgem času gledam OI :D
-da bi bla ful rada zdajle nekje drugje kokr pa sm...ehja
Tu es dans toutes mes pensées.*
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* da se počutim tako neznosno nemočno
Zaklenjeno