Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V tem primeru je preveč vsega. In različne barve in kroglice.
Js bi si kako pink verzijo nardila :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jp, mogoče mal preveč vsega naenkrat... ampak ok, sej je poletje, lahko mal pretiravamo :D Sem nekje videla tako podobno verzijo s pisanimi kroglicami na vseh nohtih, v stilu sladkornega posipa.. tisto je bilo kar luštno (vsaj na sliki, mene bi verjetno motilo, če bi imela to po nohtih) :)
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

Še moji malo manj poletni :oops: Gre pa za Essence lak št. 45 oz. Date with the night in pa Konad šablono M65 Slika
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^oh, tole je pa men kr všeč. Od schpeltze pa mogoč mal preveč kičasto za moj okus no pa barve mi niso všeč - bi pa mogla res v živo videt me zanima kako zgleda.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Fatalna... Ful lepo zgleda. In barva in konad čez. Za to jaz še nisem zbrala potrpljenja. Mi nikakor ne uspe.

Saj drugič bo enobarvno, to je bilo samo danes, ker sem ravno dobila perlice in se mi ni dalo prejšnjega laka dol dajat :oops:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Uf men so pa nohtki od obeh (schpeltze in Fatalne) mal prekičasti :? Oziroma, jst tega zihr nebi mela, mi pa na drugih kdaj tut taki nohti dobr zgledajo, če osebi pašejo. So mi pa fuuul lepi nohtki od kikyce - predvsem z rdečim lakom - gorđs :D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

schpeltza saj nič ni, če se mal sprobava :) okusi so pa itak različni. Hvala haylee, rdeči so mi eni izmed naj lakcev ja.
Yada, yada, yada...
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fatalna »

Ja tale Konad sploh ni tok enostaven kot izgleda :? Meni še vedno ne uspe unih french manikur izvest, pa so mi tok lepe neke mašnice pa je vedno vse postran :cry:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ko se Twilight :D in SnowWhite :D združita. (slike so žal spet slabše zaradi fotkanja z mobijem)

Vampire's Love 01 gold old buffy + SnowWhite 02 The Huntsman.

Slika Slika
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Še ena moja, ki jo najdla med urejanjem slik. Nimam pojma kater lak je sicer :D pardon za slabo sliko in že malce zlizane nohte :oops:
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Oooo, kako lepo... moja najljubša barva :oops: :) In škoda, da se ne spomniš laka, ravno nekaj takega bi imela :( Je možno, da je bil OPI Strawberry Margarita? :nixweiss:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kul, taki cosmo (pink) lak :D
Yada, yada, yada...
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Kikyca, zgornja kombinacija mi je noro lepa <3. Pa sem že držala tale topper od snow white v rokah in sem ga dala nazaj :evil:
Zdej bo pa moj gold old buffy osamljen :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

dot napisal/-a:^^ Oooo, kako lepo... moja najljubša barva :oops: :) In škoda, da se ne spomniš laka, ravno nekaj takega bi imela :( Je možno, da je bil OPI Strawberry Margarita? :nixweiss:

Če se prov spomnim, je H&M- French Kiss, nisem pa zihr, ker je že malce časa nazaj :) Je pa tud Strawberry Margerita lep, ga že dolg nisem mela na seb :)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Meni so pa tako všeč vaši pisani, barvasti, temni in podobni nohtki, sam sami na sebi mi niso kul. Pa včasih si namažem s kakšno živo barvo ali dam bleščice oz. eksperimentiram s čim...pa na konc si zmeraj skoraj takoj zbrišem dol. No ja, pa bolj občudujem vaše zabavne nohte.

Drugač imam trenutno takšne - kombinacija dveh barv je že čist žur zame :D
Svetlejši je Catrice - Ultimate nudes - 060, roza je pa en od Essence - colour and go.
P.s. se mi zdi, da Catrice v živo ne zgleda tako hladno.

Slika
Odgovori