Nope, čisto resno sem mislila - imam dober spomin in sem si zapomnila dekle, ki smo ga komentirali pred časom, videla prejle, kakšna je nova miss, in ugotovila, da gre za to osebo

In tudi nisem nič blazno potenciranega napisala, razen da se mi zdi preklana brada grozna o.O (že na splošno pri ženskah, pač se mi ne zdi ženstvena... če je pa morda brazgotina, je pa sploh grozno, au:/ .. pač ne zdi se mi grozno v smislu 'grdo, fuj', ampak bolj 'brr, a je to padla kdaj'), kar pa je čista resnica. Možno, da je tako izpadlo, ampak sem samo hotela izpostavit, da sem si jo zapomnila zaradi tega

Vsak ima svoj okus pač. Tako kot se za bivšo miss Iris Mulej najde veliko mnenj in zapisov, da ima 'konjski ksiht', ki nekaterim ni všeč, se pa najde tudi veliko tistih, ki jim je všeč. Pa ga tudi ne more zamenjat, pa tud zakaj bi ga zaradi nekoga, ki mu ni povšeči.. Ali pa za Čepinko, da ima prevelika usta. Big deal

Saj na trženju svojih pojav in obrazov gradijo svojo kariero... pa tud mislim, da se nič kaj ne sekirajo, očitno jim gre prav dobro, kljub temu, da komu niso všeč (kar pa še ne pomeni, da ne bi nihče smel povedat, sploh pa, ko gre za
misice, ki jih itak zbiramo po lepoti; to ni vtikanje v videz posameznikov, ampak smisel celotnega izbora

).
Saj ne gre za neke revice s hibami ali težavami, ki bi jih bilo treba uvidevno ignorirat, ampak osebe, ki načeloma služijo s svojim videzom. Se mi zdi bolj za lase privlečeno, da na radiu danes ves čas hočejo prikazat, da ima neumne izjave, pa ni v bistvu nič kaj posebnega rekla.

Anyway, to je to, sem samo hotela povedat, da sem končno videla novo miss v novicah