_* je bila pot iz Nizozemske malo daljša od načrtovane...avto crknil, zato sem preživel dan v Burger Kingu in čakal da se avto popravi.
-* sem skuliran ko gre kaj narobe, vsi vpijejo in so v stresu...jaz poiščem servis, naročim hamburger ter grem slikat z čopiči ki sem jih dobil za darilo.
_* sem bil prve 3 dni objeman v vseh možnih položajih, hvalabogu odnesel brez poškodb
_* sem končno dobil datum za teste, še nekaj izpilim se malo postim...potem pa se vrnem nazaj k kolegom
_* sem se naučil pečti pico, neverjetno ponosen nase....pa še dobro znam narediti, ceneje in še večja...gooodbye naročena pica
_* greva čez eno uro na najine prve počitnice, in vem da bo lepo
_* resna zveza zahteva veliko vlaganja, prilagajanja in iskanja rešitev da preživiš kvaliteten čas. Ampak, resna zveza mi ni vzela več...kvečjemu se mi zdi da sem kot oseba in moški zrasel. Seveda so bili prepiri, ampak smo šli preko...in zdaj ko so rožnata očala že zdavnaj sneta z veseljem pričakujem kam bo šla najina prihodnost.
_* sem se danes postrigel iz svoje hipster/foster the people frizure in se pobril na 5mm, nakar so se mi vsi smejali ker imam 1cm brado in zaradi tega sem: menih, rapist in ne več njen tip

. Brada šla, a jebiga
_* nič, grem fruštkat potem pa veselo budit, mejte se fajn
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.