Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
sem šel malo zračunat povprečje vseh teh centimetrov in slovenija ima neverjetno povprečje (ali pa vsaj cosmoforum) 18,27 cm, kar je 5 cm več od svetovnega povprečja.
izmerjeno na podlagi pričevanj 50 uporabnic

izmerjeno na podlagi pričevanj 50 uporabnic

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
ja, tale cosmo povprečje zares zgleda kar precej visok.
nekje sem zasledila 27 cm?
punca, ki to prenaša se mi hudo smil
moje mnenje je, da me bo najbolje zadovoljil tisti, ki ima tehniko, če pa nima tehnike jo bo pa dobil, če bo le želel.
Fantje z xxl velikostmi imajo pa verjetno problem, namreč: če notr porinejo celga te pomojem raztrga, oz. očitno trpiš
nekje sem zasledila 27 cm?

moje mnenje je, da me bo najbolje zadovoljil tisti, ki ima tehniko, če pa nima tehnike jo bo pa dobil, če bo le želel.
Fantje z xxl velikostmi imajo pa verjetno problem, namreč: če notr porinejo celga te pomojem raztrga, oz. očitno trpiš
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
no, tiste ki se vam največ gre za velikega tiča, pojdite k temule tipu: http://weirdnews.about.com/od/weirdphot ... -Penis.htm
in ostanite tam
da bo mal manj nesnage tuki
če kdo ne zna anglešk ima pa v današnjih novicah na zadnji strani njegov članek
EDIT: v včerajšnih novicah
res moram prej hodit spat začet..
in ostanite tam

če kdo ne zna anglešk ima pa v današnjih novicah na zadnji strani njegov članek

EDIT: v včerajšnih novicah

hej norci 

White_Widow napisal/-a:če notr porinejo celga te pomojem raztrga, oz. očitno trpiš
prvo probi, pol govor
1+

ne, velik tič te ne raztrga, niti ne trpi(mo)(š). niti se tvoja vagina raztegne, niti ne krvaviš 5 dni. niti ni problem hodit drug dan, niti tip ne trpi s to veliko mrcino.
svašta.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.