Pred davnimi davnimi časi smo tipi skoraj da generalno veljali za pras-ce, kur-birje, pač osebke, ki smo se sposobni (pre)lahko spustiti v seks brez obveznosti in seksa ne povezujemo s čustvi in ljubeznijo. OK, tukaj sicer sebe takoj izvzamem, ker (na žalost) nisem tak in seks preveč povezujem z ljubeznijo. Posledično mi pač ni do FF zvez ali "enkratnih" dogodkov.
Tole temo sem odprl zato, ker me zanima ali ste vi tudi opazili/opazile ta trend in sicer, da se ta zadeva obrača? Da je zmeraj več žensk takih, ki niso sposobne čustev in se niso sposobne vezati in jim je ljubše, da imajo tu pa tam kakšnega fu-kača kakor pa kakšno resno zvezo?
Poleg tega vam je bilo ženskam včasih bolj važno, da vaša številka tipov s katerimi ste bile ni bila visoka....medtem ko imam občutek, da je danes obratno.
Da ne omenjam kakšne možnosti za tak seks se ponuja v službi (je ogromno zaposlenih), od študentk pa do starih kur, ki koketirajo z vsakim tipom, ki ima dolg jezik ali pa "kurbirski" pogled (tudi to so mi že prbile).
Tako se že malo sprašujem a obstaja še kje kaka normalna ženska, al so zdaj že res skoraj vse postale tako zelo lahke? Ne iščem si device, bi pa rad eno, ki ni dala skozi že najmanj pol "nogometne ekipe".