Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Mucka* napisal/-a:*mi zadnje čase ne paše čisto nič jest :rolleyes: hmmm..

* ^^Je to posledica petkovega konzumiranja alkohola, k sm se očitno čist zastrupla in ne spravm nič pametnega vase že ceu teden.
* Da se to očitno pozna, ker mi usi govorijo d sm vsa shujšana - pa ne v dobrm smislu; trener mi je dons reku d se mi še na hrbtu vid, k mi ne vem kaj vn štrli - svašta :D
* Da grem jutr na morjeee. In se ful veselim, sam mi tut v Lj nič ne manjka :wink:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da se mi nič ne da
- mi ostaja ful stvari, ki se jih kar ne morem lotit, čeprav bi jih morala narediti že zdavnaj
- si bom vzela zdele par dni, da popucam stari za nazaj
- bi se mogla začet učit... spet! :mad: saj ni nujno, samo če ne grem zdele delat izpita, mi bo ostal za drugo leto in bom drugo leto jamrala, zakaj ga nisem naredila prej
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je rojstni dan minil presenetljivo v redu, še tisti osebek od katerega nisem nikoli dobila voščila, mi je letos le čestital....me je prav presenetilo :D
*imajo eni očitno preveč časa, da se ukvarjajo z mojim življenjem in sploh ljubezenskimi dogodivščinami, še dobro da me še niso poročil s kom...čeprav to sploh ne bi bila slaba ideja, hahaha
*me je po 3 mesecih spet kontaktiral in izjavil, da se že dolgo nisva slišala, ja ne se hecat, le zakaj se nisva slišala, bumbar!
*se lotevam pisat magistersko, pa se mi tako da neeeeeeee :lol:
*se bojim, da bo en tip hotel malo več kot si jaz od njega želim in tega nočem
*vsi hodijo po morju in ne vem kam še, jaz bi tudi šla, pa imam tako službo, da sploh ne vem kdaj bom spet delala in kdaj ne in kdaj bom imela kaj frej :(
*sanjam o Toskani in njemu (čeprav ne smem, ker je samo prijatelj in tega nočem pokvarit, čeprav so med nama iskre, ampak on taji + je zelo očitno, da sva si še bolj blizu kot sva si bila do sedaj)
*je bil vikend v redu. bil bi še bolj, če bi ena oseba bila malo manj posesivna, ampak kljub temu, družba smo fajn. škoda edino ker tak čas zelo hitro mine.
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

- Sem danes kljub precej slabi formi in premalo treninga z nekaj muke prikolesaril na Vršič in tako obkljukal eno večjih točk na mojem bucket listu. (mogo sem se malo pohvalit :) )
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- vsemu navkljub si želim ga še enkrat videt preden gre :tear:

- ^^je to moja rojstnodnevna želja letos :flehan:

- je vikend minil kolikor toliko po planih

- če se ne bi zlomila in začela jokat

- me je to in določeni dogodki tolko uničlo, da ne znam opisat z besedami

- morem to rešit sama, ker večina ljudi okrog mene tega ne razume in tudi če bi zahtevali kakršnekoli odgovore jim jih ne bi znala dat

- ^^sej "fasada" je lahko lepa...tle se pa tudi vse konča

- sm si določene stvari zamislila drugače...vključno z mojim torkovim rojstnim dnevom

- ^^sej bom praznovala...obkrožena z družino, prijatelji in kolegi...vendar še vedno sama

- ^^sm jezna sama nase, ker preveč časa držim v sebi...potem pa eksplozija taka, da se niti ne zavedajo kaj so sprožili

- še kar :cry:
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam, da mi je žena oprala ključe od avta...pač kar se znajde v košari za perilo, gre v stroj...naslednjič bom pustil v žepu 200€, me zanima, če bo trznila...saj ne, da je ona kriva, jaz nisem spraznil žepov, ampak po tistem, ko je oprala par faracajkov, bi lahko malo preverila, kaj se skriva v žepih...pač...daljinec več ne dela, avto na ta ključ ne vžge...rezervni ključ...daljinec ne dela, avto vžge...pač bom odpiral avto kot vlomilec, jebat ga... :D moram jutri servis klicat....

mi je ravnokar prišla žena povedat, da je 17.avgusta michel telo v puljski areni...sem ji povedal, da kar naj bo...če bi šel kaj gledat, bi šel obiskovalke gledat... :D

jeba je, ko ženske ne razmišljate, kaj delate.... :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

lol joči. to maš pa dobro natrenirano ženo. js nisem nikoli kriva za nič kar se v žepih opere. vse kar je v košu za perilo gre v pralni stroj.

- da mi je dolgčas
- da ga pogrešam
- da nobenega ni v ljubljani, vsi so nekje na nekih bolj ali manj eksotičnih počitnicah.
- da bo že jtri bolj pester dan in bo hitreje minilo :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

-da ga noro, noro, norooooo pogrešam :hearts:
-komi čakam drug teden, da grem z njim na morje! :D
-upam, da se hitr naučim vozt in naredim končno ta izpit!
-da mi je žov za nekatere stvari, ki sem jih rekla čeprov nism mislila resno
-da bi mogla več svojih stvari zadržat zase pa čeprov jih velik
-ne prenesem folka, ki se umešava v tuje zadeve!!!
-upam, da bo trajalo :oops:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

floribunda napisal/-a:- da nobenega ni v ljubljani, vsi so nekje na nekih bolj ali manj eksotičnih počitnicah.

- ni res: sem v ljubljani in se učim in delam... ja, ostali so pa nekje na počitnicah
- da mi gre na živce, da me vsi sprašujejo če grem kam na počitnice zdele poleti, ker dobro vedo, da sem mela druge plane za poletje in vejo tudi zakaj se zdaj ne bodo uresničili.
- druga stvar je, da grem itak septembra v tujino in mi bo šlo dost denarja za to. in pol mi bodo ti isti ljudje naprej metal, kako mi zavidajo, da si to lahko privoščim. na organ, ki ga nimam mi grejo, ker vse kar znajo je biti nevoščljiv, da bi pa enkrat pogledali, kaj vse so si oni privoščili...
- sem mogla iz sebe dat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^ no, sej em da je ful ljudi v ljubljani, ampak od mojih ožjih osebkov pa bolj nikogar. :D

- da so bodo počitnice na krku letos očitno krajše kot lani. kar je čisto ok, ker itak ne bi mogla ostat dva tedna in pol bi se, kot zakleto, vse bolj zabavne stvari zgodile v tistem tednu, ko me ne bi bilo.
- da grem v soboto na en rojstni dan + praznovanje prve stalne službe na obalo kamor je povabljenih 160 ljudi. ojoj. v bistvu si sploh ne predstavljam kako naj bi to zgledalo :D važno, da je plac za kampirat :D ostalo bomo že :D
- da gre zaenkrat 'v službi' vse po planu. še boljše kot vse po planu. razen financ, ampak te sem že odmislila in se sprijaznila, da delam cel en ogromen projekt iz altruističnih vzgibov. sladka limona aaaaaall the way!
- da nisem danes pol kurca nič spala in grem zdej za en urco malo postlo peštat pol pa dalje delat
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*se magisterska piše kar sama od sebe, samo če bo šlo tako naprej ne bo nikoli dokončana :lol:
*je bilo včeraj lepo, pa še oba sva za to, da se tudi danes vidiva :love:
*si želim ponoviti včerajšnji večer čim večkrat
*mi je lepo
*sva 3 ure preživela skupaj in vse to je minilo kot da bi bilo samo 15 min
*sem včeraj šopingirala in kupila nekaj tako fajnega, da bo to treba čimprej sprobat
*se s kolegico dogovarjamo za mini dopustek in komaj čakam, da gremo
*sem navdušena nad morjem kakor kakšen mali otrok :D
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da se pocasi odpravljam spat in sem zmatranaaaa
> da je bil ful fajn teden
> da imam ful za delat, pa vsi zdaj neki potujejo...
> bom pa jaz zato kasneje.
> ceprav tudi delat mi je fino
> :flux: :cloud9: :cloud9: :kuss:
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

- da po dolgem času spet pišem sem...
- mi je dolgčas v službi ker so vsi na dopustih...
- sem vesela da sva se spet malo zbližali, čeprav hkrati opažam kako različni sva si postali in nimava več veliko skupnega kar bi naju povezovalo...
- sem mami kupila super darilo za rojstni dan in komaj čakam, da ga vidi :)
- končno bolj resno načrtujeva septembrsko potovanje... bereva vodiče, forume, gledava slike in ta teden rezervirava trajekt! :jump: komaj čakam da vse vidiva v živo!
- sem srečna, da ga imam!
- sem se zadnjih 14 dni malce polenila in šla samo 2x tečt :?
- sem zdaj vse vikende do septembra zasedena in je prav super da se stalno nekaj dogaja :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da mi je dans pa celo fajn na sihtu, ker sefa ni pa smo same babnce in se imamo finoooo :D
- da si bom danes privoscila pico za vecerjo
- da je fant ze prispel na cilj in mi sporocil, da je so vsi zivi in zdravi :)
- da gre jutri se sestra za cca. 1 mesec sama v Turcijo in da me je se vedn straaaaaah kk bo to vse skup :?
- da ne bom sla laufat, ker dezuje
- da me je neka oseba danes zelo presenetila s svojim obnasanjem
- da ne vem kaj naj si mislim o eni stvari...je kazala cisto drugace...
- da sem si kupila ekstra sexy mini krilo in komaj cakam na sobotni zenski nigh out :P
I am not an enigma, just a contradiction!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: piiizde nesposobne! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zaklenjeno