Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Maychy napisal/-a:Mogoče trapasto vprašanje, ampak enivej... Letos bomo na dopustu vzeli tudi rent-a-car in sem prišla na idejo, da bi vzela s sabo Garmina. Kje in za kakšno ceno lahko dobim/kupim karto za druge države. Konkretneje za Španijo, recimo. Na Garminovi strani sem našla samo nadgradnje in pa prodajo celih naprav, jaz bi pa samo karto drugo.

si prepričana, da na obstoječem garminu karta španije ni naložena?

pa še en nasvet glede rent-a-cara...fino je imeti kreditno kartico. ker ko avto najameš, ti poleg plačila s kartice poberejo še kakšnega slabega jurja evrov "kavcije", ki ga potem dobiš nazaj, če pripelješ brezhiben avto nazaj. poleg tega pa ti ob najemu ponudijo tudi dodatna zavarovanja...tako da je pametno to vse skupaj naštudirat...ali plačati malo več pa biti brezskrbna ali pa čimceneje priti skozi pa tvegati, da se kaj zgodi...
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

napačna tema :oops:
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Ve katera, kje se da dobiti spletni obrazec za izdajo vize za Indijo?
Love is for sharing
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Veleposlaništvo v Ljubljani

Stran z obrazcem in navodili

Pa če se boš spomnila, poročaj, kako je šlo. Baje so v zadnjem času postali malo bolj strogi :?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Kaj se splača pogledat v Munchenu? Tam bom verjetno kake 3 dni. Sicer bom imela lokalnega vodiča, ampak se ne maram prveč pustit samo vozit okoli, bi rada tudi sama vedela malo vnaprej, kam it. Un tehnični muzej al kaj vsi hodijo, me ne zanima :P

(jeeej, prvič bom vidla v Munchnu še kaj drugega kot železniško, podzemno pa letališče :cheer: )
siridersi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a siridersi »

tehnični muzej definitivno!
palačo Nymphenburg
Olympiapark
BMW Welt
zvonik Frauenkirche
Marienplatz
...
Rajdaj tudi ti, na http://www.rider.si
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

NOVO:

Ima kdo izkušnje z Iberio? Preklicom kart, menjave datumov? I need help.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ena_rožca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ena_rožca »

živjo

novembra imam let iz benetk - trevisa v pariz. zanima me, če je kdo šel z vlakom do benetk in potem na letališče ter če kdo ve če vozi kakšen bus do letališča potem iz železniške ter koliko pribl pride. za vlak iz trsta sem vidla da je 9 eur.
Take chance. Make a change. And breakaway.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Že skoraj 1 leto ni več direktne povezavo z vlakom :cry: (je pa povezava čez Beljak, klik, 35€ iz LJ, če ti kaj pomaga).
Fino je, če imaš koga, ki bi te lahko zapeljal "čez mejo" do kšne bližnje železniške postaje (jz grem rada, če dobim prevoz, na Monfalcone) in potem od tam dalje (9€ ali 14€). Ali pa greš do Nove Gorice (bus), tam na naslednji bus (za cca 1€) do (stare//it.) Gorice in tam na vlak (ki gre pa zelo pogosto itak čez Monfalcone).
Lahko se poslužiš tudi storitev raznih GoOpti (cca 14€) in podobnih prevoznikov (jz bom naslednjič šla z njimi; do sedaj sem se nekak upirala tej ideji..).

Med železniško postajo (Mestre) in letališčem (Treviso) je pa itak dosti busov (klik, 7€).

Aja, ali pa v Benetkah vlak do Trevisa (2.85€) in tam z mestnim busom (1.2€) do letališča -- jap, mestni bus; letališče zgleda kot ena večja avtobusna postaja :lach:

*ehja, sej sem vedla, da sem že žnjkrat tole pisala - obstoječa tema: Benetke (in kako do letališč)
Uporabniški avatar
ena_rožca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ena_rožca »

hvala :)
Take chance. Make a change. And breakaway.
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a DangerRoss »

poznate kako spletno stran, kjer se da zrihtat karte za poceni čezoceanske lete? natančneje rabim vancouver/kanada?
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

zbrisano :)
Don't worry, be happy!!
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Ve kdo kje bi lahko dobila vozni red vlakov in cenik iz Budimpešte do Maribora? Spletne strani slovenskih železnic so milo rečeno gnile :s ... rabim pa nujno... Morda ve kdo, ki je že bil na taki vožnji ali gre v kratkem? :)

Hvala, LP*
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Za vozni red lahko pogledas na spl. stran madzarskih ali pa nemskih zeleznic. Cena je pa na strani Slovenskih zeleznic.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Jasmina2013
Sramežljivka
Sramežljivka

LP London

Neprebrana objava Napisal/-a Jasmina2013 »

Oj punce,

Zanima me ce ima katera doma Lonely Planet London ali England, ki ga ne potrebuje vec in bi ga mogoce podarila ali prodala? Bi mi se kako prav prisel zelo kmalu :)

Lp,J
Odgovori