in tudi jaz se strinjam z brandijem. toliko o resnih zvezah in "resnih zvezah"
slovenc79 napisal/-a:če imaš ves čas enako prehrano, jo še izboljšaj, telovadbo pa še okrepi. organizem ne deluje vedno isto, v enih letih se počasneje rediš, v enih hitreje, in tudi z mišicam je podobno.
samo neki ti pa res moram povedat, in tud ostale ki bi rade shujšale si zapomnite to: maščobo se po dleih telesa NE DA znižati. maščoba se kuri SAMO po celem telesu skupaj. tako da trebušnjaki NE bojo zmanjšali maščobe v trebuhu, počepi pa ne na riti. pri tem se ogromno ljudi moti in tudi služi se ogromno na ta način.
telo vse to samo uravnava, edino kar lahko storiš je: ješ manj mastno, več se gibaj (tudi če si se do zdaj že, da se rediš pomeni da je se maščobe več nalaga kot pokuri). jej večkrat na dan v manjših obrokih: da telo porabi kot potrebuje in ne nalaga hrane v rezervo - maščobo. in pij veliko vode.
aja, pa če se komu zdi da se delam pametnega, tole ni tema o sexu, ampak o telovadbi s katero fukcin' IMAM izkušnje. in moj namen je da pomagam, ne da se kregam z vami.
sanna napisal/-a:tinncika napisal/-a:pri moji velikosti 177 se mi hvalabogu vsak kg ne pozna.... vrjamem pa da ve k mate 150 160 maste pa probleme s kg in se vam pozna vsak....tko da thanks god i am high
se ne bi strinjala jaz imam 158 in vedno 45 kgmajhne punce nimajo kaj dosti problemov
my youtube
http://www.youtube.com/watch?v=bTXCgVGp ... re=related
Melita1234 napisal/-a:No, z fantom sma imela spolni odnos, ko sva začela si on ni nataknil kondoma , ampak čez kakšnih 10 min ... Čez nekaj časa je doživel orgazem in kondom odstranil. Zanima me , če je kakšna verjetnost da sem noseča , če se je najprej on samozadovoljeval in potem se menee ( po odstranitvi kondoma) . Pa tudi če je kaškna možnost da zanosim, če sma po odstranitvi kondoma nadaljevala z spolnim odnosom ?
Najlepša hwala za odgovor