Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

#da sn kr mal žalostna, ker je konec Lenta.... je blo tak fajn tta dva kedna zaj, mal šetanja, koncerti, razstave, predstave, stand-upi pa pirčkanje ob Dravi....
# da je Predin včeri nardil ganz najboljši žur letošnjega Lenta.... stari je legenda, s Cover Loverji je odlično zvenel, mal bolj mladostno harš, stari komadi od Franza so bli pa itak a cherry on the top
# da še kr ne vem kam bi letos šla na dopust.... se mi pozna, da buhvej kolk cajta že nisn konkretno dopustovala
# da mi je tak fajn ko enkrat javkanje o izpitnem obodbju ne prihaja od mene.... ah kak fejst NE pogrešam faksa.... :twisted:
# da bi rada menjala službo.... pa ne vem zaka, sej tu mi je fajn, ampak mam neko stremenje po nečem.... boljšem
# da grem nedeljsko popoldne zabit ob branju in mogoče ogledu kakega filma
Melis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Melis »

- da se počutim nekam žalostno
- da mogoče preveč zahtevam od fanta
- da si zelo zelo želim iti na dopust.. ampak ni financ :roll:
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

* tale teden bo še naporen v službi potem pa končno na morje plesat
* potem pa začneva z preurejanjem mojega stanovanja, tako da bo bolj prijazen za dva :tanz:
* smo bili včeraj v koloseju priča zaroki pred začetkom filma....iiii... ženska zaprosila tipa :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

monique* napisal/-a:* smo bili včeraj v koloseju priča zaroki pred začetkom filma....iiii... ženska zaprosila tipa :D

Nooo! (ja, staromodna sem okrog tega :D ).

Priznam, da:
-ga pa zdaj že reees pogrešam.10 dni je preveč. Pika.
-je v sob pasalo dolgo čvekanje med šopingom s kolegico. In sva opazili, da so nekateri trgovci spet dali razprodajne cene na artikle preden le-te veljajo. Šunjari. Da so čevlji znižani za pol, pa bodo iste cene kot prej , je pa itak nategavščina da kriza,
-še ne vem kaj bom zdaj sama s sabo, v moji stroki služb ni ravno veliko, tako da bom očitno štartala s študentskimi deli. No, samo da me ne čaka niti en izpit več,
-sem izvedela eno super novico :) ,
-je tamala danes izvedela rezultate mature, piflarka ena :) no, samo, da je mimo,
-se tek in vse malo pozna. Malo.
-sem nekaj dni nazaj igrala poker in je zraven igral 9-letni mulc. Ki je dejansko vedel igrati. Oukej.
-sem pri sosedih razčesala in ostrigla psa, na poletno, kratko "frizuro". Škoda, da ni v tem kaj več denarja,
-komaj čakam na jutrišnji dan...
The world is as you are.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

živčnaaaaa :?
^^jutr ustni zagovori,ampak še zmeri ni rezultatov pisnega dela :mad: :mad: :mad:
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

monique* napisal/-a:* smo bili včeraj v koloseju priča zaroki pred začetkom filma....iiii... ženska zaprosila tipa :D

omg, višek obupanosti. ziher je bla okol 30 let stara.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- to pa je bil zelo fajn vikend :D
- v soboto piknik/žur (uff, ne spomnim se kdaj sem nazadnje domov prišla zjutraj)
- pa še družila sva se po dolgem času in sem vesela, da postajava bolj sproščena en z drugim. Sem pa ugotovila, da poleg vseh fajnih lastnosti, ki jih ima, je še dober plesalec. Glede na to, da se kr težko pustim vodit pri plesu v paru, sva se mela prav fajn...se ni pustil zmest.
- ^ se mi pa zdi, da me ena njegova kolegica lih ne mara (za katero mi pa enkrat omenil, da sta pred leti nekaj bluzila). Mislim, da ji je všeč malo bolj kot pa samo prijateljsko, tako da razumem. Sploh pa...I feel the same way glede nje.
- na žurki smo potem še prišli na idejo, da bi blo fajn it malo pogledat do morja. Tako, da smo se do desetih dopoldne klicarili in budili, se do enajstih spravli in šli. Midva z bratom in še trije frendi. Dan v moški družbi - cel čas dobra volja, zafrkancija, brez brezveznega kompliciranja, smehi in zabava. Res super dan! :cool:
- Načeloma smo drugo nedeljo tudi zmenjeni, sam fantje naj bi do Istre šli z bicikli, jaz bi pa kombija pripeljala. Hehe, da mi je videt sebe kombija peljat... :lol:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

men pa že zaroka v javnosti ni všeč... zakaj rabiš to s celim kupom drugih, po možnosti neznancev, delit, a ni dost, da je takrat ob tebi samo oseba, s katero očitno želiš (vsej tist trenutek) preživeti preostanek svojega življenja?
So pa, če ne drugega, zaroke v javnosti bolj ziher :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

priznam da bolj trapastega mesta in trenutka za zaroko kot je kolosej... ajme :lol: :lol: boljše bi blo edino še sredi cityparka, zraven banan v sparu :!:

priznam da sem sama vozilia kombi do beograda in nazaj, pa ni blo prav nič strašno ;)
če odštejem tisti del da so nam vlomili in je bila na poti nazaj zalepljena desna šipa :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da sem napisala nov blog :P
- da sem si organizirala super vikend, pa komaj cakaaaam :D
- da je dans "nc za delat" dan
- da bom cimro resno poslala v tri p... m....(tokrat v obraz), ce mi bo ponovno se delala pametno, da nisem dovolj dobro spucala kopalnice. Pol jo pa gre se enkrat spucat za mano pa napise na list obveznosti"properly". Sam ko se spomnem, mi spet dvigne pritisk do Burj Kalif-e :mad: :evil:
- da grem po sihtu na eno rundo teka in da se mi ze zdaj ne da
- da sem vceri porihtala obveznosti in da mi je kamen padel dol s srca
- da res ne vem, zakaj me tip spet dodaja na FB, ko se je pa prvic "tako lepo" izslo...bumbar
- da sem presenetljvo dobro spala in se zbudila naspana
- da pogresam svojo psicko
- da mi je noro vsec, ker si moj vsak tedn namisli kaksno novo razvajanje, za cas, ko pridem nazaj :) wiiii
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

- da si ga noro želim in bi ga skoz mela in lupčkala in sexala ker je tko dobr to z njim počet...arrrrrrr
- moram se nazaj držati in se bremzat..
- kaj bo letos s službo...? bo al ne bo...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da se mi ga res ni blo treba še včer napit, pa jutr ponovitev zgodbe
* da je blo fantastično na pikniku včer, ko se s tolk mlajšimi zaštekaš, zakon
* da se nekak ne veselim dopusta sploh... le zakaj....
* da sem vsaj razčistla določene stvari in grem lahko s polno paro naprej
* da sem večino časa k en kup nesreče, občasno pa evforična; nervirajo me ta nihanja razpoloženja
* da je moja prehrana grozna zadnji teden, al skor nč ne jem, al pa sam junk+alkohol
* da če vidm čevapčiče kej v kratkem času se mi bo kar obrnil, res. Dost jih je blo za neki časa
* da me občasno mal skrbi, da je kolegu mal preveč do mene, ne ne, let's not go there
* da sem totalno pesimistična in mi gre samo najslabše po glavi, čist sm zgubila zaupanje v svoje sposobnosti. Kak se ne maram včasih
* da rabim mal ženske družbe zdele, da bi me kdo mal prenašal...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- komej čakam vikend :D :D :D :D :D
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

*Da bom pop*****, če zdaj zdaj ne bo rezultatov. Ne maram tega groznega čakanja...
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mucka* »

*komaj cakam jutri, da bo ura 15.00 da se končno odpraviva na letališče in nato na Rodos
*mi zadnje čase ne paše čisto nič jest :rolleyes: hmmm..
Zaklenjeno