Promoviran? A je tu na strani kaka reklama al kaj takega? Mam upaljen adblock tako da hvalabogu ne vidim nič Sem pa že kar nekaj časa nazaj bojkotirala niveine izdelke ker mi spljoh ne pašejo na kožo, sploh pa mi vonji tušgelov nisi nikoli potegnili.
Čudna sem, kaj jaz vem...
Kdo in s čim te je nazadnje spravil v dobro voljo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Sestra, ki mi je poslala video moje psicke prek neta, ker jo res zelo pogresam(sam se 1 mesec) in jo je tako lepo ujela na kamero, da sem se pocutila, kot da sem pri njej
Mesič ob pol sedmih zjutraj, ki mi je sporočil, da moj kolega še vedno varno kolesari na nesončni strani alp
Rada imam...
Razjezi me...
Želim si....
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Meni se sicer glede mojega videza ne zdi nič tako posebnega, sem pa že večkrat slišala, da imam obraz kot porcelanasta punčka in oči, ki vlečejo malo na azijske (čeprav se meni ne zdi)