miš^ napisal/-a:Še ena z zlomljenim srcem in zmedo v glavi.
S fantom sva se pred kratkim razšla... Res je da zadnje čase nisva imela več takšnega odnosa kot bi bilo potrebno za lepo zvezo... vendar vseeno boli. Razmišljala sem če je bil razhod pravilna odločitev (čeprav se nisva preveč lepo razšla) in kaj bi lahko vsak od naju storil za boljšo zvezo. In potem je sledil najhujši udarec, ko se je po samo nekaj dneh slinil z bivšo FF zaradi katere sva itak večkrat imela probleme (sem bila ljubosumna, ja)... Ne vem, me je ves ta čas vrtel okoli prsta "da je vse tisto pozabljeno", ali to počne ker ve, da bo najbolj bolelo??
Niti ne vem, če iščem nasvet ali samo kakšno vzpodbudno besedo. Ne vem kako ravnati, ko ga(ju) vidim, kako reagirat? Živiva namreč v istem (manjšem) kraju, imava skupno družbo, zahajava na iste lokacije (ki se jih sicer zadnje čase vse bolj ogibam...).
Živjo!
Enaa dobra novička - nisi edina.

Meni se je isto zgodilo pred malo več kot enim letom. Ni bil preveč lep konec, ostala je tudi skupna družba, življenje v manjšem kraju ter iste lokacije zahajanja, itd.
Ne bom šla preveč v detajle, kako sem sama prebolevala. Pomembno se mi zdi to, da nekaj časa ostaneš v samskem stanu. Nekako rabiš čas zase, da razmisliš o vsem skupaj. Sama sem ga namreč polomila in manj kot v mesecu dni stekla v objem drugega. Zveza se je pa nazadnje izkazala za pravo katastrofo.
Vidim, da se tudi podobno sprašuješ, kot sem se sama. V primeru, da si bila nesrečna v zvezi, je edino pravilno da sta šla narazen. Verjemi, da si potlej zaslužiš boljšega in, katerega boš tudi srečala. Le pravi moment more bit (jst še kr čakam na ta moment)

O tej temi, kaj bi lahko vsakdo naredil za zvezo je brezveze govort. Pametno je, da si sama pri sebi priznaš napake in se jih zaveš, da jih pri naslednji zvezi ne boš ponavljala.
No, moj biuši ni takoj začel hlastat po drugih (vsaj ne meni dobro znanih). Sem ga pa pred kratkim srečala v kafiču s svojo kolegico (skos je bla ljubosumna name, da se je vame zagledu in ne v njo..zej ga je pa pč dobla). Tolažim se s tem, da sem ga jst pstila in, da je že porablena roba. Naj ga ima, vseeno mi je.
Glede njegovega obnašanja, ne boš nikoli našla pravega odgovora. Sama sem se sprijaznila. Tip me ni spoštoval, tako kot si zaslužim..zato me je pa zgubil. Zavedam se, da bom srečala nekega dne nekoga, ki mi bo znal vračat in ne samo ljubezen (ampak tudi spoštovanje, podporo...).
Ne sekiraj se, če naletiš nanj ali pa še zraven na kako punco. Čeprav te bo malo začrvičlo v trebuhu(vsaj mene je). Bodi to, kar si!!! Samozavestno drži glavo pokonci in se ne obremenjuj z okolico. V primeru, da te pozdravi mu pač ozdravi. V primeru, da ni ničesar pa ignoriraj. Tako sama naredim, če ni ne nasmeha ne pozdrava, sicer pa odvrnem.
Glede družbe, ona ni kriva da se je med vama tako končalo. V primeru, da ti gre kdo posebno na žiuce ga odmisli in pozabi da obstaja. Tisti, ki so ti pa vredi pa ohrani stike. Sama osebno na kofete rauno ne hodim z njimi, jih pa pozdravim ali pa se z njimi pogovarjam kot da ni bilo nič. Saj je vsak izmed njih šel tudi kdaj narazen in mu je jasno kak se temu streže.
Lokaacije. Hmn, sprva sem se jih tudi izogibala. Lažje preboliš. Našla sem si druge hobije ter nova prijateljstva, kar mi je zapolnilo čas. Sedaj se pa preprosto ne sekiram več tudi če ga srečam. Čeprav posebno ne silim na iste konce, ker je 1000 drugih lokacij, kjer vem da ga ne bo. Če že se obnašam kot do neznanca ali pa znanca, ki mi pa ni preveč pri srcu. Ne obremenjujem se in se posvetim družbi, ki je zraven mene. Še vedno pa se obnašam samozavestno z dvignjeno glavo in vesela kot še nikoli. /To tudi njega zaboli, če me vidi bolj veselo. Plus, da sem samska. Naj ga muči, da užiwam/
Na doooolgoo razpisano. Upam, da bo kaj pripomoglo. Te lahko vprašam, kolko dolgo sta bila skupaaj?