Slike vaših nohtov
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^dbest, da si ga dobila
Fatalna, všeč mi je, ampak vidim, da maš isti problemčič kot jz, ful velik tistega belega dela in zato imam jz rajš bolj prekrivne barve/lake, da skrije tisto grdobo
Sem pa tud jz zdej par dni imela neki mintastega, al kako že.
H&M pear ice cream
Mi je blo mal nenavadno nosit, ampak je pa luštna poletna barva.
jp, vsak je mal drugačne oblike, mezinec celo raste "na gor" (zarad ene poškodbe); in grda linija je, pasteli so mi zoprni za nanašat

Fatalna, všeč mi je, ampak vidim, da maš isti problemčič kot jz, ful velik tistega belega dela in zato imam jz rajš bolj prekrivne barve/lake, da skrije tisto grdobo

Sem pa tud jz zdej par dni imela neki mintastega, al kako že.
H&M pear ice cream

Mi je blo mal nenavadno nosit, ampak je pa luštna poletna barva.
jp, vsak je mal drugačne oblike, mezinec celo raste "na gor" (zarad ene poškodbe); in grda linija je, pasteli so mi zoprni za nanašat
-
- Cosmopsiho
hehe, to je resFatalna napisal/-a:Meni je pa to všeč... naravna francoska manikura

No seveda, valda, nosimo zadeve tko kot nam paše; just sayin', mi je lepše vidt, če je krajši tisti del - tole, kar omenjam kot nevšečno (krajša "posteljica" nohta?) imamo običajno take, ki smo grizle nohte in je zato skrajšan tisti del..sej se zaraste, ampak traaaaja. Npr. tkole (gorđs) zgleda "nemaltretiran" noht.
Mi je pa ta temen ful všeč

-
- Cosmopsiho
^^ http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=31013
Npr. na www.shrani.si naložiš svojo sliko, stran potem ustvari link do slike, ki jo lahko prilepiš sem s predogledom, lahko nalepiš samo link, ...
Zdej pa hitro pokaži kej
@Fatalna, poveš še kateri odtenek katere znamke je tole?
Npr. na www.shrani.si naložiš svojo sliko, stran potem ustvari link do slike, ki jo lahko prilepiš sem s predogledom, lahko nalepiš samo link, ...
Zdej pa hitro pokaži kej

@Fatalna, poveš še kateri odtenek katere znamke je tole?