Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

+ da sam se 1 mesec (!), potem sem pa kooooonec :D
+ da sem se domislila super teme za seminarsko in tudi podjetja, v katerem bi jo lahko delala, ce bo sefica pripravljena sodelovati :) deluje vredu
+ da so mi "ciljne" hlace ze skoraj prav in da se laufanje splaca
+ da sem vesela ker sem sla vceraj vseeno na tek, ker: 1. mi je neverjetno prijal, in 2. mi danes najverjetneje ne bo treba, ker bo spet dez
+ buubbika, si slucajno v Londonu, da si na nizjih in bolj mrzlih temperaturah? :)
+ da sem groozno nevoscljiva :evil:, da imate take visoke temperature in da "umirate od vrocine", medtem ko js hodim okrog po "steady" 19 stopinjah Celzija (naj mi moj sam se 1x pojamra, kako se neuspesno hladi z ventilatorjem, usmerjenim v glavo zvecer ob 10h, medtem ko js tuki spim pod skoraj zimskim kovtrom, grrr)
+ da je v soboto piknik propadel, ker zenska ni znala organizirat in sva s sodelavko 1,5h neuspesno iskale vse ostale po parku. pejte vsi nekam...
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da berem tukaj kolk mate eni zanimive lajfe in vam dogaja... se pa posledično osebno pol čist bedno počutim
*da bo treba nekaj ukrenit, da bo še men mal bolj dogajalo :D
Yada, yada, yada...
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

-da life sucks trenutno.. :nein:

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je za mano super vikend, pol pa tak beden pondelk, da za popizdit
* da se sprašujem če me usoda kaznuje vnaprej...
* da je bla edina dobra stvar dons znižana H&M oblekca
* da upam da rešim tole jutr in da mi rata dobit papir
* da nekak pozabljam na učenje in faks, not good, not good
* da iščem alternative za dopust, aaaaa, why
* da se menimo še za en dopust, super :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Feist. napisal/-a:-da life sucks trenutno.. :nein:

da imam na nizozemskem enega poslovnega partnerja oz. enega od kontaktnih oseb, ki kadarkoli ga pokličem in ga vprašam, how are you?, mi odgovori: life sucks...and then you die! :D tako da sedaj, ko ga pokličem in se predstavi, se sploh ne predstavim, ampak mu rečem: life sucks, Chris! :D
sem bil zadnjič na obisku pri njih pa imam sestanek z njegovimi šefi, potem pa še njega pokličejo, da se spoznava in ko pride, jaz pred vsemi: life sucks, Chris! :D njemu pa neroooodno! :D

ampak tista izpred par dni je bila pa najboljša: seveda ga pokličem, on se predstavi, jaz: Life sucks, Chris, on pa: give me the bridge and I will jump! :lol: :lol: :lol:
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- da sem spravila bodice od ježa ven, razen dveh, sedaj pa ježevo boli, ko stopim na peto
- da sem se naveslala danes na jezeru
- da se primerjam z ex punco od fanta :/
- da je zadnje dni nenormalno vroče
- da bi prav pasal it spet na morje
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

sarimari napisal/-a:- da sem spravila bodice od ježa ven, razen dveh, sedaj pa ježevo boli, ko stopim na peto

Brala sem, da bi naj pomagalo to, da peto "stolčeš", s tem zdrobiš bodice, ki jih telo potem vsrka/izloči, odvisno od velikosti. Če so bodice konkretno velike, bo seveda trajalo, da se jih izloči kot tujek.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> nedaaa se mi veeeeeč
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da mam vsega dovolj
- da upam, da ne bom ene napačne odločitve plačevala vse življenje
- da ne razumem kaj bi rad od mene
- da ga je blo zadnjič fajn videt, čeprav so mi prijateljice zaradi tega skoraj glavo odgriznile
- da pogrešam pogovore s kokoškami s cosmoirca :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Okt. 2012 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ja, res je treba mal obudit irc :)

* da je bil včeraj super zmenek. Upam da se zmenek strinja z mano :P Bo treba ponovit!
* da ne razumem moških, res ne... bolj ko se trudim, slabše mi gre :D
* da sem bila navdušena nad plačo včeraj, bo res prov prišla to poletje!
* da še kar iščem in iščem alternative za dopust
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-je bil zmenek super duper fajn :D in vse se je tudi izšlo na koncu super, kmalu spet! :luff:
-nism še v NTW wii :loser: :D
- moram začet delat, hudiča!!
- še 31 dni, wiii
- irc, ok, vredu, irc!
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

priznam da me zanima, če sta šle Evelyn in mala skupi na dejt :D :D
+ da mene tudi čudi, da še nism v NTW temi, čeprav se precej šetkam po prestolnici :P
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- a-ha, vse jasno kdo zmenkari tle na forumu :)
- da sem ta vikend preždela v morju toliko časa, kot od otroštva ne
- da je bla huuuuuuuuuuuda žurka na najlepši plaži ever, mogoče smo malček pretiravali. malček. mogoče.
- da se nikakor ne morem sprijaznit z nudističnimi plažami. ne razumem v čem je čar kazanja riti polni plaži folka. ok, da si na neki odročni plažici, v stiku z morjem in naravo. ampak če je plaža polna nagcev, se js čist nič naturalistično ne počutim.
- da se primorke očitno nerade kopamo nage.
- da grem jutri na sitotiskarske delavnice, jupi! morem si še zmislit in izdelat motiv, da bom sploh mela kej za tiskat.
- da gre dečko naslednji teden za en teden na ene delavnice in ne vem kako bo to točno zgledalo. mislim, da nisva spala narazen več kot dve noči že kake dve leti. no, sej če je taka hica se mi itak ni za stiskat.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
+nimam več volje,energije in motivacije za učenje...aaah,do petka morm še zdržat...in končno vikend,ki bo prvi po 2eh mescih k ga bom prelenarila in zutri ne bo prva misel ''učit se bo treba'' :P

+se nisva vidla že 2tedna :(

+^^to je še en razlog več da komi čakam vikend...da bova mal zganjala romatiko hihih :hearts:

+sm tud mičkn v zadregi kaj narest glede ene stvari...razmišljam o tem že skoraj 1 teden in še zmeri ne vem kaj bi nardila :?

+se nism zavedala kok sm loh srečna,da sm dobila študentsko delo v svoji stroki,pa sm poslala sam eno prošnjo...ker sm se pogovarjala s kolegico,ki je poslala 15 prošenj in ni dobila niti enega odgovora...
Zaklenjeno