..Evelyn.. napisal/-a:aisha glede na to da na dva foruma pišeš samo o tem kar ješ + ješ izjemno malo + se sprašuješ če je preveč oh, če preveč redi etc.. svetujem kakega psihologa glede prehranskih motenj.
Izjemno malo

Dve kili pa pol lubenice pa še gajba ostalega ni malo, tudi energijsko dosti nanase, samo
sestava je nesorazmerna...

malo preberi, kar sem ji napisala že dvakrat

Saj zato pa sprašuje, ker poje nesorazmerno velike količine živil, ki so namenjena le kot dodatek v manjših količinah.. Poje količinsko precej & od tega ogromno OH, tko da to je dejstvo, ne kakšna kaprica in neutemeljene skrbi

Seveda sicer ni tako grozno kot pri nekaterih, ki se recimo bašejo samo s čipsi in torticami, ampak zdravo pa tudi ni - mene bi predvsem kandida skrbela, kot rečeno, tko kot pri presnojedcih.
Sej to je fino, da se človek zaveda in skuša popravit, hvala bogu

Jaz se npr. po glavi tolčem, zakaj sem ga začela lomit s podobnimi neuravnoteženimi obroki s preveč cukra, ko se enkrat navadiš na dolgi rok, je težje popravit nazaj
Hm, drugače bi pa lahko res v temi o zdravi prehrani debatirali o teh zadevah raje
--------
EDIT: ^^ ja sej, v tem je point, kalorij je že veliko, samo sestava so skor sami sladkorji. In super, da skuša to popravit