Italija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
LostBoy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LostBoy »

Ja, sem ugotovil, da bo res najboljše kar lepo peški iti, ker niti ni tako grozno veliko vse skupaj :)

floribunda pa to zdaj poteka? Jaz sem nekaj našel ko je od konec avgusta pa potem do novembra samo mislim, da ni pravo, čeprav je tudi tam ... :/
gossip_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gossip_girl »

Zivijo, sem bla prejsnji vikend z fantom v Bologni, preko Megabon spletne strani in je bilo super. Hotel je bil vrhunski, cena pa samo 149 eur, za dve noci.

Priporocam! Bologna je bozanska, se najboljsi sladoled ever imajo.

xoxox
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Re: Italija

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

A je že bil kdo v Milanu za zgolj en dan mogoče? :) Sem našla pri Palmi neko varianto enodnevnega izleta, ki se kar vabljivo sliši, pa še dokaj poceni, sam ne vem, to se mi mal daleč sliši za en dan? :? Nisem še bila v Milanu namreč, pa si ne predstavljam točno, kok lahko vidiš v tem času.

http://palma.si/ponudbe/severna-in-osre ... s&pv=1&sel[gid]=2224041937768

Je pa super, da so ravno razprodaje takrat, za to bi bila celo pripravljena tok zgodaj vstat mogoče :D :oops:
saltydreams
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Italija

Neprebrana objava Napisal/-a saltydreams »

Živjo! :)
Letos maja se odpravljam v Italijo, natančneje v Milan saj gremo s kolegicami na koncert in neke vrste "short trip". Ali slučajno kdo ve kako je kaj s tem, če je katera iz med oseb mladoletna, vsaj ena pa polnoletna in bi vse rade ostale v hotelu? Bi slučajno kaj komplicirali za mladoletne? :? Kaj pa drugače veste za kak poceni prevoz? :D
Odgovori