Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

inaa napisal/-a:eno izi dieto poskusla
Jz tega ne bi lih kot dieto vzela, ampak bolj splošen prehranjevalni režim - po vzoru mediteranske prehrane (veliko zelenjave, manj mesa, več rib, ..) http://en.wikipedia.org/wiki/Mediterranean_diet
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

šport ni problem, samo težave mamo ker je v hiši preveč dobrih kuharjev in se nekak težko prisilmo da bi se vsemu temu odpovedal :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Odloči se, kaj ti več pomeni :D

A moment on the lips is a lifetime on the hips :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
passi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a passi »

Rokerca, ne vem, kako bi se lahko še bolj strinjal s tabo, kot se v vseh teh pisanjih. Zadnji post mi je pa še najbolj všeč :lol: Mislim, da tud kakšno takole http://www.wellneo.si/hujsanje/, ko uporabljaš prehranske dodatke ne more bit lih uspešen, če zraven ne telovadiš in ne paziš kaj ješ. Oglas sem našel mimogrede na teli strani. Najbol enostaven recept pa je po moje ta, da samo najbol nezdrave stvari odstraniš iz jedilnika, pa je takoj velik bolš. Drugače pa je prav posebna spletna stran, kjer so opisane vse te diete in je kar vredna ogleda, če kdo rabi vzpodbudo. Sms dieta al nekaj takega
Zadnjič spremenil passi, dne 06. Jun. 2013 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

Mene zanima, če je mogoče že katera slišala za center Linea Snella, ali celo že bila tam? baje izvajajo terapije s katerimi zmanjšaš obseg telesa in celulit. od enih oseb ki so bile tam sem slišala, da baje res pomaga in sicer že po prvi terapiji naj bi bili vidni znaki. Vem, da je za hujšanje pomembna telovadba in pravilna prehrana, ampak kak postopek, ki bi pospešil hujšanje, pa vedno prav pride, ker tukaj se ne gre samo za kg, temveč za maščobe, katere vemo, da se ne dajo tako zlahka odpraviti.

Če ma katera kakšne IZKUŠNJE s tem, naj pove, ker bi tudi sama rada sprobala. tisti, ki pa se na to spoznate, pa ne rabite že vnaprej kritizirat oz. dajat nekih brezveznih odgovorov. ;)
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Fejk..ni krajše poti do izgube maščobe. Trdo delo in odrekanje..edina pot
celjanar
Debatorica
Debatorica

Fejk..ni krajše poti do izgube maščobe. Trdo delo in odrekanje..edina pot
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ja sej, tam naj bi bilo trdo delo :wink: Pa tud osebni prehranski načrt ti predpišejo. Jaz sicer nimam izkušenj, se pa spomnim, da sem že pred 10 leti slišala in brala, da gre za kar aktivno zadevo, na nekih mašinah babe trenirajo kot nore oz. celo v enih komorah s povišano temperaturo, da naj bi bolj učinkovito delovalo... Samo ne vem, če se splača zapravljat in hodit na take zadeve, to si lahko tudi doma organiziraš jedilnik in migaš :D

Za terapije brez te vadbe pa ne vem (jaz sem samo to zgoraj omenjeno zadevo slišala). Samo dvomim, da bi bil pri tem kak velik učinek, to bi bilo pač kot navaden kozmetični salon ali limfna drenaža, za to pa vemo, da je bolj dodatek k telovadbi in zdravi prehrani, samo od sebe ponavadi ne prinaša čudežev.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Vsaka dijeta deluje če se je držiš in če veš kaj delaš. Tist da delaš bol po vročem je bedarija. Bolj logično bi bilo da delaš bol po mrzlem ker telo porablja še dodatno energijo da vzdržuje temperaturo torej pokuri več kalorij. :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

To je res, ja (se spomnim raznih anoreksičnih deklet, ki so se baje nalašč izpostavljale mrazu, da bi pokurile še več kalorij)... samo sem pogooglala zdaj, gre za neko posebno vadbo s kombinacijo infrardečih žarkov in temperature 37 stopinj, ki naj bi segrela tkivo v globino in pomagala med izvajanjem vaj pri kurjenju maščobe na lokalno določenih delih telesa, hkrati pa še pri regeneraciji celic in ožilja in pospeševala obtok... Ne vem, nisem sprobala, samo baje ti dajo ob začetku izvajanja načrta pisno garancijo, da bo delovalo :) No, že zaradi prehrane in vadbe je zihr kakšen napredek, samo to bi bilo tudi brez te komore :D
Uporabniški avatar
ricola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ricola »

Jaz sem bila v Linei Snella. Vadba je zanimiva (30 min)- ampak je po mojih izkušnjah isto učinkovita npr. pilates vadba (45 min). PO vadbi imaš še 15 min savne - kar pa ima tudi isti učinek kot navadna savna.
Učinek je bil pr meni le izguba vode - 3 kg, drugače pa isti učlinki kot če skrbiš zase z redno telovadbo, zm,erno prehrano in mazanjem s kremo (za čvrsto kožo).

Priporočam če imaš denar ;)
Sekip
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sekip »

Ali priporočate beljakovinske napitke ob hujšanju. Nikoli jih še nisem sprobala; kaj povzročijo? Ali se jih uživa namesto obrokov....

Hvala za info.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Ni glih nadomestek obroka, je pa dobra stvar za prebavo. Če maš naprimer 3 trde obroke na dan(zajtrk,kosilo,večerja) potem pa potem pa med vsakim še spiješ en šejk namesto malice, ti bo koristilo, ker se ti bo pospešil metabolizem hkrati pa boš zaužila bolj kakovostno hrano kot pa bi jo naprimer z jabolkom in nekim jogurtkom. :wink:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Kazein je cisto super nadomestek obroka, sploh kot zadnji obrok. Whey pa rajsi uporabljam za kaj drugega. Ampak najprej se poslihta osnovna prehrana, potem pa razmislja o dodatkih. Beljakovine v prahu niso nic posebnega, noben cudezni pomocnik pri izgubi odvecne teze/pridobitev mase, ampak pomagalo pri sicer urejeni prehrani.
Suzany
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Suzany »

Beljakovinski praški so čist kul, samo poskrbi, da boš pila zadostne količine vode.
Odgovori