imfit napisal/-a:Sam teh "dating" strani ne poznam in me ne zanimajo, popolnoma nekaj drugega pa je facebook

Sem jih že dost spoznal na tak način, nekaj tudi resnično super oseb. Pa da ne omenim da točno veš kakšnega videza je

Sam facebooka primarno ne uporabljam za pecarjenje, vsekakor pa me tu pa tam malo prime in je veliko preprosteje "kliknit" kot pa načrtovat "slučajno" srečanje ušečne osebe v realnem življenju..
Moja navodila za uspešno facebook pecarjenje ON -> NJO (če ji nisi všeč pa morebitno prijateljstvo):
1. izberi si eno/nekaj potencialno všečnih deklet
2. pogosteje obišči njen profil in "lajkaj". Predvsem glasbo in prispevke, slik še ne.
3. cifro 2. upoštevaj kakšen mesec ali več. Če se ti mudi ni dobro. Glavno je da ima tvoje ime in priimek integriran v glavi.
4. najdi neočiten razlog za kliknit (deluje to, da nujno rabiš cifro enega skupnega prijatelja, ali pa hobi..)
5. valda klikni, takoj ko dobiš željeno informacijo se poslovi (razen v primeru da vidiš da ji je zlooo do pogovora)
6. nekaj dni za točko 5. klikni njo in se ji posveti (haj, kako si kaj... itn.). Tokrat je point pogovora ona.
7. V kolikor se v pogovoru ujameta lahko po nekaj dneh pogovora všečkaš tudi kakšno njeno sliko. Na tem mestu je bolje da ne všečkaš več dekletom na enkrat, če ji je malo do tebe bo raje videla večjo pozornost iz tvoje strani... Torej odpisuj takoj (ne pusti čakat na vsak odgovor eno minuto saj je to znak neinteresa). Če je bolj nore narave ji pošlji dregljaj, naj ga razume kot šalo.
8. Prvič jo kam povabi šele po vsaj 10 dneh pogovora, pa še to če slutiš da si želi. Če se osebno še ne poznata je bolje da iz tega ne narediš "date".
9. Tu se začne osebni stik zato ne sodi več v to temo

Se vam zdi dovolj neumno da odprem novo temo?

Še vedno sem mnenja da lahko prijateljsko kavo in "date" strogo ločiš, ona pa mora to vedet. Če nisi ravno nesposobnež ji boš znal v hecu na lep način povedat kaj to druženje bo. Če se bo prijateljska kava super obnesla imaš vse karte da je naslednjič zmenek.
ONA-> NJEGA:
Prve štiri zgoraj opisane točke, vendar s to razliko da se na koncu četrte ne posloviš

Po vsej vrjetnosti pa nebo treba naprej od točke 2. Razen v primeru da je nesposoben/preveč sramežljiv ali pa mu nisi všeč (v redknih primerih pa, da si mu neverjetno všeč, bolj kot katerakoli druga, tu trema pač je)
Lp Abraham