Joj, Jochie, da sem zdele na tvojem mestu bi skočila na bus in direkt v center Madrida... Norc en...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ob 4.45 moram vstati, hvala bogu je letališče 10 min stran.,...
če bi bil pa v centru madrida, bogve kdaj bi moral vstati....
ko sva s šefico iskala hotel na booking.com, mi je rekla, da je bila v super hotelu v centru madrida...jaz pa jo pogledam pa vprašam: kaj bom tam delal? jaz grem delat, ne turista špilat! pa 7.20 zjutraj letalo, kakšen center madrida neki?
No, sej kakor komu Sem tud že ob bolj zgodnjih urah letela na letališče in precej dlje bla budno.
Pač govorim z vidika osebe, ki bi rada videla Madrid Pardon...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie, ne zaslužiš si take službe, kjer lahko tolk potuješ, če pa ne ceniš tega (nah, sej je za razumet, da ti ni luštno tako čudno zgodnje ustajanje in prekladanje po letalih, pa vseeno... enim pa je všeč )
pa lej, jaz če hočem svet videt, preklopim na travel channel...
ne vem, potovanja me nikoli niso nekako vlekla, bil sem službeno v parizu pa sem od daleč videl eiffelov stolp ter slavolok zmage....iz obvoznice pač...
men paše it na morje za par dni pa vse 4 od sebe pa paše se mi z avtom vozit in to je to....
čudn sem, kajne?:D
septembra pa spet v anglijo, kaj je to meni treba....
P***a, tisti hoteli, stopaš po preprogi pa vse škriplje kot v filmih od agate kristi...
Pošlji mene Sem low budget, pa še z veseljem grem!
buksl zaposli eno mlado simpatično zgovorno asistentko oz. zastopnico, pa bo svet lepši Ma kaj zaposli, pomoje bi že samo "plačano bivanje + stroški" blo lahko dovolj! (še prej jo pa izobrazi o biznisu)