Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da je bil strašno dooooooooolg dan in da mi zdej kozarec vina in čik paše, ko kravi gamaše.
- da sem glede na podlago enga kozarca od prej+ enga mohitota že precej bolj brezbrižne volje
- da sem nazaj!
- en teden barce...absofakinlutelyfabolous! šetanje po barri gothic, fina hrana in najbolj pomembno...svetovni partiji!
- da si nisem nikoli predstavljala, da bom iz kmečke dekline pristala na terasi hotela z bazenom, na privat afterju s samimi svetovno znanimi dji in lastniki nekih ultra super klubov. vse je enkrat prvič :D ziher ne zadnjič ;)
- da sem na taisti terasi doživela največ pihanja na dušo ever. in da j kar prijalo. mojemu dečku pa tudi :) ne sliši glih vsak dan tolo pohval na vojo deklino od tipov, ki videvajo svašta konkretnih bab na tedenski ravni.
- da sem se mogla malo pohvalit....but it was aaaaaaawesome!
- da se je veselje končalo takoj ko sem stopla iz letala na trdna tla. kako se lahko zgodi tolko HC sranja v enem tednu ko me ni.
- da namakam noge v lavorju slane vode. se mi zdi da mi bodo kr odpadle.
- da mi mušica plava v vinu. mrš! pa je konec z njo!
- da me čaka en kup dela in en oooooooogromen projekt, s katerim morem jutri začet. najbolje, da dokrajčim ta kozarec in odspim eno zasluženo dozo spanja...
-da mam svinjsko posteljnino ampak suumim, da je dečko že napol mrtev v postelji, tako da se bom mogla pač sprijaznit, da s čisto in diečo posteljo danes ne bo nič.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- ne zdržim več na tej vročini....mene bo pobralo!!! :?
- ^^ mi gre na k***c, ker bo čez vikend poslabšanje...zakaj zavraga ne more bit vročina čez vikend, ko naj bi šla na morje, ohladitev pa čez teden... :mad:
- sem se danes zbudila s herpesom! :evil:
- ^^ pa ne že spet....zdaj mi je 3 leta dal mir!
- bo treba začet šparat za morje
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- dobla še predzadn rezultat :D sam še seminarska wii
-dns dobila končno po pol leta odločbo o štipendiji..kreteni so računal notr mojo poletno službo, kjer sm zaslužla bogega jurčka V LETU 2009 za skupni družinski dohodek..wtfuck ej, sigurno mam tega jurja po treh letih še zmerm ja, res enormen dohodek, če bi ga razdelila na 36 mesecev bi manj k 30eur na mesec mela, idioti eni, djte pogledat še v 2008, 2007 in ostalo, prfuknenci
-mi gre strašno na jetra ta vročina :/
-komi čakam jutri, ko bo dečko diplomiral (ja pr men ni črnega scenarija : D) pa še rojstn dan ma v nedeljo iii!
-upam, da danes uspe mini tortica zanj, da nau spet kako skrapucalo ratalo : )
It was forever..but it didnt last long..
Atena88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena88 »

-da sem mela učeri seks z bivšim in to zdj močno obžaluje, pa sem se posledic zavedala
-da vem, da te ljudje lahko izkoristijo le toliko kolikor jim pustiš, pa ne vem zakaj se vedno pustim :cry:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

- da se veselim selitve v novo stanovanje
- da sem presrečna, ker sem končala vse izpite
- da komaj čakam (!) pisanje diplomskega seminarja
- da imamo meni na kožo pisan program magisterija
- da sem srečna, ker gre tudi njemu vse kot po maslu
- da sem si nakupila nekaj novih poletnih cunj
- da sem generalno gledano blazno zadovoljna s svojim življenjem v tem trenutku :D
- da upam, čeprav je nemogoče, da bi bila drugo leto, na magisteriju, Zoisova kaj višja kot na dodiplomcu
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

floribunda napisal/-a:- da sem nazaj!
- en teden barce...absofakinlutelyfabolous! šetanje po barri gothic, fina hrana in najbolj pomembno...svetovni partiji!
- da si nisem nikoli predstavljala, da bom iz kmečke dekline pristala na terasi hotela z bazenom, na privat afterju s samimi svetovno znanimi dji in lastniki nekih ultra super klubov. vse je enkrat prvič :D ziher ne zadnjič ;)
- da sem na taisti terasi doživela največ pihanja na dušo ever. in da j kar prijalo. mojemu dečku pa tudi :) ne sliši glih vsak dan tolo pohval na vojo deklino od tipov, ki videvajo svašta konkretnih bab na tedenski ravni.
- da sem se mogla malo pohvalit....but it was aaaaaaawesome!

no, no dovolj. (ah, zelo sem ti fauš. :irre: )

- pakiramo... tak! :P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

*Me je taaaakooo presenetilo, da želi prijateljica toliko denarja za zapiske :eek: ,
*umiram v mansardi brez klime in, da moram že 100 let gnjaviti zanjo,
*da se v tej vročini ne morem učiti in pika .
* Da me razjezi, ko mi govorijo: ja idi se dol učit... Ja itak, ker se učim 1+1 ... mater!!!
*Da si želim, da ne bi postala tako škrta kot sem in bi si z lažjo vestjo kaj kupila :D,
*si še kr ne predstavljam kako bom zdržala pol leta brez fanta :?
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

*da bi današnji dan najraje preživela na kavču zavita v odejo in delala nič :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mucka* »

*je danes prav pasalo ko ni bilo tako vroče
*me iritirajo sosedovi otroci, ker se cel ljubi dan derejo in to ne samo en dan, to je vsak dan :mad: (zdaj bo pa sploh še huje ker je poletje in so skos zunaj)
*obozujem trenutke z njem in komaj cakam da odideva na zaslužene počitnice
Opasna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Opasna »

* da sem po dolgem času spet nazaj na forumu
* da danes ni bil moj dan in sem kar malo utrujena
* da komaj čakam, da grem malo domov pogledat, da vidim kaj se dogaja
* da upam, da mi bo uspelo doseč cilj, ki sem si ga zastavila
* da ne razumem nekaterih ljudi, ki so okrog mene
Uporabniški avatar
angie.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a angie. »

- da imam jutri še zadnjo ustno maturo (slovenščino)
- da sem se učila zelooo premalo in sem se kot v Sonetih nesreče na koncu že vdala v usodo... bo, kar bo :D samo, da je končno konec!
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*se imam toliko za spovedat nekomu, pa ni nikjer nobenega, ki bi me poslušal :?
*mi je vsak dan bolj všeč delo in seveda vse kar spada zraven, od sodelavcev, šefa in ostalih malenkosti
*sem pridna in sem začela lepo počasi migat, pa še prav dober občutek je kljub vročini :)
*sem bila včeraj z enim tipom na pijači in sploh ne vem kaj si naj mislim o njem, ni mi jasno kako lahko en človek v tako kratkem času doživi toliko
*je bila tam ena ženska, ki ga je poznala in se nekaj naslanjala nanjga in bilo je skrajno obupno, čeprav se on sploh ni menil zanjo, groza kako so nekatere ženske tako obupne!
*mi gre na živce moja sramežljivost ko sem prvič z nekom
*grem jutri domov, pojutrišnjem pa že nazaj, sam mi je to všeč, ker hočem bit sam svoj šef in če sem doma se počutim kot da jih imam 11
*si želim, da bo čez 14 dni fino fajn, pa tudi da so prebrali vabilo in da jih je vsaj malo zabavalo, ker za kaj takega se je pa res treba potrudit
*mi gre na živce foušija
*se mi sploh ne da it na piknik, ki bo čez dva meseca, ker bojo spet ene lepe s tremi kilami pudra na faci in z očmi zavitimi kot kitajke :roll: žalostno, da si punca z vso to kozmetiko sploh ni podobna in ko jo da dol vidiš kako ima uničen obraz, pa je stara komaj malo čez 20
*si želim malo nežnosti... :oops:
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem cela živčna razvalina zarad tega izpita; pol dnevov prespim, pol noči prečujem :?
* da res ne razumem kaj mi je; skoz sem razdražljiva, vse me zmoti, razjezi, skoraj spravi v jok
* da upam da jutr zvečer ne bom tak tečna, ker ne vem kdo me bo prenašal
* da se tud učit ne morem spravt več, ker kar živčna ratam in nemirna
* da res res upam da bo šlo, ne vem katere sile naj prosim za normalen, rešljiv izpit...
* da me trenutno glava boli, slabo mi je, pa še kar zavrti se mi občasno

* da res res upam na zmago Španije dons :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem celi dan prelezala ker me boli trebuh zaradi m
> da se koncno pocutim malo boljse
> da poskusam kontrolirat mojo tecnost
> da sem si nalozila prevec reci
> da res upam da vse rata
sirova štručka