Grožnja, da si bo kaj storil..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

brandibelle: Jaz sem pisala za primer, da bi bilo vse skupaj tako zelo resno. Da bi tip grozil in težil nenehno ali se celo fizično na njo spravil.

Sicer pa sem tudi jaz napisala, naj se stran spravi, ker je to čustveno izsiljevanje in ona nima nič s tem, razen tega, da je "žrtev" tega izsiljevanja.
Kar sem pisala o 112/113 sem pisala zgolj za primer, ko res ne bi več vedela, kaj naj naredi, kako naj se ga znebi ali pa bi mislila, da si bo res kaj naredil. V tem primeru je 113 tako ali tako nujno poklicat. :wink:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

LostBoy napisal/-a:Tisti, ki si ima res namen kaj naredit, bo to naredil brez, da bi to oznanjal.

to ni res! večina ljudi, ki je kaj naredila, je to že prej komu kdaj omenila.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

2x
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Jun. 2012 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 09. Okt. 2012 18:17, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

moj kratkotrajni bivsi je imel neke podobne ideje, pa sem ga pustila in si ni NIC naredil

bivsa sosolka je imela tudi taksen primer in ga je pustila in je zdaj tip ze porocen z drugo, cca. 3 leta po razpadu njune zveze, tako da....

prazne groznje
I am not an enigma, just a contradiction!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Tako da kaj? So vsi ljudje isti kot ta tvoja dva? :roll:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

no dobro, koliko fantov je pa ze tebi grozilo da si bo kaj naredilo, ce jih pustis?

napisala sem samo iz LASTNIH izkusenj, sam nisem vedela, da je treba to poudarit :wink: saj je forum za to, da vsak pove svoje mnenje, ne?
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Jez sm očitno zelo slab človek, ker po tem ko mi je ex govoril katere rože naj mu nosim na grob, sem mu rekla da ima železniško progo 2min od doma.

Guess what, ni se ubil.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

s0nckic4 napisal/-a:reč mu, da če pa ostaneš z njim si boš pa ti kaj nardila. :D

:zustimm:

Tud jz poznam dva taka primera groženj, in noben si ni potem nič naredil.
So pa po moje taki osebki mal psihično bolni, hočjo čustveno izsiljevat, na koncu ko nič ne dosežejo, znajo še sami postat agresivni do tebe. Ker imajo v glavi tisti svoj cilj in ne znajo sprejet "ne" - kot majhen otrok, ki potem vse naredi da izsili, kar hoče. Malo razmišljaj na tak način, kako bi potem s takim človekom izgledala vajina prihodnost - vsakič ko ne bi bilo po njegovo, bi grozil, da se bo ubil, ti bi pa vse naredila za njega v strahu - strah bi on uporabljal za manipuliranje s tabo.

Tko da je res najboljši nasvet, da prekineš vse stike.
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *clia* »

Ja, tudi sama sem bila v taki situaciji. Ko mi je prvič rekel, da se bo ubil, če ga pustim, sem podlegla njegovim grožnjam in nadaljevala zvezo.

Seveda je šel najin odnos samo navzdol. Ko enostavno nisem več zdržala in sem mu dala jasno vedeti, da v zvezi nisem več srečna in da želim zadevo nepreklicno končati je zagrozil znova. In kaj sem naredila? Spustila sem se na njegov nivo in mu rekla, da če ostaneva v zvezi se bom ubila jaz. Niti približno nisem mislila resno, samo je vžgalo. V tistem trenutku je dojel, da s takimi grožnjami ne prideš daleč. Zdaj mineva že drugo leto odkar sva narazen in še vedno je živ. Je pa teden dni po koncu zveze na fejsbuku objavil komad 'Lep dan za smrt'. Ja, komentarji so vreščali, meni tudi ni bilo vseeno, ampak baje mu je pesem samo zelo všeč.

Seveda je to le en primer. In strinjam se s komentarji, da gre za manipuliranje in izsiljevanje. Ne razumem zakaj mislijo, da se bo odnos na podlagi takih groženj izboljšal. :roll:
Ti ne veš.
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaya87 »

Moja izkušnja: ko ie bivsi izvedel, da imam novega, me je klical in cisto realno povedu, da ce ga hocm se kdaj vidt, da naj ga pridm pogledat kr pol ga vec ne bo. Tok ga poznam, da sm vedla da je mislu resno. Tko da sm lepo poklicala njegove starse, kaj pocne in nek grejo do njega. Potem sm sla se jst, enostavno sm verla da nocm s tem zivet... In dejansko ce ne bi tkrt tega ustavila bi se ubil. Kdna tableta vec pa bi blo. in tkrt mi je govoru, da k bo sam bo spet, ampak je pol vidu, da pac imam novega in je to to. da me ne more
Izsiljevat. Najbolj neumno se mi je zdelo, ker me je on prevaral in sm ga pustila, ampak pol me je pa hotu nazaj, kre tok ljubi. Hvala bogu, da sem tkrt rekla neeee.

Poznas ga in ves cesa je sposoben. torej z njim ne mors bit, tko da ce lahko kako preprecis, ampak vecina samo govori...
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

Uf tudi sama sem imela z ex zelo velike probleme. On mene pusti zaradi druge, in po enem mesecu hoče pridit nazaj. Na dan mi je pušco cca 60 zgrešenih, smse, da se bo ubil... Prišlo je tako daleč, da se je celo zaleto z avtom v drevo, ker ga kao nisem hotla nazaj, v bolniški je biv zaradi živcev lep čas, hodo k men na šiht, da naju bo ugrabo, če en bom njegova, da usaj tko bo mev mene, da mu ni za žvet, če nima mene, da se bo ubiv, ustreliv...
Skratka gorzni tedni so bilo to...

Takoj sem zamenjala cifro, jo omejila, samo da ožji krog ljudi, da je ni dobo, se začela izogibat krajev ko vem, da je zahajav... po 4 mesecih ignora se je pa očitno naveličo težit in zdej mam mir :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^uredništvo revije Cosmopolitan Vam sporoča, da Vam za kvaliteten odgovor podarja nagrado, in sicer izpopolnjevalni tečaj slovenskega jezika, ki bo tako intenziven, da boste na koncu namesto čiv, čiv, čiv (oglašanje ptičev) pisali čil, čil, čil!

Čestitamo!
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Kje najdete take idiote..majkemi
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Moj bivši je že imel izdelan scenarij, pokazal mi je zid, v katerem bo ostal. To še takrat, ko sva bila še srečna in sploh nisem pomislila, da hočem konec.
Ko pa sem začela razmišljati o tem, je tudi on videl, da je nekaj narobe in še bolj pogosto omenjal take ideje, tako, da me je bilo že res strah, da si bo kaj naredil. Postal je čisti psihopat na vseh področjih in me pripeljal do tega, da mi je bilo že čisto vseeno, ali si bo kaj naredil ali ne in sem ga pustila. Zdaj, nekaj let za tem je srečno poročen in ko se vidiva enkrat na dve leti mi pove, da sem bila zelo smotana, ker sem ga pustila, saj bi že bila lahko poročena in ne samska ker me noben noče :D
Odgovori