rihannar napisal/-a:2) al naj mu rečm če me hoče poljubt ''a nimaš ti punce'' in d se ne poljubm z njim. čeprou mi bo težko d sm tako priložnost spustila iz rok. ampak hočm d ve, d nism kr ena lahka punca ampak d če bo z mano ne bo z drugimi. in tut nočem zajebat tiste boge druge punce od njega . nočem d mi KARMA vrne kdaj ( lol) ... nevem kaj naj nrdim
Tole...pa še mal mu nalož zraven, da ne plešeš z zasedenimi, da teb že ne bi blo kul, da bi tvoj tip tkole z drugo flirtal, itd.
sploh pa, kako si lahk ziher, da bo prišel do tebe?? Čist možno, da je s punco zato, ker mu je ta punca bolj všeč od tebe. Pol valda ne bo tok butast, da bo zajebu vse.
kaj te briga tebe za njegovo punco? on ima za skrbet zanjo, ne ti. in če jo je že prevaral s desetimi? zakaj bi ti se zadržala če ti je on tok všeč. pa tut njegova punca si je sama izbrala takega tipa. je standart da tadobri tipi so všeč več puncam in da je večja verjenost, da prevarajo.
Ker na tak način ne moreš začet zveze...za vsak slučaj, če bi jo ona recimo rada. Pa ker tipu daš jasen signal, da nisi punca za igračkanje in da maš precej morale. Tipom ni glih vseen za take stvari, ko si iščejo bejbe. Morš bit mal dama glede tega no