Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

^^stiskam plavuti :D

* da se ukvarjam z vsem, le z učenjem ne :?
* da sem že utrujena in res ne vem, kako se bom spravila učiti
* da očitno naslednji mesec ne bom videla gardalanda (upam, da vsaj avgusta)
* da bom imela novo sodelavko, mi ni všeč :(
* da mi res ni jasno, skoraj nič ne kupim, keš pa kar gre :roll:
* da se odpravljam na 1. ustni izpit, upam, da ne potegnem kaj čudnega (naj ne bo geometrija :cry: )
* da me noben bog ne more prisilt, da bi se naučila to geometrijo, ker je ta snov reeees neumna!
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Morm priznat, da se na tem forumu dostikrat počutim, kot da živim v paralelnem svetu :snowman:

mi je do jaja zabavna tema o številu sopoljubovalcev :lol:

sploh ne morm verjet kolk je folk stereotipen, sploh tisti del o metalcu ki ima rad klasično glasbo :lol: :lol:

tud tema Outfiti ni od muh :D

mi je fajn, k mi sploh na kraj pamet ne pade se ukvarjati s stvarmi kot so modne smernice/zapovedi, kter čopič se uporablja za kej risat po frisu...

da sem imela v lajfu dvakrat gor make-up, ker se je bivša best kolegica izživela nad mojim frisom in zraven jokala kolk mam lepe trepalnice... Je potem res zgledalo kot da z metlami mežikam z maskaro na njih. Grozno. Se čudim da mi je držalo celo noč gor, ker si zelo rada mencam oči in sem nasploh bolj štoraste sorte :)

je ta bejba bivšaBest, ker se je uspela 'globje spoznat' z mojim takratnim najljubšim fantom na svetu.

Oh, the drama :D

Sem si včeraj na poti na metelkovo v parku tabor "sposodla" enga glinenčkota. Baje se jim tako reče, berem zdej na spletni strani, pa piše tud da
Srečate jih lahko kjerkoli: na klopeh, ob ograjah, pod okni, v parkih, na ulicah, po dvoriščih, igriščih. Glinenčkov je največ v Ljubljani, kjer so tudi poslanci, a nikoli se ne ve, kam vse jih bo njihova pot zanesla.

in mam zdej malo manj slabo vest ker je šel ta z mano obiskat gorenjsko :oops:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LepaVida »

se trenutno bašem z mastnim burekom in grem jutri na morje :razz:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

+ da me vreme tu pa cist zmeri preseneti, in to v negativnem pogledu
+ da sem sicer super zadovoljna da je petek, ampak da bi sla rada samo domov pod kovter :?
+ da sem danes spala dlje in kvalitetno, pa sem 3x bolj tecna kot vceraj, ko sem imela cist od++kano nocno moro in sem se sam premetavala v postelji do 5h zjutraj
+ da hocem jt domov, pa vem, da ko bom prisla nazaj, mi bodo sli vsi tako na K, kot pred odhodom :evil:
+ da je toliko diet in razprav na temo hujsanja, da me glava boli od prebiranja in da sem spet tam, kjer sem bila-locevalna je se vedno najboljs, pa bom pr njej ostala :)
+ da sem ljubosumna ker je sestra v 2 tednih izgubila 4kg, ampak tudi zalostna in jezna, ker hujsa z ekstremnim stradanjem in to ni prav in to ve ona in to vem jaz in vsi po vrsti, ampak...njena stara navada je zelezna srajca :?
+ da si bom sla skuhat en sadni caj, ker nekaj smrkam, pa se na polovici ni delovnik :roll:
+ da me je strah vikenda ko bom 6ic spet all alone...po enem mescu bi pa ze lahk spoznala kak nov folk za druzenje, ampak sem bolj sramezljive in zadrzane sorte, tako da...sem kr sama skos, razn ko sn na sihtu
+ da mi je dvignalo platfon ko mi je mentorca rekla za se kaksen clanek v smislu opevanja Erazmus prakse, kk je fajn pa oh in sploh. Saj JE fajn, ker sem sama odgovorna zase, nihce mi ne tezi, vidim dosti zanimivih stvari, vsec mi je pokrajina in nacin zivljenja in vem, da mi bo ta praksa za celo zivljenje ostala v lepem spominu. Imam pa skrajen odpor do tega, da je vse TAKO drago in da ne morem nikamor ven cez vikend, ker mi je se karta za vlak predraga, da placujem visoko najemnino in da sem ze zdaj zapravila vec, kot sem imela plan v celotnem odobju, pa sem na polovici! In zdaj bi naj rekla kk je super in vse, ko mi sola se ene pribliiiiizno zadostne stipendije ne more zrihtat? Eh...

+ da sem tecka dans :)
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem totalno navdušena nad salonom!
- ^^ je bila ženska totalno prijazna, nasmejana, pa še delo je opravla, kot se spodobi
- ^^ škoda, da se že prej nisem odločila, da začnem hodit k njej...
- je rezultat 1 A :D
- je bil sredin večer nad pričakovanji, ki se je zaključil ob 5-ih zjutraj...ob 8-ih pa v službo :?
- ^^ mi še zdaj oči skupaj vleče
- bi rada šla čez vikend na morje, ampak ne vem če bo izvedljivo: eni morjo delat, drugi nimamo denarja...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

- da sem se ful veselila včerajšnjgea večera, ampak je bi polomija. res ga moram pozabit.
- naslednji teden moram malo pazit na prehrani
+ mam še par minut pavze, nato se grem učit...
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem odkrila en svoj novi talent :D
> da rabim it malo pogledat na socialna omrezja, ker menda ne lajkam in odpisujem ljudem. Kar je res... Sam nisem jaz clovek za viset brez razloga na fb.
> se tukaj se mi zdi da sem vec
> am...
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-Da mi gre res na živce, da se fajn dela sam ko kaj potrebuje.
-Da sem ponosna na zadnjih 14 dni, tolko se celo leto skupaj nisem učila :cool:
-Jaau upam da to matematiko popravim. Sam še to :)
-Preveč sem pojedla. Zdej se mi pa ne da telovadit, ker sem preveč zmantrana.
-Jutri grem v šoping. Po štirih, petih mesecih. Vmesni, površni nakupi ne štejejo.
-Da se moram nehat sekirat za vse, na kar nemorem vplivat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sva bila 2 tedna skupaj, not bad...not bad at all :)

-* grem čez dva tedna na Nizozemsko, upam da bom kakšna dva dneva preživel v Amsterdamu.

-* upam da dobiva brezplačno hišo na slovenski obali v juliju, drugače pa se bova že nekaj spomnila...

-* gre foter na eno dirko v Dolomite, 110km pa 8000 višinske razlike, kulsko :D

-* me nogomet na euro še ni prepričal, vsi samo branijo in čakajo napake, ni mi všeč ta preračunljiv nogomet upam da se v četrtfinalu bolj nabije brzina.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam,da:
-še štirje izpiti in adijoo faks :P ,
-mi je njegov pes že bil, zdaj pa mi je še bolj vedno večja faca :),
-me skrbi, kako se bo razvijal najin odnos. Včasih je sitna, včasih tečna za brezveze, kot veter pihne. Samo upam, da bo počasi ok,ker enostavno mora biti,
-medtem se sprašujem, kako dolgo je še ne bom videla. Že zdaj je pol leta. Več kot razmišljam, bolj se mi zdi nefer, pogrešam jo. In več kot razmišljam, bolj me to žalosti, zato to potisnem nekam nazaj...,
- si nisem mislila, da se bom s kom kdaj tako ujela :P sicer mi je jasno že nekaj časa, ampak se samo sproti potrjuje,
-sem vesela, da se giba, ker se lahko vključim zraven. Od zabavnih sprehodov s psom (marjetice so na nemcu popolnoma ql) v in ob potoku, do zame strmih bregov, kjer se tresem ob prvi skali, ki jo moram "preplezati" (v narekovajih zato,ker ni ravno severna stena, niti ne plezaš zares),
-kot kaže, grem s kolegico na red summer party, na katerega si reees želim iti. Držim pesti sama zase, da bova šli, se naplesali itd,
-grem jutri z mami gobarit. Ob sedmih.Popolnoma nečloveški uri. Kar zame pomeni, da bom pol časa zalimana, preostali del pa bom gledala okrog, prcala listje, ker gob nikoli ne najdem, razen če padem preko nje in še ta je po možnosti neužitna. Bosta pa vsaj moja psa konkretno sprehojena, čeprav bom tamalega mogla nositi tričetrt poti,
-sem ugotovila, da ne moreš kar zaspati, če spiješ f-in tri energijske čez večer. Zanimiva ugotovitev,
-sem ne vem kje izgubila čopiče.Ravno zdaj, ko me je prijelo. Ampak ja, svinčniki in flomastri so zadostovali, da sem potešila svojo risarsko mrzlico (slikarska pa še pride). Dobro bi bilo tudi, da neham metati svoje skice v smeti.In tudi to, da bi se počasi spokala z neta. Ampak ja, kdo še spi ob pol enih zjutraj?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da je včeraj blo ful kul
*da me je že drugič izučilo, da ko veter piha si ne smem oblečt oblekce ker mi jo veselo dviga
*da so vsi plani za danes propadli zaradi m.
*^nič kopanja na bazenu, nič šopinga, nič športnega dneva
*sem tolk jezna ker se sam zvijam že celi dan in trpim v bolečinah namesto, da bi uživala na tem sončku
*da tud koncertič zvečer verjetno odpade
*da sem se odločla, da grem zdaj na balkon sedet in mal brat
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je road trip plan v polnem zagonu, kak bo to zakon :)
* da se mi obeta še eno super poletje in da je planer veselo popisan z vsemi dogodki
* da mi je blo dons tak slabo, da sm mislna, da bom umrla, pa sploh nisem spet tolk spila
* da mi je super, da se z njo tak dobr razumem, hkrati pa izgubljam stike z drugo kolegico, upam da se stanje popravi
* da mi je super tale vročina, čeprov dons komi stopila kej iz hiše, pa jutr :)
* da morm jit dons tečt, polenila sem se...
* da bom res, res pogrešala službo to poletje :cry: tud finance niso škodle seveda
* da že vidim, da se bom zakopala v jamo iz katere ne bom več mogla
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
+sm vsa vesela,da mam do zdej vse izpite narjene...tok tok po lesu :)
+^^en me še čaka julija in še en septembra,k sm si ga pa že v štartu pustila...
+ufff že voham poletje,če bo vse po sreči grem za 1 teden na morje v kratkem :D
+bo ponedeljek zelooo zanimiv ;)
+je bil dons prvi dan po mescu in pol,da se mi ni blo treba it učit...kok je pasal :)
+je zanimivo kako so frendi iz tujine veseli ko jim poveš da poleti prideš k njim...čutim na vodi,da bo tole poletje naaajboljše ever! :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Priznam da..
..bom uživala v trenutku brez razmišljanja o tistem včeraj
..sem morala določene stvari "razpucati" in je prav tako
..bom čez tri tedne že na plažici z najboljšo družbo :)
..breathe in.. breathe out.. :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jochie napisal/-a: mimogrede, naših je kot malo morje po svetu...ni vasi, da jih ne bi bilo...v bregenzu v pizzeriji slišim enega kelnerja, pri sosednji mizi reče "pica prošuto" in to s takim naglasom, da mi je bil čuden...pa pride potem mojo mizo pospravit pa malo podebatirava...tip je iz domžal...pravi, da se je ločil pa je šel v svet...dobi nekje 1500€ mesečno kot kelner v avstriji, za stanovanje plača 400€ (+ stroški), pravi pa, da se splača zaradi napitnin...v očeh sem videl neko žalost...pa sem mu z veseljem stisnil 10€ napitnine... naj mu koristi.....

Bošček kelnar, samo mal več kot sodniki pri nas ima plače, kot smo zadnjič ugotovili v eni temi :cry: :D Kje se lahko prijavim za kelnarco, men se ne da na pravosodnega :D

- da mi gre končno delo hitreje od rok :)
- da me hkrati skrbi, da ne bo dovolj časa
- upam, da jeseni rata kakšno potovanje
- bi imela jutri kakšen nov lakec, pa se še nisem odločila, kakšnega, heh
Zaklenjeno