Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Jochie napisal/-a:mc donalds (1955) menu 11,70€...pizze od 14€ naprej, marlboro 6,66€...juhu.... :D :D :D

juhuhu, sam kake majo pa oni plače?
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

-dež, dež mi res nagaja trenutno
-zgleda , da letos v vseh podjetjih, druščinah, ...interno stavijo na tekme EP v nogometu. Sem tudi jaz v par kombinacijah.
:D
- spet ploha, kje boš pa takrat ko bo dva tedna +30 ?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da je za mano super vikend :hearts:
* da se zdele veselo spravim iz šihta in končno nekaj pojest
* da se je po drugi strani spet vse zakompliciralo :? pa ko sm mislna, da je že umirilo se vse
* da je šel še računalnik v tri pisane marjetice in sem čist živčna k ga nimam, še posebi, k mam vse za faks gor
* da se nam dejansko obeta road trip 1200 km proti severu, jeeeeej, navdušena
* da mi dejansko ne uspe čist nič prišparat
* da se morm učit, koza zmešana, js pa rajš fuzbal gledam in se pregovarjam z drugimi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da sem super srecna ker so se denarne zadeve skoraj uredile :)

- da sem reeees lacna in bi raje en sendvic za malico, kot pa presneto solato :P

- da mi je vsec tip-top pospravljena omara od slovenc79 :gut: moj ex je vojak, pa je mel zmern tk razmetano sobo da grozaaaa

- da pogresam svojo psicko

- da me ze od jutra sili na jok in da sumim PMS :roll:

- da ni to poletje sploh nikakrsno poletje z vsem tem dezjem

- da si morn nove muzike dol potegnit ker nimam pr bogu vec kaj za poslusat

:cool:
I am not an enigma, just a contradiction!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

prinzessin napisal/-a:- da mi je vsec tip-top pospravljena omara od slovenc79 :gut: moj ex je vojak, pa je mel zmern tk razmetano sobo da grozaaaa

a slovenc te je že kr v svojo sobo peljal? :D
bravo slovenc, tko se dela! :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^haha :D pač se je zmotila in ga zamenjala z Led Zeppelinom.

*^da sem se takoj spomnila fotra, ki ima še zdaj tak tip top pospravljeno omaro (še men ne rata tak lepo zložit)
*da zadnje čase bolj slabo spremljam forum nekaj na hitro sam prečekiram
*da sem skos nekje okrog laufala
*da se mi obeta službica, sicer za par mescov ampak vsaj nekaj
*da sem po drugi strani v dvomih ker sem za jesen imela neke druge plane
*^da nevem kako bom speljala, se bom kr prepustila toku in bomo vidli kak se bodo stvari izpeljale
*da se še ukvarjam z nekaterimi drugimi zadevami, ki so bolj kot hobi ampak delno tud s področja študija in mi prinesejo sicer majhen ampak dodaten zaslužek
*da imam novo mačkico :hearts:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da se opravicujem za napako :) omaro od Led Zeppelina sem obcudovala na linku-- in ne v kakrsnikoli sobi :P
- da sem tkaltk cela cudna danes :P
I am not an enigma, just a contradiction!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

evo mene na tour de suisse! :D trenutno sem v Sionu, jutri še en sestanek potem se pa vračam skozi Milano domov.

iz nedelje na ponedeljek sem prespal v Bregenzu, avstrija ima spodobne cene, pizza kot pri nas (res da so italijanske pizze, zelo dobre, ampak če se hočeš orng najest, je treba 2 pojest... :D ) pirček kakšne 3 evre, morda kakšen cent več...švica je pa ubitačna...2 pizzi, trije pirčki in pol litra radenske okroglih 50€. ampak pizza je tista avstrijska...bolj za predjed... :D

kaj se mi je danes zgodilo... :eek: :eek: :eek: :eek: sem imel en sestanek pri bernu pa sem bil eno uro prehiter pa se peljem naprej pa naprej in naprej in čez 10 km jaz pogruntam, da sem v deželi mojega najljubšega sira....Emmental! :eek: :eek: :eek: gremo iskat sirarno.... :P najdem jaz sirarno, vletim noter in pustim 100€! :lol: sem kupil toliko emmentalerja, da bi lahko cel cosmoforum nafotral... :D seveda plačujem vse s kartico, nimam franka v žepu. pa potem kupim še razglednico in znamko, ampak nisem mogel s kartico plačat, ker gre s kartico nad 20 frankov naprej...dam jaz 10€ in mi vrnejo franke...pa se ustavim v eni pekarni da tiste franke ponucam, sira imam dovolj, še malo kruha, da malo pomalicam, preden grem na večerjo... :D

sem vzel žemlje take velikosti, v katero bi mickj jagger ali steven tyler polkrat zagriznila pa je že ne bi bilo več... :eek: ena žemlja, en frank (deljeno z 1,2 pa imamo evre).

no, tukaj, v francoskem delu švice so plače okrog 3000€. cene v trgovinah so kot pri nas, mogoče malenkost več, gorivo je kot pri nas...tako avstrija kot nemčija in švica...mater, bo treba na cesto...človek mora v sloveniji par dni delat, da lahko natanka poln tank! :eek:

mimogrede, naših je kot malo morje po svetu...ni vasi, da jih ne bi bilo...v bregenzu v pizzeriji slišim enega kelnerja, pri sosednji mizi reče "pica prošuto" in to s takim naglasom, da mi je bil čuden...pa pride potem mojo mizo pospravit pa malo podebatirava...tip je iz domžal...pravi, da se je ločil pa je šel v svet...dobi nekje 1500€ mesečno kot kelner v avstriji, za stanovanje plača 400€ (+ stroški), pravi pa, da se splača zaradi napitnin...v očeh sem videl neko žalost...pa sem mu z veseljem stisnil 10€ napitnine... naj mu koristi....

včeraj v mc donaldsu se jaz matram z nemščino, potem pa slišim naše...pa jebote, šta ne kažeš, da si naša! :D srbkinja... :D

in tako naprej...v glavnem...pa gremo naprej...jutri se konča, čaka me še 800km ter kosilo v italiji, in to dobro kosilo....se že veselim...potem pa moja postelja....aleluja...
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- čist vesela če bo kej iz tega potovanja za par dni v ZDA
- nisem šla na izpit, ker nisem znala nič, pa še ustni izpit sem mela
- upam, da mi bo uspel še pršparat neki dnarja, ne da vse zapravim, za laufarijo okol
- sem čist zalublena v mojga Galaxya s3... res super telefon
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- full rada berem te Jochijeve "Priznam da dogodivščine" :D
- bom šla tut jaz danes pogledat v H&M, če je kaj pametnega znižano
- bo danes spet bolečinaaaa :cry:
- si želim pobegnit nekam čez vikend...uapm, da nam rata!
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

..sem si uspela vzet nekaj min za forum.da ga po dolgem času malce prečekiram.
..čakam poletje-tisto pravo poletje, ki si zasluži ta naziv :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da se pa gre zdaj zares, bo treba kak resn šiht najt
upam, da nekje do konca leta uspem najt kar si želim delat, drugače bo treba vzet karkoli
da so se začele priprave
da bo letošnje poletje najbolj na budgetu do zdaj
bomo videli, koliko lahko malo denarja sproducira dobre muzike
da se tak srečna, da me niti vreme ne spravi v slabo voljo :D hehe
Vsak raj ima svojo kačo.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-sm energijsko pijačo spila pred pol ure, rada bi šla pa spat..:P ahh :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*mi gre najbolj na živce pa, če sem zmenjena z nekom nekaj in se tista oseba ne drži tega, pa bog ne daj, da bi vsaj sporočila za spremembe
*se čedalje bolj zavedam tega, da so ženske venera, moški pa mars....karkoli naj bi že to pomenilo
*bom od zdaj najprej tudi jaz taka smotka, kot so določeni do mene, potem bomo pa videli kdo bo koga farbal še naprej
*sem iskreno povedano zelo razočarana nad nekaterimi
*bo vikend spet v smislu delovne akcije doma, na vrtu
*sem prej spila kapučin in ne morem zaspat :(
*pogrešam nekoga ob sebi
*zadnje čase zelo razmišljam o danih možnostih in o možnostih, ki bi bile če...kar pa ni dobro za moje stanje
*sem bila zadnjič pri zdravnici in je bila sila prijazna, zgleda da so prijazni zdravniki samo tam, kjer se kaj plača če se hoče kaj zvedeti. no in je rekla za en kup problemov, ki bi jih lahko imela oz jih lahko imam. me je kar malo stisnilo. joj, upam da bodo izvidi ok.
*bi šla rada na svoje.
"Life's a journey, not a destination."
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-imam danes še zadnji izpit, bitja sveta, stisnite svoje ročice, tačke, kremple, plavuti,.. v pesti! :D
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno